Δώρα γαμήλιας επετείου Με Έτος

Εδώ έρχεται η βαρυσήμαντη ευκαιρία στον έγγαμο βίο σας, όταν έχετε ολοκληρώσει χρόνια της ζωής αξέχαστες με το σύντροφό σας! Ναι, επετείους γάμου είναι αναμφίβολα ειδικές ημέρες για κάθε παντρεμένο άτομο. Όταν κοιτάξουμε πίσω και να δούμε ίχνη σας στην άμμο του χρόνου, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χαραγμένη μια λωρίδα από όμορφες αναμνήσεις, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε συχνά, σε στιγμές χαλάρωσης και παρηγοριά. Δώρα σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσει τη σχέση σας και να το πάρετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο, όπως τα συναισθήματα που επενδύεται σε αυτά θα σας δώσει γλυκές αναμνήσεις να αγαπάμε για πάντα.

Ιδέες για Συμβολική επέτειος γάμου
Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει μερικά συμβολικά δώρα που είναι σύνηθες να δώρο για δώρα επέτειο του γάμου με το χρόνο.

Επέτειος γάμου
Παραδοσιακά δώρα
Σύγχρονη Δώρα

1ος
Χαρτί
Ρολόγια, πλαστικό, Χρυσά κοσμήματα

5ο
Ξύλο
Ασημικά, Sapphire

10η
Tin, Αλουμινίου
Diamond κοσμήματα

15η
Κρύσταλλο
Γυαλί, Ρολόγια, Ruby

20η
Κίνα
Platinum, Emerald

25ος
Ασημί
Sterling Silver

30η
Μαργαριτάρι
Διαμάντι

35η
Coral (Jade)
Νεφρίτης

40α
Ρουμπίνι
Ruby, Garnet

45η
Ζαφείρι
Ζαφείρι

50ος
Χρυσός
Χρυσός

60α
Διαμάντι
Gold, Diamond

75α
Πλατίνα
Diamond, όπως πέτρες, χρυσό

100α
Πλατίνα
10 Carat Diamond

Για το 1ο έτος …
Έτσι, έχετε ξοδέψει ένα χρόνια μαζί και φαίνεται ότι παντρεύτηκε μόλις χθες. Λοιπόν, χρόνος για κάτι δώρο για το πρόσωπο ότι αυτός / αυτή μπορεί να απολαύσει και να πάρει πραγματικά έκπληκτος. Τα πρώτα δώρα επέτειο του γάμου θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να σηματοδοτούν μια υπόσχεση για να περάσετε μια ζωή μαζί. Μπορείτε να δώρο ένα πλαίσιο φωτογραφία, ένα ρολόι ή κάποιο κόσμημα με τη μορφή βραχιόλια, μενταγιόν, κλπ. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε κάτι το ιδιαίτερο που έχετε ανακαλύψει για το πρόσωπο, όπως και τώρα τον ξέρεις / της στενά. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και να συλλογιστούν πάνω του.

Για 5ο έτος …
Α πρόσφυση των 5 ετών είναι ένας σίγουρος αιτία εορτασμού, καθώς θεωρείται ότι είναι το πρώτο βήμα προς την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης. Σύμφωνα με τα παραδοσιακά δώρα επέτειο του γάμου, ξύλο συμβολίζει την 5η επέτειο του γάμου. Έτσι, ένας θα πρέπει να δώρο κάτι με το θέμα του ξύλου. Αν είστε gifting ένα σύνολο κοσμήματα, στη συνέχεια, προσπαθήστε να δώρο σε ένα ξύλινο κουτί κοσμήματα. Αν σκέφτεστε μια κορνίζα, τότε θα ήταν μεγάλη, αν μπορείτε να επιλέξετε ένα ωραίο ξύλινο πλαίσιο. Οι σύζυγοι μπορούν επίσης να σκεφτείτε gifting κάτι μοναδικό που μπορούν να βοηθήσουν την κυρία σε δουλειές του σπιτιού της.

Για 25ο έτος …
Ολοκλήρωση Silver Jubilee του έγγαμου βίου σας είναι ένα μεγάλο επίτευγμα σε γρήγορο ρυθμό της ζωής του σήμερα, όταν ο αριθμός των διαζυγίων έχει αυξηθεί δραματικά κάθε χρόνο. Το καλύτερο πράγμα είναι να προγραμματίσει μια μεγάλη διακοπές σε κάποιο σημείο τουριστών και κολλήσει εκεί και να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με το άλλο. Δεδομένου ότι η ηλικία είναι ένας ευαίσθητος παράγοντας, για την 25η επέτειο του γάμου δώρο, προσπαθήστε να επιλέξετε κάτι που ταιριάζει με την ηλικία του ζευγαριού. Ένα κουπόνι spa ή μια ιδιότητα μέλους μιας λέσχης γιόγκα ή ακόμα και μια ιδιότητα μέλους γυμναστικής είναι ένα δώρο φροντίδας ότι ο σύζυγος / σύζυγος να δώρο ο ένας τον άλλον.

