Δημιουργικές Ρομαντικό Ιδέες για Δώρα

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των ευκαιρίες για να γιορτάσουν και να ανταλλάξουν δώρα είναι μια επέτειο, γενέθλια ή ειδική διακοπές. Κάθε τώρα και τότε οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι, ανταλλάσσουν δώρα, προκειμένου να εκφράσουν την αγάπη τους για το ένα το άλλο. Ωστόσο, μερικές φορές απλά δεν θέλουν τα ίδια παλιά κλισέ δώρα, όπως κόκκινα τριαντάφυλλα ή καρδιές καραμέλα – θέλετε κάτι περισσότερο, κάτι το ιδιαίτερο. Υπάρχουν περιπτώσεις, που απαιτούν ειδική και πολύ πιο δημιουργικές ιδέες που αγγίζουν πραγματικά την καρδιά.

Ρομαντικές ιδέες δώρων για έναν συνεργάτη

Το να είσαι δημιουργικός δεν είναι και τόσο δύσκολο ειδικά όταν ξέρεις ότι τους οποίους δίνετε αυτά να δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόσωπο στη ζωή σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά πραγματικά δημιουργικές ρομαντικές ιδέες για δώρα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε τον εαυτό σας με τη χρήση.

Ο Χάρτης Αγάπης

Σχεδιάστε μια μικρογραφία χάρτη της πόλης, όπου και ο σύντροφός σας σας περνούν το μεγαλύτερο μέρος των ημερών κατά τη διάρκεια της ερωτοτροπίας σας. Τώρα σκεφτείτε όλα τα μέρη που συχνάζουν, ενώ ήσασταν χρονολόγηση, ή αυτοί που κατέχουν ιδιαίτερες αναμνήσεις. Το καφενείο, όπου μπορείτε ξοδέψει πολλές ώρες μαζί, το πάρκο όπου είχατε το πρώτο φιλί σας, το αγαπημένο εστιατόριο του συνεργάτη σας, ο τόπος όπου θα είχε την πρώτη πάλη σας, ο τόπος όπου είχατε το πρώτο σας ραντεβού και ούτω καθεξής. Τώρα μαρκάρετε όλα αυτά τα σημεία του χάρτη μινιατούρα. Χρησιμοποιήστε χαριτωμένα χρώματα, σχέδια και αυτοκόλλητα για να κάνει το χάρτη πιο ενδιαφέρουσα.

Χρησιμοποιήστε ξεθωριάσει χαρτί (μπορείτε να κάψετε τα άκρα ενός φύλλου χαρτιού πριν από ελαφρά χρωματισμό με ένα καφέ-εγχυθεί το νερό) και σημειώστε τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη με ένα καφέ ή ένα δείκτη καφέ χρώμα-μολύβι για να δώσει το χάρτη ένα φθαρμένο βλέμμα έξω. Για την τελική πινελιά, καίνε τις άκρες του χάρτη για να φανεί σαν μια πραγματικά αρχαία και κουρελιασμένη χάρτη. Πάρτε το χάρτη απανωτές στρώσεις σε ένα λεπτό πλαστικό φιλμ, το οποίο καθιστά ευκολότερο για το σύντροφό σας για να το διατηρήσει. Τώρα κυλήστε το χάρτη και δέστε το με ένα απλό καφέ κορδόνι και το βάζουμε σε ένα παλιό γυάλινο μπουκάλι, φελλός το μπουκάλι και να το παρουσιάσει στην αγαπημένη σας.

Ο Αόρατος Επιστολή αγάπης

Καλά ο καθένας γράφει ερωτικά γράμματα όταν στην αγάπη. Αλλά πώς για ένα ερωτικό γράμμα γραμμένο με αόρατο μελάνι; Όχι, δεν μιλώ για ανόητο Χάρι Πότερ, υπάρχουν τρόποι για να δημιουργήσετε αόρατο μελάνι στην πραγματική ζωή πάρα πολύ. Δείτε τη σύγχυση στο πρόσωπο του συντρόφου σας, όταν δείτε ένα λευκό χαρτί που τους παρουσιάζονται, και να δείτε τους χαμόγελο όπως οι λέξεις εμφανίζονται από το πουθενά για να αποκαλύψει μήνυμα αγάπης σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά απλά ανόθευτη, φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ, ένα μυτερό κλαδί και ένα κομμάτι των κενών un-αποκλειστεί χαρτί. Ναι, το χυμό λεμονιού είναι το αόρατο μελάνι μιλάμε. Απλά βουτήξτε το κλαδί στο χυμό λεμονιού και να γράψει επιστολή την αγάπη σας επάνω στο λευκό φύλλο χαρτί και αφήστε τα γράμματα για να στεγνώσει.

