Δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τα χρήματα ως δώρα

Αγορές για τα δώρα είναι κάτι που όλοι αγαπάμε να κάνουμε. Αγοράζοντας τα πράγματα για τους κοντινούς και αγαπημένοι μας και βλέποντας ένα χαμόγελο εξαπλωθεί σε όλη του προσώπου είναι πραγματικά ένα ανεκτίμητο στιγμή. Η χαρά της gifting τα πράγματα για τους άλλους δεν μπορεί να περιγραφεί. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που μπορεί να αισθανθεί αμηχανία να σκεφτόμαστε το σωστό δώρο. Αυτό είναι όταν κάποιος αισθάνεται δίνουν χρήματα μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή, καθώς ο παραλήπτης μπορεί τουλάχιστον να αγοράσετε κάτι αυτός / αυτή θέλει ή μάλλον να το αποθηκεύσετε για μια βροχερή ημέρα. Τα χρήματα είναι ειδικά μια καλύτερη ιδέα για δώρο έφηβοι όταν δεν μπορείτε να βρείτε πραγματικά κάτι κατάλληλο για τα καταστήματα με είδη δώρων. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που νιώθουν gifting χρήματα δεν πραγματικά φαίνεται σαν μια πολύ ωραία επιλογή, δεδομένου ότι δεν μπορεί να φανεί εξατομικευμένη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να δώρο χρήματα και αυτό θα δώσει μια προσωπική πινελιά. Θα καταργήσει επίσης ότι η αρχική αμήχανη αίσθηση που παίρνει ενώ δίνουν χρήματα ως δώρο για κάθε περίσταση. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τη νομισματική δώρα.

Δημιουργική και διασκεδαστικούς τρόπους για να Money δώρο

Αγοράστε ένα μικρό γουρουνάκι τράπεζα ή οποιοδήποτε τέτοιο δώρο διασκέδαση που έχει μια κλειδαριά με συνδυασμό. Τοποθετήστε τα χρήματα μέσα σε αυτό και τυλίξτε επάνω. Gifting ένα κουμπαρά που έχει μια κλειδαριά με συνδυασμό, επίσης, θα διδάξει στον αποδέκτη τη σημασία της εξοικονόμησης χρημάτων. Αυτή η δημιουργική ιδέα είναι ειδικά χρήσιμο για τους μικρούς μας φίλους!

Έχετε δοκιμάσει ένα κυνήγι θησαυρού; Λοιπόν, αυτή η δημιουργική ιδέα θα λειτουργήσει καλά με τα teens. Σημειώστε συγκεκριμένες περιοχές γύρω από το σπίτι και να αφήσει ενδείξεις. Μόλις προσφέρει στον δικαιούχο την πρώτη ένδειξη, αυτός / αυτή θα έχει ένα διασκεδαστικό χρόνο για να λύσει το παζλ. Η εύρεση χρήματα μετά την τελευταία ένδειξη έχει επιλυθεί, θα προσθέσει στον ενθουσιασμό και take away “μονότονο αίσθηση» της διαφορετικά από την παραλαβή χρήματα ως δώρο.

Μικρά παιδιά αγαπούν μπαλόνια. Αν είναι τα γενέθλια σας προγραμματίζετε για, ταινία τα χρήματα για την ουρά του μπαλονιού. Αυτό θα το κάνει να εμφανιστεί σαν ουρά χαρταετού. Αφήστε χαλαρά τα μπαλόνια στο δωμάτιο όταν ο παραλήπτης ξυπνάει. Αφήστε τα μπαλόνια επιπλέουν γύρω από το δωμάτιο, αλλά φυσικά, βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρα είναι κλειστά! Ή αλλιώς, κάποιος άλλος μπορεί να έχει μια ευτυχισμένη στιγμή με το δώρο μετρητά!

Gifting μετρητών στην εφηβεία ή λίγο αυτά μπορεί να είναι κάπως παρακινδυνευμένο σε περίπτωση που περάσουν τα πάντα σε μία μόνο στιγμή. Για να αποφευχθεί μια τέτοια κατάσταση, μπορείτε να κάνετε εκπτωτικά κουπόνια στο σπίτι. Αποφασίστε το ποσό να είναι προικισμένος. Προετοιμάστε τα κουπόνια αναλόγως. Για παράδειγμα, μπορείτε να κατανείμει ένα συγκεκριμένο ποσό ως έξοδο ψώνια και ένα για ταινίες. Ο παραλήπτης μπορεί στη συνέχεια να έρθει σε σας με το κουπόνι, όπως και όταν αυτός / αυτή επιθυμεί να δαπανήσει τα χρήματα.

Κάνοντας τα χρήματα origami είναι μια άλλη καλή ιδέα ως ένα δημιουργικό τρόπο για τα χρήματα δώρο. Αυτό θα απαιτήσει, ωστόσο πρακτική με χαρτί origami. Περιήγηση σε απευθείας σύνδεση ή να εξοπλίσει τον εαυτό σας με βιβλία σχετικά με origami. Μόλις πάρετε κρεμάστε του origami, μπορείτε να κάνετε τα χρήματα χωρίς origami ανησυχούν για σχίσιμο τις σημειώσεις! Χρήματα origami είναι ένας πολύ καλός τρόπος παρουσίασης χρήματα ως δώρο.

Αυτά τα δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τα χρήματα ως δώρο για να ευχαριστήσει δεσμεύεται παραλήπτες! Gifting χρήματα δεν είναι πλέον μια βαρετή εργασία, όπως μπορείτε να δείτε!

Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά
Δώρα για τα Χριστούγεννα
Ιδέες καλάθι δώρων για ζευγάρια
Ιδέες δώρων για ηλικιωμένους
Thoughtful Ιδέες Δώρων
Καλή Δώρα επετείου για Boyfriends
Εξατομικευμένη Δώρα για Best Friend
Απλή Χειροποίητα Δώρα
Ρομαντικό δώρα για τον άντρα
Ιδέες δώρων για το φίλο
Ιδέες Box Σκιά

Leave a Reply