Αστυνομία ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση

Αξιοπρέπεια, την τιμή, την ανδρεία, το θάρρος και την υπερηφάνεια είναι μερικά μόνο από τα επίθετα που περιγράφουν τη δουλειά ενός αστυνομικού. Η ολοκλήρωση της θητείας της υπηρεσίας σε ένα από τα πιο φημισμένα επαγγέλματα κυβέρνησης είναι ένα θέμα υπερηφάνειας, νοσταλγία και κάποια νευρικότητα χροιά του για συνταξιοδότηση αξιωματικός της αστυνομίας. Αν και η ευγνωμοσύνη ένας αστυνομικός δέχεται μετά τη συνταξιοδότηση, από τους φίλους του, τα μέλη της οικογένειας, τους συναδέλφους και η κυβέρνηση μπορεί να είναι συντριπτική, το θέμα της πλήξης και λαβές μυαλό του. Μπορείτε να κάνετε την ευκαιρία συνταξιοδότησης της ζωής ενός αστυνομικού αξέχαστη δίνοντας εξαιρετική δώρα συνταξιοδότηση.

Ιδέες Συνταξιοδότηση Αστυνόμος

Αν το βρίσκετε δύσκολο να σκεφτώ μερικές μοναδικές ιδέες για δώρα, θα σας βοηθήσουν στην εύρεση μερικά από αυτά. Το είδος του δώρου που θα δώσει στον αξιωματικό της αστυνομίας θα εξαρτηθεί από το πώς θα συνδέονται με αυτόν ή αυτήν. Είναι ο πατέρας σου, ο αδελφός, ανώτερος, ο φίλος ή ο σύζυγός; Ή είναι αυτή η κυρία, που δεν έχει μόνο μια μεγάλη αστυνομικός αλλά στοργική μάνα, ένας στοργικός σύζυγος και φίλος για να πεθάνει. Εκτός από αυτό το είδος των παραμέτρων, παράγοντα ηλικία, συμπαθεί, αντιπαθεί και προσωπικότητα είναι άλλα πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα ιδανικό δώρο για συνταξιοδότηση αστυνομικό. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι αυτός ή αυτή έχει ένας αξιωματικός της αστυνομίας σε όλη την καριέρα και έτσι τα δώρα θα πρέπει να είναι κάτι που ο υπάλληλος μπορεί να αφορούν, εύκολα. Ό, τι χαριτωμένο, αξέχαστη και στοργική που βοηθά ο αστυνομικός να θυμόμαστε του ή της ημέρες της δόξας θα είναι ένα μεγάλο δώρο συνταξιοδότησης. Οτιδήποτε νέο που τους δίνει νέες εμπειρίες και τους κάνει να αισθάνονται διαφορετικά και ασχολούνται είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα για δώρο.

Λεύκωμα: Η ιδέα για δώρο είναι μια μεγάλη ένα για την οικογένεια ή τους φίλους. Συλλέξτε παλιά αποσπάσματα εφημερίδων, φωτογραφίες βραβείο του τελετές, οικογενειακές φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο που αξίζει να θυμόμαστε για του ή την καριέρα της. Κάντε ένα ενδιαφέρον λεύκωμα αυτό, συμπεριλαμβανομένων όλων. Εμφάνιση καλύτερα τις δημιουργικές σας ικανότητες και αυτό θα αποδειχθεί ότι είναι ένα δώρο της ζωής για τον αξιωματικό της αστυνομίας.

Προσαρμοσμένη πλάκα: Μπορείτε να παραγγείλετε ένα κατάστημα με είδη δώρων για να προετοιμάσει μια προσαρμοσμένη πινακίδα. Σε αυτό, μπορείτε να γράψετε μια μεγάλη προσφορά ή να επικολλήσετε μια επαγγελματική φωτογραφία του αστυνομικού. Ένα μεγάλο δώρο που θα υπενθυμίσει στον αστυνομικό του ή της χρόνια καριέρας.

Κουπόνια Spa: Τώρα που το μακρύ και εργατικοί καριέρα έχει τελειώσει, ήρθε η ώρα για να χαλαρώσετε, να ανανεωθείτε και να απολαύσετε μερικές πολυτέλειες της ζωής. Δώρο ένα κουπόνι spa για αυτόν ή αυτήν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον μερικούς μήνες και η συνταξιούχος αστυνομικός θα θυμάται πάντα τη βασιλική μεταχείριση.