Αφού στέγνωσε, κυλήστε το γράμμα και δέστε το με ένα σατέν δαντέλα και τοποθετήστε το σε ένα ξύλινο διακοσμητικό κουτί. Τώρα, ένα άλλο πακέτο μικρό κουτί και να κρατήσει έναν αναπτήρα σε αυτό. Να είστε δημιουργικοί και να επιλέξετε έναν αναπτήρα, η οποία έχει μια πολτώδης χαδάκια εκτύπωσης αρέσει καρδιές, τα τριαντάφυλλα ή αρκουδάκια. Τώρα τυλίξτε το ελαφρύτερο και τοποθετήστε το σε ένα μικρό κουτί μαζί με ένα μικρό σημείωμα που να λέει, δεν μπορεί να δει όλες τις λέξεις στο χαρτί μέλι; Απλά κρατήστε το χαρτί πάνω από τη φλόγα σε μια ασφαλή απόσταση για να διαβάσει το μήνυμά μου προς εσάς. Λοιπόν, όταν η σύντροφός σας, κατέχει το γράμμα πάνω από τη φλόγα οι λέξεις θα εμφανίζονται στη σελίδα από το χυμό λεμονιού αντέδρασε περιοχές του χαρτιού να λάβει ένα πιο σκούρο χρώμα από το κανονικό χαρτί.

Το τέλειο δώρο

Λοιπόν είδα αυτό το ένα για την τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται The OC (αν έχετε ακούσει για αυτό) και αν μπορεί να ακούγεται πολύ ευαίσθητος σε είδος ένα «εφηβικό ρομάντζο-‘έναν τρόπο, αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο γλυκά ρομαντικές ιδέες για δώρα . Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε – ότι από τα πιο δημοφιλή ρομαντικά ζευγάρια ξεκινώντας από αυτά στην ιστορία, οι φανταστικό αυτά, αυτά διασημότητα ή ακόμη και σε αυτές τη δική σας οικογένεια. Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα κολάζ από εικόνες επικόλληση όλων των ζευγαριών μέσα και γύρω από την παραμεθόρια περιοχή του χαρτιού και να αφήσει έξω μια ευδιάκριτη χώρο ακριβώς στο κέντρο του κολάζ. Stick φωτογραφία σας στη μέση για να δημιουργήσετε ένα όμορφο κολάζ που μεταφέρει τα συναισθήματά σας. Για να καταστεί ευκολότερη για να διατηρήσει, να πάρει το πλαστικοποιημένο και αγαπάμε καλές αναμνήσεις σας για πάντα.

Ρομαντικό Memorabilia

Μνήμες εμπλουτίζουν πάντα το δεσμό της συντροφικότητας. Πώς θα θέλατε η σύντροφός σας να έχετε μια συλλογή όλων των ρομαντικές αναμνήσεις σας έλασης σε ένα όμορφο λεύκωμα; Ακούγεται ενδιαφέρον, δεν είναι; Λοιπόν επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτή η ιδέα θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα για σας εάν έχετε τις αναμνήσεις ερωτοτροπία τη συλλογή σας με πατημένο τριαντάφυλλα, περιτυλίγματα καραμελών, ή οποιαδήποτε άλλα αναμνηστικά και φωτογραφίες που σχετίζονται με παλιές αναμνήσεις. Ακόμα κι αν δεν έχετε αυτά, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στις φωτογραφίες και να πάει πίσω στο αγαπημένο θέσεις σας για να πάρετε τα αναμνηστικά είδη.

Τα εισιτήρια για την ταινία από την πρώτη ημερομηνία, το χαρτί υγείας με τα σήματα κραγιόν της, το φακελάκι ζάχαρη από το αγαπημένο σπίτι καφέ σας, η ζωγραφική που έκανε όταν ήταν στη δεύτερη τάξη, οι φωτογραφίες από τις διακοπές για πρώτη φορά – να λάβει ένα μεγάλο λεύκωμα και να κολλήσει all τα πράγματα που συμβολίζουν όμορφες αναμνήσεις σας. Γράψτε τις ημερομηνίες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις αναμνήσεις σας που σχετίζονται με αυτά τα πράγματα, όπως καλά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ενδιαφέροντα αποσπάσματα αγάπη και ρομαντική ταινία διαλόγους από αγαπημένες ταινίες σας.

Inexpensive Δώρα Χριστουγέννων για να βγάλουν
Εξατομικευμένη Δώρα για Αυτόν
Δώρα για Γονείς
Χαριτωμένο Πράγματα που πρέπει να Κλήρωση για το φίλο σας
Ιδέες γενεθλίων Βιβλίο Φωτογραφία
Συνταξιοδότηση Δώρα για Mom
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Παππούδες
18ες Γενέθλια Memorabilia
Μεγάλη Δώρα για Her
“Ιδέες δώρων για Φωτογράφοι
Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012

Leave a Reply