Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας

Cindy ήταν στο κατάστημα με είδη δώρων, το κυνήγι για το τέλειο δώρο για το φίλο της Τζακ. Το ποδόσφαιρο καλύμματα, T-shirts, σακάκια σουέτ, ρολόγια χειρός, τα αρώματα – αισθάνθηκε σαν τίποτα που είδε στο κατάστημα φάνηκε να είναι αρκετά ειδικά για Jack της. Έχει περιηγήθηκα τουλάχιστον δέκα διαφορετικά καταστήματα μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να είναι αυτή τη φορά χρειάζεται να δαπανήσουν περισσότερο χρόνο για το δώρο – και να σκεφτούμε κάτι που ήταν πραγματικά «out-of-the-box».

Κολλημένος με παρόμοιο πρόβλημα; Ψάχνετε για μια δημιουργική ιδέα για δώρο για το φίλο σας; Κουρασμένος από την ίδια παλιά, run-of-the-mill δώρα; Είναι καιρός να εκπλήξει το φίλο σας με δημιουργικές δώρα που θα πραγματικά εκτιμώ και να απολαύσετε. Πριν σας πω για κάποια δώρα, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι, ενώ επιλέγοντας ένα δώρο για αυτόν, σκεφτείτε όλα τα πράγματα που του αρέσουν, αντί όλα τα πράγματα που επιθυμείτε θα ήθελε. Προσπαθήστε να οικοδομήσουμε το δώρο γύρω από όλα τα αγαπημένα χόμπι του ή πράγματα που είναι πιο παθιασμένοι.

Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας

Υπάρχουν πολλά δώρα που μπορείτε να επιλέξετε από, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου πριν από την οριστικοποίηση ένα δώρο για το φίλο σας. Σκεφτείτε για τα συμφέροντά του και να πάρει μια επιλογή που νομίζετε ότι ταιριάζει στο γούστο του. Θυμηθείτε ότι ρομαντικά δώρα πρέπει να είναι το σωστό συνδυασμό της δημιουργικότητας, της χρησιμότητας και πολλή αγάπη. Έτσι, διαβάστε όλες τις ιδέες για δώρα και να επιλέξετε το σωστό για το παιδί σας! Προχωρούμε!

Σπιτική δώρο
Σπιτική δώρα είναι δημιουργική και άκρως ρομαντική επιλογή για ζευγάρια. Αν νομίζετε ότι ο τύπος σας είναι το είδος του ατόμου που θα εκτιμήσουν σίγουρα την προσπάθεια και την αγάπη που πηγαίνει στην πραγματοποίηση από ένα σπιτικό δώρο, τότε σίγουρα θα πρέπει να δώσει ένα σπιτικό δώρο. Πρέπει να είστε πολύ δημιουργικοί ενώ το κάνετε αυτό. Εδώ είναι μερικές επιλογές από πράγματα που μπορείτε να του δώσει:
Ρομαντικό λευκώματα
Εξατομικευμένη μηνύματα βίντεο
Σπιτική εξατομικευμένη μπισκότα
Ένα τεράστιο πιστοποιητικό που διαβάζει Greatest φίλος στον κόσμο, με απανωτές στρώσεις σε ένα όμορφο ξύλινο πλαίσιο
Μπορείτε επίσης να μαγειρέψτε του ένα πλούσιο γεύμα αν ο τύπος σας είναι μια μεγάλη foodie!

Δώρο εμπειρία
Δώρα εμπειρίας είναι η τελευταία τάση και είναι μια εξαιρετικά δημιουργική και πρωτότυπη ιδέα. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Αν υπάρχει ένα μέρος που ο φίλος σας θέλει να επισκεφθεί ή μια δραστηριότητα που έχει ήθελε να δοκιμάσει – αυτή είναι η στιγμή για να παρουσιάσει τον ένα δώρο εμπειρίας.
Κανονίστε ένα ταξίδι έκπληξη στις Μπαχάμες, ή να πάτε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή σκι.
Αν αγαπά χορό, θα μπορούσατε να μεριμνήσει για την προσωπική μαθήματα χορού από ένα διάσημο δάσκαλο χορού.
Αν αγαπά ένα συγκεκριμένο άθλημα – να πάρει τον εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι μπροστά μπορεί να είναι μια θαυμάσια ιδέα, καθώς.
Σε περίπτωση που το αγαπημένο του συγκρότημα αποδίδει, μπορείτε να μεριμνήσει για τα καλύτερα εισιτήρια για τη συναυλία.

Εξατομικευμένη δώρο
Εξατομικευμένα δώρα είναι μια μεγάλη ιδέα να μετατρέψει οποιοδήποτε συνηθισμένο δώρο σε ένα ξεχωριστό ρομαντικό δώρο. Εξατομικευμένη δώρα σας προσφέρει την ελευθερία να προσαρμόσετε κάθε στοιχείο. Τα πράγματα όπως

Κούπες καφέ
Κορνίζα
Μπουρνούζι.
Πάνινα παπούτσια
Κοντομάνικη μπλούζα
Ράβδοι του γκολφ
Ρολόγια χειρός
Πίνακας ρολόγια

Ένα εξατομικευμένο δώρο δρα ως ένα χρήσιμο αναμνηστικό ότι ο φίλος σας μπορεί να χρησιμοποιεί σε τακτική βάση και είναι μια πραγματικά δημιουργική ιδέα.

Καλάθι δώρων
Σε περίπτωση που θέλετε να συγκεντρώσει και να δώσει μια δέσμη των ειδικών δώρα αντί για ένα μεγάλο δώρο, δημιουργώντας ένα καλάθι δώρων είναι μια θαυμάσια ιδέα για εσάς. Ένα καλάθι δώρων μπορεί να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων, ρομαντική και δημιουργική δώρα μαζί και μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για το φίλο σας. Ανάλογα με το τι του αρέσει, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες καλάθια δώρων με ποικίλα θέματα, όπως

Ταινίες
Αθλήματα
Κρασί και τυρί
Καλάθια δώρων Gourmet
Μπάνιο και το σώμα καλάθια δώρων

Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο καινοτόμες και βεβαιωθείτε ότι το καλάθι δώρων σας έχει τη σωστή ισορροπία χρήσιμα πράγματα και mushy πράγματα. Μόνο τότε θα είναι το τέλειο δώρο για το φίλο σας για την ξεχωριστή ημέρα του.

Διαλέξτε ένα μοναδικό και προσωπικό δώρο για το φίλο σας και να τον εκπλήξει. Το πιο ρομαντικό δώρο δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι το πιο ακριβό. Είναι η συγκίνηση και η προσπάθεια που πηγαίνουν στην εξεύρεση της σωστής δώρο που μετράει περισσότερο. Έτσι εκφράσετε την αγάπη σας με ένα ιδιαίτερο δώρο για εκείνον!

50ος Δώρα επετείου για τους φίλους
Χριστούγεννα Ιδέες για Fiance
Αποφυγή πάρα πολλά δώρα για τα Χριστούγεννα
Δώρα για Νέους
Δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 20
Δώρα για Boyfriends
Περαστικά Δώρα
Σπιτική δώρα για τους άνδρες
Ιδέες καλάθι δώρων Καλοκαίρι
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Σπιτική Ρομαντικό Δώρα

Leave a Reply