Διακοπές: Ένας από τους απώτερους ιδέες για δώρα αστυνομία συνταξιοδότησης είναι να δώσει ένα πακέτο διακοπών ζευγάρι. Αυτό θα βοηθήσει τον αξιωματικό της αστυνομίας και του ή της συζύγου του για να ξεφύγει από τον καθημερινό κόσμο και να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο. Dine, το κρασί και τα ταξίδια – που είναι η τέλεια συνταγή μετά την συνταξιοδότηση!

Περιπέτεια Μέλος Clubs: Αυτό είναι ένα δροσερό δώρο για τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι πραγματικά freaks περιπέτεια. Ακόμα και αν αυτός ή αυτή είναι συνταξιούχος, τα βασικά ένστικτα ενός αστυνομικού είναι πάρα πολύ σε αυτά. Δώρο ένα κουπόνι συμμετοχής λέσχη που ταιριάζει του ή την ηλικία, αρκετά καλά.

Airsoft όπλο / τα πυροβόλα όπλα: Αν gifting ένα πυροβόλο όπλο airsoft θα είναι αστείο, μπορεί να είναι μια χιουμοριστική και ακόμη ένα χαριτωμένο δώρο για την πρώην αξιωματικός της αστυνομίας. Ακόμη και μια άδεια πυροβόλου όπλου, σφαίρες με το όνομά του σε κρυπτογραφημένη τους, θα είναι μια θαυμάσια ιδέα για συνταξιοδότηση αστυνομία δώρο.

Δερμάτινη Θήκη: Αν το όπλο ο αστυνομικός είχε, μπορεί να είναι με το αστυνομικό τμήμα τώρα, θα πρέπει να έχει ένα πιστόλι ή ένα απλό όπλο κυνήγι. Δώρο του μια δερμάτινη θήκη για να το μεταφέρετε και θα το αγαπούν. Θα ήθελα πολύ να είναι ένας αστυνομικός και πάλι, σίγουρα.

Κιτ Γκολφ: Αν είναι λάτρης των δαπανών Σαββατοκύριακα του παίζοντας γκολφ, μια ιδιότητα μέλους γκολφ κλαμπ ή αξεσουάρ γκολφ και γκολφ κιτ μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο.

Βιβλιοπωλείο / Βιβλιοθήκη Μέλος: Τι άλλο μπορεί να είναι ένα μεγάλο χόμπι για έναν εραστή βιβλίο από την ανάγνωση, ειδικά, αν είναι προς το ζεστό ανέσεις του κήπου σπίτι, που βρίσκεται στην αιώρα, με το αγαπημένο σας ποτό. Αφήστε τον να την χρησιμοποιήσει ή τα χρόνια συνταξιοδότησης ανάγνωση. Για να γίνει αυτό, δώρο μια ετήσια συνδρομή για βιβλιοθήκη. Ο αστυνομικός θα αγάπη για να πάρετε τα αγαπημένα του και να τις διαβάσετε.

Εκτός από αυτά τα δώρα για τον αξιωματικό της αστυνομίας, μπορείτε να σκεφτείτε gifting τον ένα περιοδικό για να γράψει τις αναμνήσεις του ή κάτι σχετικό με το χόμπι του, έτσι ώστε αυτός ή αυτή μπορεί να αξιοποιήσει παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο. Δεδομένου ότι οι αστυνομικοί είναι ένα πραγματικά πολύ απασχολημένος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώρο τους κάτι που τους κρατά ασχολούνται άλλο μπορούν να βρουν χαλάρωση λίγο βαρετό!

50ος Δώρα γενεθλίων Gag
Δώρα για το αφεντικό σας για τα Χριστούγεννα
Ιδέες δώρων για τη φίλη
Σπιτική Δώρα Συνταξιοδότηση
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά 2012
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
Ιδέες καλάθι δώρων
Ρομαντικές Εκπλήξεις γενεθλίων για τον
Δώρα γενεθλίων για τους νεαρούς άνδρες
Δώρα δεν σκεφτήκατε ποτέ, για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Δώρο για τον μπαμπά που έχει τα πάντα

Leave a Reply