Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα

Πρώτη επέτειο του γάμου σας είναι μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής, έστω και αν δεν μπορεί να εορτάζεται. Είναι η ανθρώπινη φύση να έχει μια πολύ σαφή μνήμη του την πρώτη φορά ορισμένα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή μας. Ήδη από τα πρώτα του γενέθλια μας παρόν στην πρώτη μισθό μας, από την πρώτη συντριβή μας με το αίσθημα της συμμετοχής πρώτο εγγόνι μας. Όλα αυτά είναι ειδικά για μας, επειδή είναι η πρώτη φορά που τα βιώνουν στη ζωή και αυτό μας δίνει ένα λόγο για να θυμάμαι ακριβώς πώς αισθάνθηκε. Ένα τέτοιο αγαπητό και πιο αγαπημένο μνήμης είναι ότι από την πρώτη επέτειο του γάμου σας. Ο καθένας σκέφτεται να κάνει κάτι ιδιαίτερο για αυτή την ημέρα και κάνοντας αξίζει μια ζωή μνήμης. Από τα εκατομμύρια των ιδεών δώρο που οι άνθρωποι έρχονται με, υπάρχουν μερικά που θα μπορούσατε να επιλέξετε από, που αναφέρονται παρακάτω.

Καλύτερη Πρώτη Δώρα γαμήλιας επετείου για τη σύζυγό σας

Είναι πολύ συγχέοντας για να κάνει μέχρι το μυαλό σας για το τι πρέπει να δώσει στη σύζυγό σας για την πρώτη επέτειο του γάμου σας, επειδή θέλετε να είστε εξαιρετικά ιδιαίτερη. Μπορεί να θέλετε να της γνωρίζουν πόσα σημαίνει για εσάς και πόσο όμορφη η ζωή σας μαζί της. Θα πρέπει να δώρο κάτι της που θα της δείξει ότι, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον κόσμο για σένα, από το να δαπανά τη ζωή σας μαζί της. Αν και, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, ας πούμε αυτά τα πράγματα σε αυτήν, θα εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν ότι πρώτη επέτειο του γάμου ειδικό. Για να ελαχιστοποιηθεί η σύγχυση σας, είμαστε εδώ, έχουμε μια σύντομη λίστα με μερικές δημιουργική δώρα επέτειο για τη γυναίκα, ρίξτε μια ματιά!

Μνήμες
Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε να έρθετε επάνω με είναι ένα άλμπουμ φωτογραφιών, ένα CD ή DVD ή μια παρουσίαση του PowerPoint. Μπορείτε να συλλέξετε όλες τις αγαπημένες φωτογραφίες της από τους ανθρώπους που έχουν σημασία για την πιο, και μερικά από αυτά την παιδική ηλικία και την κατάρτιση για να κάνω μια ταινία της. Μπορείτε επίσης να βάλετε το αγαπημένο της τραγούδι στο παρασκήνιο και να το δείχνουν σε αυτήν την επέτειο σας.

Κυνήγι Θησαυρού
Αν θέλετε να της δείξει πόσο την αγαπάς, να πάτε για ψώνια για όλα τα είδη δώρων όπως τα κομμάτια δείχνουν, ταριχευμένα ζώα, κοσμήματα, κορνίζες, κλπ. Στη συνέχεια, τίθεται όλα αυτά σε διάφορες γωνιές του σπιτιού και να κάνουν το κυνήγι της τον εαυτό τους. Κυνήγι του θησαυρού είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για τον εορτασμό των αυτά τα μικροσκοπικά χαρές του νέου γάμου σας, και να το κάνει να ξεχωρίζει.

Δώστε ένα σπάσιμο
Αν και οι δύο από σας έχουν εργαστεί από την ημέρα που επέστρεψα από το ταξίδι του μέλιτος σας, δεν υπάρχει, τίποτα καλύτερο από το να πας σε ένα άλλο! Πάρτε της έξω σε διακοπές ή απλά ένα Σαββατοκύριακο, αλλά κάπου εξωτικά και μακριά από την καθημερινότητα. Μπορείτε να γεμίσετε τις διακοπές με έκπληξη δείπνα, επιδείξεις, πάρτι ή απλά ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος στο σπα (θα αγαπήσει αυτό). Μπορείτε να εκτελέσετε ακόμη και για τον εαυτό σας με τη λήψη της της σε ένα κλαμπ καραόκε, ενώ για τις διακοπές (αλλά να είναι διασκέδαση)! Αυτές οι ιδέες δώρο μπορεί να συνεχίσουμε μέχρι τη δημιουργικότητά σας τελειώνει, έτσι κάνουν χρήση του για την όμορφη γυναίκα σου.

Αλλιώς
Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τη λήψη της έξω, ή αγοράζουν ακριβά δώρα, δεν νομίζω ότι θα πάψω! Θα εξακολουθούν να έχουν την ίδια αντίδραση, αν μαγειρεύουν απλά το αγαπημένο φαγητό της και να της δώσει τα λουλούδια που αγαπά (το αγαπημένο χρώμα της). Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα, δεδομένου ότι είναι τα συναισθήματα που έχει σημασία και όχι τα δώρα. Αν η γυναίκα σας είναι ένα από αυτά, θα μπορούσατε να δώρο στο σπίτι της τα στοιχεία ντεκόρ, ένα ρολόι, μια κούνια στον κήπο, ένα κατοικίδιο ζώο, ή απολύτως τίποτα που της αρέσει!

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ιδέες. Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις, αυτή θα σας αγάπη για το εν λόγω ειδικό ένα πρώτο δώρο επετείου που της έδωσε!

Μεγάλη Δώρα για Mom
Ιδέες δώρων για 2 Year Old Boy
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Δώρα για τον μπαμπά από την Κόρη
Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012
Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τα παιδιά
Δεύτερη ιδέες δώρων επετείου
Χριστουγεννιάτικα δώρα για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τα κορίτσια
Κάνοντας μέλλον Κειμήλια Με το χέρι

Leave a Reply