Για 50ό έτος …
Τα χρυσά ζευγάρια jubilee ξεκινά σε μια εντελώς νέα πορεία της συνεχιζόμενης 50 χρόνια αφοσίωση, εμπιστοσύνη, φροντίδα και αγάπη. Μερικά από τα δώρα ότι τα ζευγάρια μπορούν να δώρο ο ένας τον άλλον είναι τα πακέτα περιοδεία για να επισκεφθείτε μέρη του πνευματικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην πόλη. Η ιδέα είναι να πάρετε μια εβδομαδιαία ή μηνιαία άδεια από την καθημερινή ζωή και να περάσουν μερικές στιγμές σιωπηλή στις αποχρώσεις της αγάπης του Ιησού. Και, επίσης, χάρη στο πανίσχυρο, για τα χρόνια της σοφίας και υποστήριξης. Η ιδέα της συμπερίληψης κάποια διασκέδαση και ευθυμία δεν είναι καθόλου κακή. Καθένα από τα ζευγάρια μπορεί να δώσει ένα πάρτι έκπληξη. Για παράδειγμα, η γυναίκα μπορεί να καλέσει όλους τους φίλους του άντρα της και να του δώσει μια μεγάλη έκπληξη! Ένα μπουκάλι σαμπάνια ή 50 γκουρμέ σοκολάτες μπορεί επίσης να είναι ένα γλυκό και απλό ideag δώρο.

Δώρα από φίλους και συγγενείς
Χρόνια και χρόνια συντροφικότητας είναι ένα ορόσημο στη ζωή ενός ζευγαριού. Για να κάνετε αυτό το ειδικό, τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας και κοντά σε αυτά που μπορεί να ρίξει ένα πάρτι για το ζευγάρι! Μπορούν να δώρο κάτι το ζευγάρι που συμπληρώνει την ηλικία τους και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, να περιλαμβάνουν τη διασκέδαση στοιχείο για το δώρο. Ρίξτε ένα θέμα που βασίζεται κόμμα και τη θεραπεία το ζευγάρι ως βασιλιάς και βασίλισσα. Προσπαθήστε να τους κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερη και να τους αφήσουμε να απολαύσετε τη δόξα του εδώ και πολλά χρόνια από συγκόλληση έχουν μοιραστεί μεταξύ τους.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι προικισμένος χρυσά ελάσματα με μηνύματα αγάπης κρυπτογραφούνται τους ή αλλιώς να τους δώσει ένα εισιτήριο περιοδεία για μια κρουαζιέρα. Ακόμη και μερικές δωροεπιταγές για ένα spa ή κάποιο σαλόνι, θα τους δώσει μια ειδική θεραπεία και θα είναι σε θέση να περάσετε καλές στιγμές με ένα από το άλλο. Ένα μοναδικό δώρο για τους γονείς σας ή το ζευγάρι θα ήταν να τους δώσει μια εξατομικευμένη ζωγραφική. Πάρτε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας γάμου τους και να το πάρετε μετατραπεί σε όμορφα ζωγραφισμένα στο χέρι λάδι σε καμβά ή άλλες μορφές σχεδίων. Επιλέξτε από μια σειρά από επιλογές προσαρμογής που είναι διαθέσιμες. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες σύγχρονες και παραδοσιακές μορφές της ζωγραφικής.

Δώρα επέτειο του γάμου αποτελούν μια γέφυρα από όμορφες αναμνήσεις για το ζευγάρι και να κάνουν το γάμο τους την ημέρα για να θυμόμαστε για όλη τη διάρκεια ζωής! Όταν παρουσιάζουμε τα δώρα, μπορείτε να ζητήσετε από το ζευγάρι να ξαναπαντρευτεί (ναι! Ξαναπαντρευτεί!) και επαναλάβετε την παραδοσιακή γαμήλιους όρκους! Αυτό σίγουρα θα τους κάνει να αισθάνονται ευτυχείς και ευλογημένη!

Ρομαντικό δώρα για το φίλο
Μεγάλες ιδέες δώρων για τη γυναίκα
Καλή 18η δώρα γενεθλίων
Ιδέες καλάθι δώρων
Πρώτες ιδέες δώρων επετείου γάμου
Cute Ιδέες για Boyfriend
Creative δώρα επετείου
50ος Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Δώρα γενεθλίων για τους ανθρώπους που έχουν τα πάντα
Χειρότερη δώρα Χριστουγέννων
Μητέρα-in-Law Δώρα

Leave a Reply