Αναμένοντας Δώρα Μητέρα

Αναμένοντας moms είναι απλά ιδιαίτερο, την τροφή τους, τη ρουτίνα τους, τους εξετάσεις όλα έχει ληφθεί μέριμνα από τον καθένα στην οικογένεια. Κρατώντας τους ευτυχείς και σε καλή διάθεση καθ ‘όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ένα ουσιαστικό μέρος μιας υγιούς εγκυμοσύνης. Για να τους κάνει να αισθάνονται πολύ ειδική και χαρούμενος θα μπορούσε να εξετάσει δίνοντάς τους δώρα. Ναι, τα δώρα είναι κάτι που μια γυναίκα θα ήθελαν να έχουν και αν είναι ένα δώρο έκπληξη, είναι σίγουρο ότι θα την κάνει να αισθάνομαι καταπληκτικά. Εάν βρίσκονται σε σύγχυση, ενώ επιλέγοντας το τέλειο δώρα αναμένοντας μητέρα τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει σίγουρα. Εδώ είναι μερικές μοναδικές ιδέες που σίγουρα θα εκπλήξουν και της γεμίσουν τη μέρα της με χαρά.

Σημειώνοντας τις εκδηλώσεις με ένα ημερολόγιο εγκυμοσύνης

Πολλοί άνθρωποι έχουν μια συνήθεια της σημειώνοντας τα σημαντικά γεγονότα σε ένα ημερολόγιο. Ενώ η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ σημαντικό στάδιο στη ζωή του θα-να-μαμά, γιατί να μην παρουσιάσει ένα ημερολόγιο της ή θραύσματα-βιβλίο; Αυτό θα βοηθήσει να γράφουν καθημερινά διάθεση και τις εκδηλώσεις της, σε κάθε μικρό και μεγάλο πράγμα σε αυτό, καθιστώντας το ένα τέλειο ημερολόγιο της εγκυμοσύνης γεγονότα. Μπορείτε να κάνετε ένα χαριτωμένο λεύκωμα έτοιμος γι ‘αυτήν που θα κατασκευαστεί σε μια τέλεια περιοδικό σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Θα χρησιμεύσει επίσης ως ένας καλός τρόπος για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο της, ενώ περιμένουν την άφιξη του μωρού. Μπορείτε να κολλήσετε φωτογραφίες του χαριτωμένα μωρά σε αυτό και να γράψει κάποιο γλυκό μηνύματα γι ‘αυτήν σε λίγες σελίδες μαζί με κάποιες συμβουλές για τη φροντίδα της υγείας. Έτσι, δεδομένου ότι γεμίζει, το πολύτιμο περίοδο της εγκυμοσύνης μπορεί πάντα να υπενθυμιστεί γυρνώντας τις σελίδες αυτού του ημερολογίου.

Σύλληψη τις στιγμές με μια φωτογραφική μηχανή

Μια φωτογραφική μηχανή μπορεί να είναι ένα από τα τέλεια δώρα για τις μέλλουσες μητέρες. Σύλληψη αυτές τις πολύτιμες στιγμές είναι πραγματικά διασκεδαστικό και καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει την περίοδο της εγκυμοσύνης. Κάνοντας κλικ στις εικόνες της μαμά, «αυξάνεται» μήνα με το μήνα θα είναι απλά τέλειο δώρο ιδέα γι ‘αυτήν ότι θα αγαπάμε για πάντα. Αυτό το κομμάτι της τεχνολογίας θα σας βοηθήσει να έχετε τις εικόνες ντους μωρών, και αυτές όλων των άλλων ιδιαίτερες στιγμές μαζί με την άφιξη του μωρού. Επίσης, η συσκευή εγγραφής ταινία μπορεί να σας βοηθήσει να έχουν εκείνες τις πρώτες στιγμές της άφιξης του μωρού και του / φωνή της κατέλαβε.

Ενίσχυση της ομορφιάς με ενδυμασίες

Υπάρχουν φορτία των ενδυμάτων μητρότητας που μπορείτε να επιλέξετε για κατά την επιλογή δώρα. Some jazzy και αστεία T-shirt μπορεί να γελάει και να αισθάνονται μεγάλη. Ενώ δίνοντας T-shirts, μπορείτε να επιλέξετε για τα άτομα με αστείες φράσεις γράψει πάνω όπως «Σύντομα», «περιμένουν δίδυμα», «Αναμένοντας», «Μητέρα-να-να», «Baby on Board», «Γεια σας είμαι Εδώ m Down », κλπ. Ένα από τα καλύτερα δώρα από τον άντρα μπορεί να είναι μια σέξι nightie μητρότητας. Ναι, μια μεταξένια νυχτικά μπορεί να την κάνει να αισθάνονται πολύ ειδική και αγαπούσε. Άλλα δώρα μπορεί να περιλαμβάνει μια υπέροχη κάλυψη νοσηλείας και ειδικά μαξιλάρια μητρότητας.

Κάντε την να νιώσει Relaxed με θεραπείες ομορφιάς

Καλά εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ότι η θα-να-μητέρες μείνετε μακριά από τα σαλόνια ομορφιάς και να ξεχάσουμε αναζητούν εκπληκτική. Λαμβάνοντας της σε ένα σαλόνι ή spa μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που περιμένουν τη μαμά. Μπορείτε επίσης να εξετάσει ένα κουπόνι δώρο για περιποιήσεις ομορφιάς ή ιαματικά λουτρά. Ένα σαλόνι νυχιών μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή για να έχουν ένα χαλαρωτικό μανικιούρ και πεντικιούρ. Κομμωτήριο μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλύτερα, θα της δώσει ένα νέο κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών και να την βοηθήσει να έχουν μια φρέσκια ματιά. Μπορεί να έχει και άλλες υπηρεσίες στο σαλόνι και να εξετάσουμε φωτεινά και να βγει από την βαρετή ρουτίνα. Ένα spa μητρότητας μπορεί να είναι καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε και να αισθάνονται καλύτερα για την αναμονή moms. Ένα από τα καλύτερα δώρα για έγκυες μητέρες μπορεί να είναι απαραίτητα θεραπεία spa στο σπίτι, κάποιες κρέμες και λοσιόν απαραίτητη μετά την άφιξη του μωρού για να ασχοληθεί με τα προβλήματα, όπως ραγάδες, ουλές κ.λπ.

Αναμένοντας μητέρες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε ό, τι μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος από ό, τι της δίνει τα καλύτερα δώρα που αναφέρονται παραπάνω; Θεραπεία της με πολλή φροντίδα και αγάπη είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερο. Γι ‘αυτό μην ξεχάσετε να δώσουν τη δόση του αγάπη, φροντίδα και προσοχή με τα δώρα.

Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα
Καλή δώρα για τη μαμά
Προσαρμοσμένη Σχέδια κεντητικής
Καλάθια δώρων Gourmet Σοκολάτα
Ρομαντικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Ένας Δώρα επετείου Έτος για Boyfriend
Δώρα για το αφεντικό σας για τα Χριστούγεννα
Σπιτική Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Πρώτη Δώρα επετείου Έτος
25ος ιδέες δώρων επετείου

Leave a Reply