Γραφείο Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες

Το καλύτερο από όλα τα δώρα γύρω από κάθε δέντρο Χριστούγεννα: η παρουσία της μια ευτυχισμένη οικογένεια όλα τυλιγμένα σε κάθε άλλη. ~ Burton Hillis

Λέγεται ότι μια ευτυχισμένη οικογένεια και συνδεδεμένο είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων κάποιος μπορεί να έχει. Αλλά τι συμβαίνει όταν έχετε κάτι να δώρο στους συναδέλφους σας, ειδικά εκείνους που μπορεί να μην γνωρίζουν καν πραγματικά καλά; Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχουμε ολόκληρο το άρθρο για το γραφείο ιδέες δώρων Χριστουγέννων, που θα σας πω τα πάντα για τα δώρα Χριστουγέννων και ένα αγοράκι για δώρο κάνει πάρα πολύ. Έτσι, αν σκοπεύετε να κάτι δώρο στους συναδέλφους σας και / ή το αφεντικό σας, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει σίγουρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις ιδέες δώρων που αναφέρονται παρακάτω ως δώρο την ανταλλαγή ιδεών, δεδομένου ότι πολλά γραφεία σχεδιάσουν ένα παιχνίδι ανταλλαγή δώρων ή δραστηριότητα στις μέρες μας.

Μοναδικό Γραφείο Χριστούγεννα ιδέες δώρων

Καλάθια δώρων
Όλοι θέλουν εκείνοι goody τσάντες και καλάθια δώρων, είτε πρόκειται για κάθε περίσταση. Ηλικία βεβαίως, δεν είναι μπαρ. Έτσι, για το γραφείο γιορτές των Χριστουγέννων, καλάθια δώρων μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες ιδέες για δώρα. Μπορείτε να βάλετε όλα τα είδη των εορταστική πράγματα μέσα σε αυτά τα goody τσάντες και καθιστούν το τέλειο δώρο. Η ουσία μπορεί να περιλαμβάνει στυλό, χαρτικά μοναδικό, ραβδί-ons, σημειωματάρια και όλες τις ιδέες δώρων που αναφέρονται παρακάτω. Η ιδέα για δώρο θα κάνει το δώρο σας να ξεχωρίζει λόγω της ποικιλίας του. Αυτό είναι ειδικά για μια πολύ καλή επιλογή, όταν έχετε να κάτι δώρο για το αφεντικό σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε αυτές τις καραμέλες!

Εορταστικές Κεριά
Εορταστικές κεριά είναι μια άλλη καλή ιδέα για δώρο για τους συναδέλφους, και είναι εύκολο να δώρο πάρα πολύ. Αυτά τα κεριά είναι διαθέσιμα στα καταστήματα, μόνο μέχρι το φεστιβάλ διαρκεί. Αυτό τους καθιστά μοναδικό και ιδιαίτερο που δεν είναι διαθέσιμα το χρόνο. Ένα άλλο καλό μέρος για τα Χριστούγεννα κεριά είναι ότι μπορείτε να τους κρατήσει μόνο στο γραφείο, όπως δείχνουν και τα κομμάτια τους δεν ανάβουν καθόλου. Μπορείτε να πάρετε είτε τον ίδιο τύπο για όλους τους συναδέλφους, που θα κάνει εύκολη συσκευασία τους, ή διαφορετικά μέρη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας σε όλους τους συναδέλφους. Μπορείτε να επιλέξετε τα μεγαλύτερα και καλύτερα για αυτούς τους ανθρώπους που γνωρίζετε, δεδομένου ότι είναι και πιο ακριβά.

Δωροεπιταγές
Κουπόνια δώρων είναι πράγματι αποταμιευτές ζωή! Κατά τη γνώμη μου, αυτά είναι σίγουρα η καλύτερη ανάμεσα σε όλες τις ιδέες δώρο Χριστουγέννων. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας ή τις προσπάθειες για την εξεύρεση τι θέλει κάποιος και δεν το κάνει. Ως χριστουγεννιάτικο δώρο, μπορείτε να δώρο τους συναδέλφους σας μερικά καταπληκτικά δωροεπιταγές. Χρησιμοποιώντας αυτά, μπορούν να αγοράσουν οτιδήποτε της επιλογής τους. Ακριβώς όπως είναι η ανθρώπινη φύση να αγαπούν εκπλήξεις, είναι επίσης ανθρώπινη φύση να αγαπούν τα ψώνια για δωρεάν, έτσι δεν είναι; Έτσι, πηγαίνετε κάνουν την ημέρα κάποιου και το δώρο τους ένα κουπόνι δώρου! Μπορείτε να πάρετε αυτά τα κουπόνια από τα εμπορικά καταστήματα, βιβλιοπωλεία ή μια συγκεκριμένη μάρκα που σας αρέσει. Αν είστε gifting ένα κουπόνι από ένα κατάστημα ένδυσης, φροντίστε να το κάνετε από ένα κατάστημα unisex.

Άλμπουμ Φωτογραφιών
Φωτογραφικό άλμπουμ είναι επίσης ωραίες ιδέες δώρων, και ένα αγοράκι διαφορετικό. Μπορείτε να δώσετε τους συναδέλφους σας ένα ωραίο άλμπουμ φωτογραφιών, ένα μικρό, αλλά αυτό που έχετε κάνει στον εαυτό σας. Αν χρειαστεί να δώσει πάρα πολλά, μπορείτε να προσθέσετε κάτι σε αυτό. Σε αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών, βάλτε μερικές φωτογραφίες κλικ με τους συναδέλφους σας σε ορισμένες επίσημες συναντήσεις λειτουργίες, ή μέρη. Αν θέλετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον εαυτό σας λίγο χρόνο και να επικολλήσετε μόνο μία φωτογραφία, δεξιά στην αρχή. Αυτό θα σήμαινε προσθέτετε τη δική σας προσωπική πινελιά στο δώρο. Αγοράζοντας τόσα πολλά φωτογραφικά άλμπουμ, ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο ακριβό δώρο. Μπορείτε επίσης να βάλετε σε ένα ποίημα ή ένα τραγούδι των Χριστουγέννων που επιθυμούν όλοι Καλά Χριστούγεννα.

