Δίνοντας χρήματα ως δώρο

Συμφωνώ ότι μερικές φορές μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγοράσει ένα δώρο για κάποιον. Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ επιλεκτικοί ως προς το τι θέλουν. Δεν ξέρω αν σας αρέσει ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το δώρο σας να τους πάρει. Έτσι, επιλέγοντας ένα δώρο για αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο. Την ίδια στιγμή, δεν μπορούν όλοι να σκεφτώ ένα αρκετά καλό δώρο για τους ανθρώπους όλη την ώρα. Πολλοί άνθρωποι είναι πάρα πολύ απασχολημένος για να βγούμε έξω και να σκεφτώ ένα καλό δώρο.

Μια άλλη περίπτωση όπου η αγορά ενός δώρου γίνεται δύσκολο είναι όταν δεν είστε σίγουροι για το τι η σχέση μεταξύ των δύο από σας είναι σαν. Ας υποθέσουμε ότι έχετε πετάξει με κάποιον πολύ νεότερος από ό, τι είναι (το οποίο είναι δυνατόν) και μια-δυο εβδομάδες στη σχέση, τα γενέθλιά τους έρχεται. Τι δώρο μπορεί να σας τους πάρει; Κάθε δώρο που μπορείτε να πάρετε είναι λίγο πολύ συμβολική της σχέσης σας και αν δεν ξέρετε από πού η σχέση πηγαίνει, δεν θέλετε να διαπράξουν λίγο ακόμα! Αυτό είναι όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να εξερευνήσετε την κοινωνική κοίταξε προς τα κάτω-από επιλογή.

Creative Τρόποι Gifting χρήματα

Αλλά και πάλι, θα έπρεπε να κάνει κάποια προσπάθεια. Δεν πρέπει να είναι σαν τα πόδια σας σε πάρτι και κλίσεων τους σε κάποια μετρητά όταν κανείς δεν ψάχνει! Μετά από όλα, είναι ένα δώρο και όχι δωροδοκία! Έτσι, κάνει το βλέμμα σαν να έχετε δώσει κάποια σκέψη με αυτές τις ιδέες.

Κάρτες
Δεν χρειάζεται να είσαι Αϊνστάιν για να σκεφτούμε τις κάρτες γενεθλίων ή οποιαδήποτε ευχετήριες κάρτες για το θέμα αυτό ως ένα δώρο για κάποιον. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο πλησιέστερο κατάστημα με είδη δώρων και να πάρει μια καλή κάρτα που αναζητούν με ένα όμορφο μήνυμα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την κάρτα σε ένα φάκελο με κάποια χρήματα και στη συνέχεια να του δώσει.

Δέντρο Money
Αυτό και μόνο θα πάρει κάποιο τρόπο. Για το σκοπό αυτό, θα χρειαστείτε ένα πλαστικό δέντρο, μια γλάστρα και μερικά λογαριασμούς δολαρίων. Διαλέξτε το δέντρο ανάλογα με το πόσα λογαριασμούς δολαρίων που σκοπεύει να δώσει. Βάλτε το πλαστικό δέντρο στην γλάστρα και να κολλήσει τα δολάρια για τα υποκαταστήματα ή τα φύλλα. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε πολύ ισχυρή συγκολλητική ή αλλιώς το αγόρι γενεθλίων / κορίτσι δεν θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσετε!

«Περιτυλίγματος» δώρο
Ένα πιο δροσερό ιδέα είναι όταν ξέρεις ότι ο φίλος σας γενέθλια πρόκειται να υπάρξουν κάποια έξοδα. Είναι ο φίλος σας πρόκειται για μια κρουαζιέρα; Γιατί να μην πάρει ένα πλοίο-in-a-μπουκάλι με μερικά λογαριασμούς δολαρίων σε αυτό; Είναι αυτός πρόκειται να αγοράσετε ένα νέο κινητό τηλέφωνο; Λίγα φίλοι μπορούν να συγκεντρώσουν σε κάποια μετρητά και πράγματα σε ένα κινητό τηλέφωνο παιχνίδι, έτσι ώστε ο φίλος σας παίρνει το μήνυμα. Είναι ο φίλος σας περιμένουν ένα μωρό; Μπορείτε να γεμίσει μερικά δολάρια σε ένα μπουκάλι μωρό!

Piggy Bank
Θα μπορούσε να υπάρχει ένας πιο δημιουργικός τρόπος για να δώσετε στο φίλο σας κάποια χρήματα από ό, τι μέσα από ένα κουμπαρά; Έναν κουμπαρά είναι ένα χαριτωμένο δώρο συν τα χρήματα μαζί. Ιδανικό για ένα από αυτούς τους φίλους που δεν είναι στη συνήθεια της εξοικονόμησης χρημάτων!

Δωροεπιταγή / κουπόνια
Και αν θέλετε να βάλετε καμία σκέψη στο δώρο σε όλα, τότε το πιο απλό πράγμα θα ήταν να αγοράσει ένα κουπόνι δώρου ή κουπόνια δείπνο. Μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα / εστιατόριο φίλο σας αρέσει και να αγοράσει ένα κουπόνι δώρου έτσι ο φίλος σας θα έχουν μια καλή στιγμή!

Gifting χρήματα σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσουν πολύ περισσότερα από την αγορά ένα δώρο στον εαυτό σας, αλλά αν νομίζετε ότι πληρώνουν περισσότερο είναι καλύτερη από ό, τι χρειάζεται να ψάξετε για ένα δώρο, επίσης, τον εαυτό σας ταιριάζει!

20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Προϋπολογισμός-Friendly Ιδέες γενεθλίων για το σύζυγό
Μητέρα-in-Law Δώρα
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα
Δώρα για τη μαμά για να είναι
Καλύτερα δώρα επετείου για άντρες
Μεγάλες ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Δώρα για γυναίκες άνω των 50
Τέλειο δώρο για τη μαμά
Εξατομικευμένη Δώρα για τους εκπαιδευτικούς
Εξατομικευμένη Δώρα για Her

Leave a Reply