Απλή Χειροποίητα Δώρα

Το μεγαλύτερο δώρο είναι ένα μέρος της τον εαυτό σου ~ Ralph Waldo Emerson

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να διαφωνούν με το παραπάνω απόσπασμα. Το καλύτερο δώρο που δίνει κάποιος πράγματι ένα μέρος του εαυτού σας που τους δείχνει πόσο σημαίνουν σε σας. Αλλά επειδή είμαστε όλοι γενικά ευχαριστημένοι με τα δώρα υλικό, ένα απλό χειροποίητο δώρο θα είναι αρκετό (στις περισσότερες περιπτώσεις). Γιατί είναι ένα χειροποίητο δώρο τόσο ξεχωριστό; Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις ότι κάποιος νοιάζεται αρκετά για να παραιτηθεί από το ταξίδι σε ένα εμπορικό κέντρο για να πάρει ένα κλισέ δώρο που θα σας κάνει ευτυχισμένο (αλλά όχι τόσο όσο ένα χειροποίητο ένα), για να κάνουν πραγματικότητα ένα για εσάς. Δεύτερον, δείχνει την σκέψη που πήγε να πάρει πίσω το δώρο σας. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ σας «προσωποποίηση» ένα έτοιμο δώρο, υπάρχει πάντα ένα καλύτερο τελείωμα για το αν το κάνετε μόνοι σας. Τρίτον, το επίπεδο της δημιουργικότητας που μπορεί να επιτευχθεί και να εκτελούνται σε ένα χειροποίητο δώρο είναι πολύ περισσότερο από αυτό που αγοράζονται σε ένα κατάστημα. Αυτό είναι ακριβώς ό, τι θα θέλαμε να σας δείξουμε μέσα από τις απλές ιδέες για χειροποίητα δώρα που έχουμε αναφέρει πιο κάτω.

Μαγνήτες φυτών
Αυτό είναι αρκετά μια δημιουργική και εκπαιδευτική ιδέα για δώρο, ειδικά αν θέλετε να το δώσει σε ένα παιδί. Τι έχετε να κάνετε είναι, να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι του μαγνήτη. Πάρτε ένα πλαστικό τετράγωνο σχήμα του δοχείου που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το μπλοκ μαγνήτη. Γεμίστε το δοχείο με χώμα και φυτέψτε μερικά κόλιανδρο σπόρους ή μέντα σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο σπόρους πάρα πολύ, απλά βεβαιωθείτε ότι το φυτό είναι μικρό. Χρησιμοποιήστε το σούπερ κόλλα για να κολλήσει αυτό το δοχείο σταθερά στο μπλοκ μαγνήτη. Δέστε μια όμορφη κορδέλα γύρω από το δοχείο και δώστε στο παιδί. Ζητήστε του να το νερό τακτικά και τοποθετήστε το στο ψυγείο για μια έκπληξη. Αυτός θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν βλέπει τα μικροσκοπικά φύλλα γυρίσματα έξω.

Rack σκουλαρίκι
Για να κάνετε ένα απλό ράφι κοσμήματα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μεγάλο χαρτόνι, αισθάνθηκε ύφασμα του ιδίου μεγέθους, μια βελόνα και κλωστή, ημιδιαφανές καθαρό ύφασμα, ψαλίδι, συρραπτικό και ένα φανταχτερό σειρά. Κατ ‘αρχάς, το βασικό ένιωσα πάνω στο χαρτόνι. Τώρα, κόψτε το ημιδιαφανές καθαρό ύφασμα σε διάφορα τετράγωνα ή ορθογώνια σχήματα, ανάλογα με τον αριθμό που θα ταιριάζει στην τσόχα. Μπορείτε να ράβω είτε αυτά τα μικρά τσέπες πάνω στην τσόχα με το κτύπημα το πάνω ή απλά βασικά τους στις τρεις πλευρές. Η κορυφή παραμένει ανοικτή ώστε να μπορεί να είναι η τσέπη. Στην κορυφή αυτής της ράφι σκουλαρίκι, γροθιά σε δύο τρύπες και δέστε το φανταχτερό σειρά. Αυτό το ράφι μπορεί να κρεμαστεί από ένα καρφί στον τοίχο.

Αποξηραμένα βότανα
Αυτή είναι μια ιδέα για ένα διακοσμητικό στοιχείο. Τι έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε είτε αποξηραμένα αρωματικά βότανα ή αν έχετε κάποια βότανα, αφήστε τα να στεγνώσουν εντελώς στον ήλιο. Βρείτε ένα όμορφο καθαρό γυάλινο μπουκάλι. Μετά τα βότανα στεγνώσει εντελώς, γεμίστε το μπουκάλι με αυτούς. Ανακινήστε καλά τη φιάλη και, στη συνέχεια προσθέστε ένα αρωματικό αιθέριο έλαιο, με τα βότανα. Αν πάρετε τα βότανα είναι πολύ πιεσμένο, προσθέστε λίγο περισσότερο βότανα και πάλι λίγο λάδι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο χρώμα για το χρώμα. Μόλις το μπουκάλι είναι γεμάτο, σφραγίστε καλά και ανακινήστε καλά. Δέστε ένα μικρό σημείωμα με μια ασημένια χορδή γύρω από το στόμα και το δώρο αυτό.