Γραφείο ιδέες δώρων Χριστουγέννων Κάτω από 10 δολάρια

Στυλό
Στυλό είναι μερικά από τα πιο παραδοσιακά και αριστοκρατικό δώρα, αναμφίβολα. Υπάρχουν πολλές καλές πένες που μπορείτε να αγοράσετε κάτω από $ 10 δώρο και τους συναδέλφους σας. Και πάλι, μπορείτε να αγοράσετε το ίδιο στυλ και το σχεδιασμό για όλους και ίσως βάλει σε ένα μικρό σημείωμα με αυτό για τον καθένα, οι οποίοι επιθυμούν να τους Καλά Χριστούγεννα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Πολλά διάσημα εμπορικά σήματα έρχονται στυλό με ειδικές εορταστικές εκπτώσεις και αυτό κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη, δεδομένου ότι μπορεί να πάρει ακόμα καλύτερα στυλό σε χαμηλότερες τιμές. Αυτό θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα και φθηνή ακόμη ιδέες για δώρα, για να μην ξεχνάμε την πρακτικότητα γι ‘αυτό.

Movie CD του
Τα Χριστούγεννα είναι για όλους να περάσετε τις διακοπές στο σπίτι, με την οικογένεια, έτσι δεν είναι; Μια φορά, όταν όλη η οικογένεια έρχεται μαζί. Εκτός από τον λαό διακοπές σχέδιο, και τις συνήθεις δραστηριότητες των Χριστουγέννων, θα πρέπει να έχετε κάτι να κάνετε στο σπίτι σας που θα σας βοηθήσουν να περάσετε το χρόνο σας, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι όπου τα DVD ταινία βήμα in Ένα από τα πιο φτηνά δώρα Χριστουγέννων, μπορείτε να δώρο confrères σας μερικά από τα πιο διάσημα κλασικά και ταινίες όλων των εποχών. Θα πάρετε αυτά τα DVD που πραγματικά φθηνό σε εορταστικές προσφορές, και σίγουρα φαίνεται μια από τις βαθυστόχαστες δώρα Χριστουγέννων.

Εορταστικές Έξτρα
Αυτό είναι μια ελαφρώς ευρύτερη κατηγορία, γι ‘αυτό θα πρέπει ακριβώς να απλοποιήσει λίγο. Αν περπατάτε σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα δώρων λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα δείτε πολλά από τα τμήματα που λένε καλή χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω από $ 10, $ 20 κλπ. Αυτά είναι τα δώρα για σας! Μπορείτε να επιλέξετε αυτές που σας αρέσει, τυλίξτε τα και βάλτε τα σε ένα καλάθι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποια σπιτικά δώρα Χριστουγέννων σε αυτό το καλάθι. Την παραμονή των Χριστουγέννων, μόλις περάσει το καλάθι ανάμεσα σε συναδέλφους σας και αφήστε τους να πάρει ένα δώρο για τον εαυτό τους. Με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να αποφασίσετε τι δώρο να παρουσιάσει ακριβώς ποιον.

Βιβλία
Τα βιβλία είναι και πάλι ένα από τα αγαπημένα μου ανάμεσα σε όλες τις ιδέες δώρο γραφείο. Θα πάρετε ένα φορτηγό από τα διάσημα βιβλία σε ιστοσελίδες όπως το Amazon. Όλοι θέλουν να έχουν ένα καλό βιβλίο γύρω, ειδικά αν είναι ένα μπεστ σέλερ ή αν αυτό είναι που σχετίζονται με την εργασία τους. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, στο σπίτι, θα γίνουν θαυμάσιοι σύντροφοι. Ένα από τα τελευταία στιγμή χριστουγεννιάτικα δώρα, μπορείτε να πάρετε μερικές ανάλαφρο βιβλία για τις διακοπές και δώρο στους συναδέλφους σας. Ακόμη και με αυτά τα βιβλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τέχνασμα που αναφέρονται παραπάνω. Τυλίξτε όλα αυτά και αφήσουμε τους ανθρώπους να τους πάρει τυχαία.

Αυτές ήταν όλες οι ιδέες δώρων γραφείο και μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές για να κάνετε τα δώρα σας καλύτερα από ό, τι τα υπόλοιπα. Ξεκινήστε με τα ψώνια στο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μόνο το καλύτερο. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε πύλες, όπως δώρα και Christmasgifts για την αγορά δώρων για το Διαδίκτυο. Μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε εύκολα τις κάρτες των Χριστουγέννων και να προσθέσετε ένα με κάθε δώρο, έτσι ώστε τα δώρα σας να φαίνονται ακόμη καλύτερα και εσείς επίσημα ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Αποφασίστε ποια από αυτές τις ιδέες που σας αρέσει το καλύτερο, και να αγοράσουν τα δώρα αμέσως. Καλά Χριστούγεννα!

Εξατομικευμένη Δώρα για Her
Δώρα αποφοίτησης για το φίλο
Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων
Παρόν Ιδέες για Boyfriend
Δώρα Gag Συνταξιοδότηση
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 40
Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας
Γραφείο Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 30
Καλή Δώρα γενεθλίων για τη μαμά
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά

Leave a Reply