Ασυνήθιστο δώρα για τα 18α γενέθλια

Η δέκατα όγδοα γενέθλιά είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή του κάθε νεαρός, μια ιεροτελεστία της μετάβασης, ένα σημείο εισόδου στον κόσμο των ενηλίκων. Είναι μια συναισθηματική στιγμή και είναι μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής τους. Τώρα, πώς μπορεί κανείς να πάρει το πιο ασυνήθιστο δώρο για την ειδική ημέρα τους; Τι γίνεται αν έχετε καταλάβει λάθος; Πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δώρο σας είναι καλή υποδοχή και εκτιμάται; Λοιπόν, αυτός ο φίλος μου, δεν είναι ένα συνηθισμένο έργο και χρειάζεται μια βήμα προς βήμα ανάλυση. Πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά, δημιουργικά και να πάει πέρα ​​από το συνηθισμένο. Πρέπει να εξετάσουμε τους πόρους μας, και να σχεδιάσουν κάθε μας κίνηση, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Οπότε ας ξεκινήσουμε γρήγορα τιτάνιο έργο μας πάρει από τις πιο ασυνήθιστα δώρα για τα 18α γενέθλια.

ΒΗΜΑ 1.
Σκεφτείτε το άτομο που πρόκειται να δώσει τα δώρα σας για να. Τώρα ρωτήστε τον εαυτό σας, τι είναι του / συμπαθεί και αντιπαθεί; Κάθε άνθρωπος είναι ένα μοναδικό άτομο και τα περισσότερα γνωρίζετε για το αγόρι γενεθλίων / κορίτσι, καλύτερα είναι οι πιθανότητές σας να είναι σε θέση να βρείτε τα πιο μοναδικά δώρα για αυτούς. Κάνετε κάποια έρευνα (τώρα, τώρα … που δεν περιλαμβάνει εισβολή της ιδιωτικής τους ζωής). Ένα μικρό κομμάτι της thoughtfulness πηγαίνει πολύ μακριά. Αν δεν είστε σίγουροι, ή δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί τους, μπορείτε να ελέγξετε έξω κοινωνικό προφίλ δικτύου τους για ορισμένες ενδείξεις. Ρωτήστε τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν μια ιδέα, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι μια αξιόπιστη πηγή και πάντα διπλός έλεγχος για να είναι σίγουρος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό το δικαίωμα μέρος, διότι αν δεν το κάνετε, το δώρο σας μπορεί να κάνει ακριβώς με τα χειρότερα δώρα όλων λίστα του χρόνου!

Βήμα 2.
Κοιτάξτε τους διαθέσιμους πόρους σας. Μιλώ για το χρόνο, τα χρήματα ή απλά παλιά δημιουργικότητα. Αν έχετε όλα τα παραπάνω θα είναι πράγματι παραχώρησε, ο φίλος μου. Αλλά πιο συχνά από ό, τι δεν μπορούμε πάντα να υπολείπονται σε έναν από τους παραπάνω πόρους, όταν πρόκειται να δώσει δώρα. Λοιπόν, τι θα κάνουμε; Εάν έχετε ένα μεγάλο πορτοφόλι και μια ακόμη μεγαλύτερη καρδιά, να προχωρήσει και να φιγούρα για οποιοδήποτε από τα τελευταία καλούδια στην αγορά, από gadgets για διακοπές σε κοσμήματα, ο φίλος μου δεν θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Θα ήταν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, αν μπορείτε να πάρετε τα εξατομικευμένα δώρα. Εάν εξακολουθείτε να το κάνετε, τότε μπορείτε να διαβάσετε ένα βήμα σωστά. Θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Για εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουν χρήματα, αλλά έχουν πολύ χρόνο για να ανταλλακτικά, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κάνει δώρα για το αγόρι γενεθλίων / κορίτσι, και πάλι διατηρώντας Βήμα 1 στο μυαλό. Θυμηθείτε να κρατήσετε τις προσωπικές προτιμήσεις τους στο μυαλό, και επίσης να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε κάτι που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Θα μπορούσατε ζευγάρι με ένα μοναδικό χειροποίητο κάρτα γενεθλίων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάτι απλό, αλλά χρήσιμο και να διαμορφώσετε αυτό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