Hollow Box Book
Εδώ είναι ένα πραγματικά εύκολο να κάνει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πραγματικά χοντρό βιβλίο, μια απότομη X-acto μαχαίρι κοπής ή κουτί, κόλλα, πινέλο, στυλό, και χάρακα. Κατ ‘αρχάς, να πάρετε τον εαυτό σας ένα πολύ παχύ, hardbound, παλιό βιβλίο. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για κόλλα όλες τις σελίδες του βιβλίου (εκτός από το μπροστινό κάλυμμα) μαζί από την πλευρά του στο πίσω κάλυμμα. Από τη στιγμή που όλες οι σελίδες έχουν κολληθεί, τοποθετήστε ένα μεγάλο βάρος για το βιβλίο και αφήστε το να παραμείνει εκεί για μια ολόκληρη ημέρα. Την επόμενη μέρα, ανοίξτε το βιβλίο και να μετρούν πόσο μεγάλη θέλετε το κοίλο να είναι. Χρησιμοποιήστε το στυλό και χάρακα για να το μετρήσει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουτί κόφτη να κόψει τις σελίδες κατά μήκος του περιγράμματος. Αυτό που θα μείνει είναι με ένα βιβλίο με μια τρύπα στη μέση. Βάψτε ολόκληρο το βιβλίο τώρα και να επικολλήσετε μια ωραία εικόνα στο εξώφυλλο και δώρο στο πρόσωπο.

Κήπος Stepping Stone
Αυτό είναι ένα χαριτωμένο δώρο για κάποιον που σας ενδιαφέρει για. Αν το πρόσωπο που είστε gifting έχει ένα εκτεταμένο κήπο, μπορείτε να της δώσει κάποια ή αρκετά τον χειροποίητο εξατομικευμένη εφαλτήρια για τον κήπο. Αγορά απλό, επίπεδη, στρογγυλές πέτρες. Τώρα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και να καταλήξουμε σε διαφορετικά σχέδια για να ζωγραφίσει πάνω στις πέτρες. Λαδομπογιές θα λειτουργήσει καλύτερα για αυτή την ιδέα. Αν το άτομο έχει ένα κατοικίδιο ζώο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σημάδια από τις πατούσες του κατοικίδιου ζώου μαζί με κάποια προσωπικά μηνύματα για το πρόσωπο στις πέτρες. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει και στη συνέχεια να του δώσει ένα χέρι βερνίκι για μια απαστράπτουσα εμφάνιση.

Βάρος προς συγκράτησιν φύλλων χαρτιού
Χαρτοστάτης είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Αλλά πώς να είναι δημιουργικοί για την παραγωγή ενός; Λοιπόν, κοιτάξτε γύρω σας. Υπάρχουν τόσα πολλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα. Δοκιμάστε το έργο decoupage. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να πάρετε ένα παλιό Χαρτοστάτης και καλύψτε το με παλιά εφημερίδα. Καλύψτε σφιχτά και σταθερά κολλήσει πάνω στο παλιό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας φωτεινά και ζωντανά χρώματα, χρωματίστε τη Χαρτοστάτης με όμορφα σχέδια. Ή μπορείτε επίσης να κάνετε μια απλή ζωγραφική με μια ομαλή πέτρα με αφηρημένο σχέδιο. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε ένα μικρό γυάλινο βάζο με νερό και τοποθετήστε μια πλαστική κάρτα με ένα μήνυμα σε αυτό. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγη λάμψη ή σπρέι χιονιού στο νερό, σφραγίστε καλά με σούπερ κόλλα και voila, ένα Χαρτοστάτης κόσμο χιόνι είναι έτοιμο!

Καθώς η παλαιά παροιμία πηγαίνει, είναι πράγματι η σκέψη που μετράει περισσότερο από ό, τι το ίδιο το δώρο. Γι ‘αυτό η σκέψη πίσω δίνει ένα δώρο για κάποιον, είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Όχι μόνο έτσι ώστε να κάνει το άτομο να αισθάνεται ιδιαίτερο, αλλά επίσης επειδή εσείς θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα όταν βλέπεις ότι κάτι τόσο απλό και αγνό έχει κάνει κάποιος τόσο χαρούμενος. Έτσι, δώστε κάποια σοβαρή σκέψη. Καλή δώρων!

Γενέθλια Παρόν Ιδέες για Αυτόν
Μάθετε να κάνετε καλάθια δώρων
Καλύτερα δώρα επετείου για άντρες
Σπιτική ιδέες δώρων για τους φίλους
Πρώτη Ιδέες δώρων επετείου για Αυτόν
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά
25ος ιδέες δώρων επετείου
Δεύτερη ιδέες δώρων επετείου
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
Ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Καλύτερα δώρα για νέες γυναίκες

Leave a Reply