Δεύτερη ιδέες δώρων επετείου

Είναι δεύτερη επέτειο σας ήδη και η σύγχυση σύνολα μέσα Σχετικά με τα δώρα, εννοώ. Η πρώτη επέτειος ήταν ειδικά φυσικά και να βάλετε σε μια πολλή σκέψη και προσπάθεια για να κάνει να ξεχωρίζει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε δεύτερη επέτειο σας να είναι λιγότερο ειδική. Θέλετε να είναι εξίσου αξέχαστη, και γι ‘αυτό, θέλετε μερικές μεγάλες ιδέες δώρων δεύτερη επέτειο. Ο τρόπος που το βλέπω, γιατί επετείους υποβάθμιζε απλά σαν αριθμούς 1 ος, 10ο, 25ο, 50ο; Μην τα άλλα έτη, καθώς μετράνε; Μην οδηγούν σε ιδιαίτερες στιγμές με την τράπεζα και την επίτευξη αυτών των γιόρτασε αριθμούς; Φυσικά το κάνουν! Έτσι, ως φόρο τιμής σε αυτή τη σκέψη και ειδικά για τη δεύτερη επέτειο σας, εδώ είναι μερικές ιδέες δώρων για τη δεύτερη επέτειο σας!

Παραδοσιακά Δεύτερη Επέτειος Ιδέες

Εάν κάποιος πηγαίνει από τα παραδοσιακά δώρα επετείου με το χρόνο, τότε το δεύτερο έτος θεωρείται ως το έτος της «βαμβάκι» και «Κίνα». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να καταλήξει σε ρομαντικά δώρα για τον μόνο και μόνο επειδή το βαμβάκι δεν υπολογίζει κατ ‘ανάγκη στο «ρομαντικό» ή «σέξι» κατηγορία. Πάρτε έμπνευση από αυτές τις ιδέες δώρων επετείου.

Αιώρα
Αυτά είναι τα τελευταία τρέλα στην αγορά. Είναι τόσο ζεστό και άνετο που θα είναι απρόθυμες να σηκωθεί όταν κοιμάστε σε αυτά. Περισσότερα τρομερή είδηση; Χώνομαι δίπλα του όταν αυτός είναι απολαμβάνοντας ένα χαλαρό απόγευμα σε αυτό.

Βαμβάκι κουβέρτα ή πάπλωμα
Δώρο του ένα μαλακό βαμβακερό πάπλωμα ότι μπορεί να τυλίξει γύρω από τον εαυτό του, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή όταν χαλαρώνετε για την ανάγνωση ενός βιβλίου.

Fluffy Παντόφλες
Αγορά του κάποια επιπλέον μαλακό – επιπλέον αφράτα παντόφλες. Φανταστείτε την αίσθηση της άνεσης μόλις επεκταθώ στο.

Ιδέες δώρων για Αυτόν

Πιθανότατα δεν θα είναι τόσο πλούσιο σε μοιράζει τα δώρα για τη δεύτερη επέτειο, όπως κάνατε με την ευκαιρία της πρώτης επετείου σας. Αυτό είναι κατανοητή. Αλλά μια δεύτερη επέτειος είναι εξίσου ιδιαίτερο. Εδώ είναι μερικές από τις ιδέες που θα σας βοηθήσουν να μηδέν για ένα μεγάλο δώρο επετείου γι ‘αυτόν.

Letterati
Αυτό και μόνο είναι βέβαιο ότι θα πάρει κάποια καυτή αποτελέσματα. Έτσι, μόλις είναι έτοιμη. Γράψτε μια επιστολή από όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε για να του εκείνο το βράδυ (πάρετε δημιουργικοί, κυρίες) και αφήστε το στην τσέπη του. Πίστεψέ με, θα υπάρξει καλύτερο δώρο επετείου. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι ένα κάθε χρόνο και δεν θα πείραζε.

Μια ημέρα Off
Τα δύο πρώτα χρόνια του γάμου είναι το πιο δύσκολο όταν η αρχική ρύθμιση ανησυχεί. Υπάρχουν βέβαιο ότι θα είναι ορισμένες συνήθειες που έχουν αλλάξει. Για παράδειγμα, Παρασκευή βράδυ με τα παιδιά, νωθρότητα Σαββατοκύριακο, μπύρα και ρέψιμο ημέρα (μόνο για να δηλώσουν μερικά παραδείγματα) … έτσι είναι πραγματικά, πραγματικά μεγαλόψυχος και ας τους έχουν πίσω για ένα Σαββατοκύριακο ή δύο (αυτό είναι πραγματικά μέχρι σας )! Αλλά μόνο αν θα υπόσχονται να επανέλθει στον κόσμο του πολιτισμένου μετά.

Spa on the Rocks
Αντιμετωπίστε τον με μια συνεδρία σπα. Ίσως να σκέφτεται τίποτα από άνδρες του «μετρό-σεξουαλική», αλλά από τη στιγμή παίρνει ένα πλήρες μασάζ σώματος και βλέπει τον ουρανό, θα θέλει να είναι εκεί.

Ειδικές Buys
Σκεφτείτε κάτι έξω από το μπλε σαν ένα μεγάλο μπουκάλι ουίσκι από τα αγαπημένα του, ή κάτι που ανέφερε παρεμπιπτόντως μια φορά, όπως μπαστούνια του γκολφ και το δώρο του.

Ένα δεύτερο δώρο επετείου μπορεί να γίνει πολύ, πολύ ιδιαίτερο με λίγη σκέψη και προσπάθεια. Τώρα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί (με την ανάγνωση του άρθρου, κυρίες)! Και αν είστε ένας παθιασμένος των «δώρα επετείου με το χρόνο» τύπο, τότε υπάρχει τα παραδοσιακά δώρα, καθώς και. Έτσι, το σχέδιο εκ των προτέρων και να κάνει την δεύτερη επέτειο ακόμα πιο ξεχωριστή!

Κουτιά Αγίου Βαλεντίνου
Καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012
Δώρα επετείου για τη φίλη
Καλή ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Fiance
Μεγάλες ιδέες δώρων για το φίλο
Ρομαντικό δώρα για τη φίλη
Last Minute Δώρα για Her
Ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια του μπαμπά
Κατάλογος των δώρων επετείου Με Έτος
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες το 2012

Leave a Reply