Δώρα γενεθλίων για Έφηβες

Ένα λεπτό που είσαι ζεστός, η επόμενη στιγμή, το κρύο. Ένα λεπτό είναι νέοι και το επόμενο που φαίνονται όλα μεγαλώσει. Ένα λεπτό που φαίνεται να αρέσει κάτι, η επόμενη κάτι άλλο. Ίσως είναι όλα λίγο πολύ δραματικό, αλλά έφηβες; Έχουν ένα πράγμα από τη δική τους εξέλιξη. Είναι μια εποχή που δεν είναι ούτε εδώ ούτε εκεί. Δεν ξέρω αν έχουν μεγαλώσει ή είναι ακόμα μωράκι σας … κατηγορήσει την ηλικία. Σε ένα στάδιο της ζωής όπου διαμόρφωση στα ενήλικες του αύριο, η ζωή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Με τόσο μεγάλη ιστορία, στη συνέχεια, δώρα γενεθλίων, ειδικά για τα κορίτσια εφηβικής ηλικίας μπορεί να φαίνεται δύσκολο να βρούμε. Τι ακριβώς έχετε έφηβες ότι δεν θα αποστρέφονται το λεπτό που το βλέπουν; Υπομονή, υπομονή. Όντας ένας έφηβος δεν είναι ότι πολύ καιρό πριν και ένα κορίτσι σε αυτό, υπάρχουν πράγματα που μπορώ να σας πω σχετικά με αυτό θα σας βοηθήσει με ό, τι είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε. Έτοιμοι;

Μοναδικά δώρα για τα κορίτσια εφηβικής

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια πράγματα που ήθελε όλα τα κορίτσια εφηβικής ηλικίας. Έτσι, να είστε σίγουροι, δεν μπορείτε να πάτε πραγματικά στραβά με ορισμένες επιλογές. Για άλλες ιδέες για δώρα, μπορείτε πάντα δώρο τους κάτι που ξέρετε ότι είναι η προσωπική συμπάθειά τους. Ας πάρει τα δώρα για πρώτη φορά.

Προϋπολογισμός αγορών
Στο 14ο έτος της ηλικίας μου, η θεία μου με πήρε σε αυτό το κατάστημα πρωτότυπο δώρο που είχε όλα αυτά τα μικρά δώρα συσκευασμένα σε ένα μέρος. Υπήρχε κοσμήματα, φανταχτερά χαρτικά, μαλακά παιχνίδια, τσάντες, μενταγιόν, σοκολάτες … εν ολίγοις, ένα εφηβικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα κορίτσια, παράδεισος επί της γης και αναλογίες έτσι. Και τότε μου είπε, ο προϋπολογισμός της ήταν έτσι και έτσι και ότι θα μπορούσα να ψωνίσετε για ό, τι ήθελα σε αυτό το ποσό. Μπορείτε να αισθανθείτε χαρά μου όταν το άκουσε αυτό; Αυτό ήταν ένα από τα πιο αξέχαστα γενέθλια μου και τις αναμνήσεις της οποίας θα αγαπάμε για πάντα. Γιατί δεν κάνετε κάτι τέτοιο; Πάρτε το κορίτσι σε ένα από τα καταστήματα και να την αφήσει να επιλέξει τι θέλει. Η χαρά του να πάρει περισσότερα από ένα πράγμα, χωρίς κανένα περιορισμό και με δική της επιλογή – Δεν χαρά παραλληλίζει τη χαρά από αυτό. Αλήθεια; Ήμουν εκεί, το ξέρω.

Εγγραφή για τις κατηγορίες
Έτσι εφηβεία είναι μια στιγμή που έχετε ένα σωρό όνειρα και θέλετε να αναλάβει τόσες πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα! Κάντε το να συμβεί. Εγγραφείτε σε αυτήν την καλύτερη από τις κατηγορίες που μπορείτε να σκεφτείτε – αυτοάμυνα, λέσχες βιβλίου, ο χορός, το μαγείρεμα. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά της, φυσικά. Η ίδια μπορεί να μην γνωρίζουν ότι θέλει να ενώσει τις τάξεις αλλά από τη στιγμή που ξεκινά με αυτούς, που θα ξέρετε πόσο πολύ της αρέσει.

Βιβλία
Τώρα εδώ είναι η διαπραγμάτευση δεξιά, η ανάγνωση είναι μια μεγάλη συνήθεια να καλλιεργηθεί, δεν έχει σημασία τι ηλικία είσαι. Έτσι, ξεκινούν από τους νέους! Δώρο της μερικές δημοφιλείς καλύτερα βιβλιοπωλεία, ώστε να παίρνει τη συνήθεια. Ένα άλλο πράγμα που θα αγαπήσει είναι μια εγγραφή σε οποιαδήποτε από το glam-εφηβική κόσμο ή περιοδικά.

CD Συλλογή
Μια απλή και ακόμη ένα πολύ μοναδικό δώρο για έναν έφηβο. Δώστε ένα πακέτο CD από όλες τις παλιές σειρές και κωμικές σειρές που χρησιμοποιείται στον αέρα όταν ήσασταν νεότεροι και δεν κάνει. Το ίδιο και με τις ταινίες. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά δώρο γενεθλίων για τα κορίτσια εφηβικής ηλικίας. Μπορείτε κυριολεκτικά μοιράζονται ένα μέρος της παιδικής ηλικίας σας μαζί της και κάτι που είναι διασκεδαστικό και διασκεδαστικό γι ‘αυτήν.

Gadget
Gadgets, όπως την τελευταία iPod, το Kindle αναγνώστη, φορητό υπολογιστή ή ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτή θα είναι επάνω στον ουρανό με αυτά.

Μερικές παλιές, κάποιες νέες
Είναι ένα κλισέ, όταν πρόκειται για ιδέες δώρων για τους έφηβους, ότι τα κορίτσια, αλλά δουλεύει. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι είναι βαρετό στην ηλικία σας να σκεφτεί αυτά τα πράγματα, αλλά να θυμάστε ότι το κορίτσι είναι ακόμα νέος και αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά σημαντικό σε αυτή την ηλικία. Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά να κάνει ευτυχισμένη, τα πράγματα να πάνε με; Μακιγιάζ εξαρτήσεις, αξεσουάρ, ρούχα, κοσμήματα και παπούτσια (πολλά και πολλά από αυτά)!

Θα ήθελα ιδέες για δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια εφηβικής ηλικίας, και αυτό είναι ό, τι έχεις. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε κάτι από αυτά και να το δώρο της. Πίστεψέ με, η χαρά και ενθουσιασμό στο πρόσωπό της θα αξίζει κάθε. Άγαμος πράγματα.

6 μηνών Δώρα επετείου για τη φίλη
Πώς να κάνει Χειροποίητα δώρα
Καλάθια δώρων διακοπών Τροφίμων
Στρατιωτική ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση
Δώρα επετείου για τις γυναίκες
Ιδέες δώρων για τον μπαμπά Συνταξιοδότηση
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων κρασιού
Γενέθλια Παρόν Ιδέες για Αυτόν
Δώρα κάτω από $ 20
Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες
Μοναδικές ιδέες δώρων γενεθλίων

Leave a Reply