Ένας Δώρα επετείου Έτος για Boyfriend

Η πρώτη επέτειος είναι πραγματικά ιδιαίτερη ένα για τα ζευγάρια. Με πολλή σύγχυση και ενθουσιασμό στο μυαλό σας σχετικά με αυτή την ημέρα εορτασμού, να βρουν ιδέες και κάνουν σχέδια έκπληξη, απλά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα δώρο ή θα έπρεπε να πω, «δώρα» για το φίλο σας, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, όταν έχεις περάσει ένα χρόνο μαζί σας δεν θα θέλετε να το πακέτο απλά ένα κομμάτι και να το παρουσιάσει. Μπουκέτα, ρολόγια χειρός, πουκάμισα και μανικετόκουμπα είναι πολύ βαρετό. «Something special” είναι αυτό που θα πρέπει να αναζητάτε. Έτσι, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε διαφορετικά και να είναι δημιουργικοί για να έχουν το δικαίωμα πακέτο έτοιμος να τον παρουσιάσουν.

Πακέτο οι αναμνήσεις
Μια γαλακτοκομικά φωτογραφία είναι ένας από τους απώτερους μία δώρα επέτειο για φίλο. Το καδράρισμα των φωτογραφιών σας παιδιά δεν είναι το καλύτερο δώρο φωτογραφία που μπορεί να παρουσιαστεί σε αυτόν. Πάρτε μια κενή γαλακτοκομικά προϊόντα και τη συλλογή των φωτογραφιών σας, που είναι οι καλύτερες αναμνήσεις της συντροφικότητας σας. Επικολλήστε ένα σε κάθε σελίδα που ακολουθείται από ένα γλυκό ή απόσπασμα λίγα λόγια που θα κάνουν αυτό το τέλειο δώρο επετείου έτος για τον ίδιο. Δοκιμάστε! Λοιπόν, ένα κολάζ από αυτή τη συλλογή είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα.

Γράψτε Γι ‘αυτόν
Λοιπόν, δεν είμαι γεγονός που υποδηλώνει μπορείτε να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στυλό κάτω συναίσθημα σας γι ‘αυτόν και να παρουσιάσει το ίδιο με ένα μοναδικό τρόπο. Αναρωτιέστε, πώς; Μπορείτε να γράψετε απλά αυτά σε ένα μικρό βιβλίο? Μία σελίδα, ένας από τους λόγους »γιατί τον αγαπώ». Ή, πώς για ένα βάζο γεμάτο με αυτές τις σημειώσεις; Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε αυτές τις σημειώσεις σε όλη την δωμάτιό του. Από το μαξιλάρι του, μέχρι την ντουλάπα, από την τσάντα του, μέχρι τσέπες του. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι αυτό πρέπει να γίνει πολύ έξυπνα. Και μην ξεχάσετε να διακοσμήσει αυτές τις σημειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό πρόκειται να είναι το καλύτερο δώρο έκπληξη γι ‘αυτόν.

Μαγειρέψτε Για Εκείνον
Αν σκέφτεστε διάφορες επιλογές σε σπιτικά δώρα επετείου, τότε το μαγείρεμα το αγαπημένο πιάτο του είναι η καλύτερη ιδέα. Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι από τώρα, ξέρετε συμπάθειες και αντιπάθειες του. Στη συνέχεια ετοιμαστείτε να προετοιμάσει τα τρόφιμα που αγαπά να φάει. Λοιπόν μια φανταστική σπιτικό κέικ και ένα νόστιμο δείπνο και στη θέση των τροφίμων που αγαπά μασουλούσαν παρασκευάζονται από εσάς είναι όλα όσα θα ήθελαν να έχουν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Μια προσωπική Kit
Εδώ είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων επετείου για το φίλο. Πακέτο σε όλα αυτά τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που χρειάζεται. Θυμηθείτε να προσθέσετε τα σωστά κομμάτια. Όπως και το αγαπημένο του τζελ ξυρίσματος, κολόνιες, τζελ για το ντους, αρώματα και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα περιποίηση εργαλεία και αντικείμενα μπορούν να συσκευάζονται δημιουργικά για να κάνουν το καλύτερο δώρο γι ‘αυτόν.

Βάψτε ένα δώρο
Αν ψάχνετε για ένα δημιουργικό δώρο επετείου, τότε εδώ είναι ένα. Τι θα λέγατε για ζωγραφική πορτρέτο του; Χρησιμοποιήστε τα χρώματα του πετρελαίου, το μολύβι, κάρβουνο ή ό, τι θέλετε, είμαι βέβαιος, ότι είναι ακριβώς πρόκειται να αγαπούν αυτό το δώρο. Λοιπόν, όσοι δεν είναι τόσο καλή σε αυτό μπορώ να σκεφτώ ένα μπλουζάκι ζωγραφική γι ‘αυτόν. Πάρτε ένα στο μέγεθος του και γεμίστε το με καλλιτεχνικές πινελιές σας για να έχετε ένα κλασικό κομμάτι έτοιμο. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα χέρι ζωγραφισμένο κάλυμμα μαξιλαριού έτοιμη να δώρο του.

Εκτός από αυτά τα δώρα, μπορείτε να του δώσει κάτι που τον βοηθά να διερευνήσει τα χόμπι του. Μια τελευταία το gadget είναι μια τέλεια επιλογή για όλους αυτούς τους καταλαβαίνω το gadget παιδιά. Ένα ταξίδι περιπέτειας μπορεί να είναι ένα άλλο μεγάλο δώρο επετείου. Όταν επιλέγετε το δώρο, να θυμάστε απλώς συμπαθεί και τα αγαπημένα του. Αυτή θα σας βοηθήσει σίγουρα έχουν το ιδανικό κομμάτι για τον συσκευασμένο.

Καλή δώρα Χριστουγέννων για ένα φίλο
Best 50η δώρα γενεθλίων για τους άνδρες
“Ιδέες δώρων για Φωτογράφοι
2 Έτος Παλιά δώρα γενεθλίων
Δημιουργικές Ρομαντικό Ιδέες για Δώρα
Μάθετε να κάνετε καλάθια δώρων
Δώρα για τα Χριστούγεννα
Μικρές ιδέες δώρων
Δώρα επετείου Χαρτί
Custom-Made Bobblehead
Long Δώρα απόστασης σχέση για Her

Leave a Reply