Ασημένια Δώρα επετείου

Ένας γάμος αποτελείται από τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές. Η αγάπη, την εμπιστοσύνη, την πίστη, την υπομονή, την επιμονή, αυτοέλεγχο και άλλοι. Όποιος είναι παντρεμένος δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό. Και ένας γάμος που φθάνει Silver Jubilee του πρέπει να ασκηθεί, με στυλ. Η αγάπη αξίζει να γιορτάζεται και χειροκροτούσαν. Μια αγάπη που έχει στην κατοχή του εδάφους της για 25 ολόκληρα χρόνια. Εάν πλησιάζει αυτής της λαμπερής ορόσημο στον έγγαμο βίο σας, τότε θα πρέπει αναμφίβολα κάποια χάρμα δώρα επετείου ασήμι να κάνουν την ημέρα του συνεργάτη σας ακόμα πιο ξεχωριστή. Δεδομένου του άρθρου παρακάτω, είναι μερικές πραγματικά ξεχωριστό ιδέες για δώρα 25η επέτειο γάμου που σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε.

Για τη σύζυγο

Ρυθμίσεις μερικά από τα αγαπημένα αξεσουάρ του με επιγραφές του ονόματός του ή ένα μήνυμα που μόνο αυτός θα καταλάβει.
Εάν ο σύζυγός σας είναι ένας ανεμιστήρας ενός συγκεκριμένου συγγραφέα ή είδος μουσικής, στη συνέχεια, προσπαθήστε να πάρετε την πρώτη έκδοση του βιβλίου ή το πρώτο αντίγραφο της μουσικό άλμπουμ του καλλιτέχνη. Αν δεν το αντίγραφο του άλμπουμ, μπορείτε να προσπαθήσετε να πάρετε μια πρώτη αφίσα έκδοση του καλλιτέχνη και να το πάρετε πλαισιωμένο για το σύζυγό σας.
Αν θέλετε να εκπλήξει τον πραγματικά, τότε τι μπορείτε να κάνετε είναι, το βιβλίο οι ίδιοι μια ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο σε ένα από τους αγαπημένους προορισμούς των διακοπών του.
Μια άλλη ιδέα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να επιδοθούν του με 25 από τα αγαπημένα πράγματα του. Θα μπορούσαν να είναι τα τρόφιμα, ταινίες, τραγούδια, βιβλία, ποτά, αθλητικά, αυτοκίνητα, κ.λπ. 25 πράγματα που αγαπά απολύτως.
Ένα ρομαντικό δώρο που μπορείτε να του δώσω είναι, να γράψει ένα γράμμα σελίδα 25 ή 25 γράμματα σε χαρτί ασήμι. Είτε μία σελίδα για κάθε χρόνο ή ένα γράμμα για κάθε χρόνο που έχετε και οι δύο έχουν παντρευτεί για. Δείξτε του πόσο σημαίνει αυτό για εσάς. Οι δράσεις μπορούν να μιλήσουν δυνατότερα από τις λέξεις, αλλά αυτό 25η επέτειο δώρο θα είναι σίγουρα καλύτερα από ό, τι οποιαδήποτε ενέργεια.

Για την γυναίκα

Αν σκέφτεστε μόνο ασήμι, στη συνέχεια, αντί να δώσει κάποια τακτική της, ασημικά, περιπλανηθείτε για κάποιο αντίκες ασημικά, αν μπορείτε.
Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι, μερικά πανέμορφα εξατομικευμένη κηροπήγια, σουβέρ, αρμόδιος για το σχεδιασμό χρόνο, ένας καθρέφτης, χαρτικά, κλπ.
Η σύζυγός σας έχει εξυπηρετήσει σας πολυτελή γεύματα για πολύ καιρό τώρα. Δώστε λίγη ξεκούραση και την ειδική ημέρα σας, ξεκινήστε με ένα νόστιμο πρωινό στο κρεβάτι, τότε μαγειρέψουν ένα μεγάλο γεύμα από τα αγαπημένα είδη διατροφής της. Περάστε την ημέρα αναπολώντας και στη συνέχεια να την πάρει έξω για ένα φανταχτερό δείπνο.
Οι γυναίκες αγαπούν απλά συναισθηματική δώρα. Έτσι, αν θέλετε να δείτε μερικά δάκρυα χαράς, κάνει ένα κολάζ από φωτογραφίες ή βίντεο μοντάζ των 25 ένδοξα χρόνια που και οι δύο έχουν παντρευτεί για.
Χτυπάμε την μακριά σε ένα πολυτελές θέρετρο, όπου οι δύο από σας μπορούν να απολαύσουν πλήρως. Ή να της δώσει ένα κουπόνι για μια επίσκεψη spa που ξέρετε ότι είναι ήδη αναβολή για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όλα τα δώρα επετείου ασήμι δεν χρειάζεται να είναι υλικά αντικείμενα. Το μεγαλύτερο και το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε είναι ποτέ κάτι που έχετε δώσει ήδη ο ένας τον άλλον, 25 όμορφα χρόνια της καθαρής, ανόθευτη αγάπη.

Καλή Δώρα γενεθλίων για Boyfriends
Μοναδικά Ρομαντικά δώρα για τους άνδρες
Τι να πάρει το φίλο σας για τα Χριστούγεννα
Δώρα για Boyfriends
5 Έτος ιδέες δώρων επετείου
Καλύτερα δώρα για το φίλο
Χειροποίητα δώρα Χριστουγέννων
Δώρα επετείου Χαρτί
Ρομαντικές ιδέες δώρων για Αυτόν
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες
Δώρα κηπουρικής

Leave a Reply