18α δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια

Ρούχα είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά αντί της αγοράς τους γι ‘αυτήν, να της μια δωροεπιταγή από ένα εμπορικό κέντρο ή έξοδο μόδας που προτιμά πάντα ή θα θέλατε να ψωνίσετε. Θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο αξέχαστες δώρα της. Οι γυναίκες αγαπούν τα ψώνια και ότι θα αγαπήσετε σίγουρα την ευκαιρία να πάρει ένα φόρεμα για τον εαυτό της. Εάν είστε επάνω για αυτό, μπορείτε να μάθετε για τις αγαπημένες μάρκες της και στη συνέχεια να πάρει κάτι από το αγαπημένο χρώμα της από τον εαυτό σας. Ρούχα είναι συνήθως ένα δύσκολο δώρο για να αγοράσει και πρέπει να ασκηθεί μόνο αν έχετε μια καλή γνώση του τι αυτός / αυτή θέλει, αλλά και το πιο σημαντικό, το μέγεθος και ταιριάζει.
Μια εναλλακτική λύση θα μπορούσε να είναι τα ρούχα κοσμήματα που είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των περισσότερων κοριτσιών. Θα μπορούσατε να της αγοράσει ένα κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια ή ακόμα και ποδιού που κάνουν τα μεγάλα δώρα κοσμήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι το κόσμημα ταιριάζει στάση και το ύφος της.
Μια άλλη δημιουργική ιδέα 18ο δώρο γενεθλίων για τα κορίτσια θα μπορούσε να είναι ένα δώρο διακοπές σε ένα εξωτικό προορισμό που ξέρετε ότι θα αγαπήσετε. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα έχουν ουρλιάζοντας με χαρά της.
Έχει φτάσει πλέον η νόμιμη ηλικία οδήγησης και αυτό είναι προφανές, αλλά ότι να πάρει ένα αυτοκίνητο της θα οδηγήσει σε τρελή. Μετάβαση εκείνο το πρόσθετο μίλι και να προσαρμόσετε ώστε να περιλαμβάνει τα αγαπημένα της χρώματα, με προσθήκη αξεσουάρ, όπως ένα DVD player με αγαπημένες ταινίες και τη μουσική της.
Αν μπορείτε, θα μπορούσε να μεριμνήσει για την κάλυψη της ή, τουλάχιστον, να παρακολουθήσουν ένα από τα αγαπημένα διασημότητες της επιδόσεις.

18α δώρα γενεθλίων για τα αγόρια

Πάρτε τον ένα αριστοκρατικό αυτοκίνητο προσαρμοσμένη με τις τελευταίες αξεσουάρ ή μια μοτοσικλέτα με πλήρη εξάρτηση αγώνων και να παρακολουθήσουν το πρόσωπό του φωτίζεται με χαρά.
Μάθετε για τις τελευταίες gadgets και δώρο για να τον. Μουσική παίκτες, φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα ή συσκευές τυχερών παιχνιδιών κάνουν τα άριστα δώρα.
Κανονίστε μια ευκαιρία για να συμμετάσχει σε μια δραστηριότητα που απολαμβάνει, και αν είναι δυνατόν, να πληρούν μια διασημότητα ή διάσημη προσωπικότητα από αυτόν τον τομέα.

Ένα άλλο μοναδικό δώρο γενεθλίων για τα δύο θηλυκά και αρσενικά είναι να δημιουργηθεί ένα κολάζ ή βίντεο μοντάζ των προηγούμενων ετών δείχνει πώς και γιατί είναι ειδικά για σας και που απεικονίζουν μοναδικούς χαρακτήρες και τις ιδιότητές τους. Θα μπορούσε να περιέχει μαρτυρίες από τους φίλους, τους γονείς, τους συγγενείς, τους δασκάλους και άλλους ανθρώπους που έχουν συνδεθεί μαζί τους.

Αστεία Δώρα

Εάν γνωρίζετε ότι το αγόρι γενεθλίων / κορίτσι είναι ευδιάθετο και δεν θα με πείραζε ένα καλό αστείο, θα μπορούσατε να πάρετε τους ένα από τα πολλά δώρα gag 18ης γενέθλια, που είναι εύκολα διαθέσιμα στα περισσότερα καταστήματα. Θα μπορούσατε να πάτε για δώρα φάρσα που τρομάζουν το πρόσωπο μόνο για να συνειδητοποιήσουμε αργότερα ότι ήταν απλά μια φάρσα. Ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσε να τους πάρει είναι περίεργο ρολόγια ή αστεία διακοσμητικά αντικείμενα που είναι κινουμένων σχεδίων που σχετίζονται με ή αφορούν χιούμορ. Θα μπορεί να κυμαίνεται από λεπτό χιούμορ εντελώς εξωφρενικό να, αλλά πάντα να κρατάτε το δέκτη στο μυαλό προτού να τους δώσουμε το άρθρο, και βεβαιωθείτε ότι δεν ενοχλούνται από αυτό. Θυμηθείτε να πάρετε κάτι που δεν θα μπορούσε εύκολα να καταλάβω περίπου. Θα μπορούσατε να πάρετε για το φίλο ή τη φίλη σας πάρα πολύ, αλλά αν αυτός / αυτή δεν είναι πάρα πολύ καλό χιούμορ και θέλετε να δώρο του κάτι άλλο, (το οποίο είναι πάντα ασφαλέστερο), θα μπορούσατε να πάρετε ένα από τα κανονικά δώρα για το φίλο σας / φίλη.

Καλή τύχη στη συνέχεια, την αγορά σας δώρο. Τώρα πάμε μπροστά και να κάνουμε ό, τι πρέπει να γίνει και να μην σπαταλάτε πολύ χρόνο σκέψης, διότι – Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείτε να καταστρέψει τη σημερινή (λογοπαίγνιο προορισμένο) με την ανησυχία για το μέλλον -. Ανώνυμος.

Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα
Κηπουρική Δώρα για Mom
80η Ιδέες δώρων γενεθλίων
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Ασημένια Δώρα επετείου
Επέτειος Λίστα δώρων
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 30
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες
Δώρα για Νέους
Ρομαντικές ιδέες δώρων για Αυτόν
Ημέρα του Πατέρα Ιδέες Δώρων

Leave a Reply