Δώρα γενεθλίων για τους ανθρώπους που έχουν τα πάντα

Αγοράζοντας δώρα γενεθλίων για τους κοντινούς και αγαπημένοι μας είναι συχνά ένα δύσκολο έργο. Θέλετε το δώρο να είναι ειδική, έχει νόημα, και κάτι που ο παραλήπτης θα είναι ενθουσιασμένος για να έχουν. Όμως, πολλές φορές, αυτή η δουλειά γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, επειδή δεν μπορείτε να σκεφτείτε ένα πράγμα το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν έχει. Δεν μπορείτε να δώρο τους ρούχα ή κοσμήματα gadgets ή επειδή έχουν ήδη αυτά τα πράγματα σε πολλαπλάσια. Έτσι τι μπορεί να σας δώσει σε ανθρώπους που έχουν τα πάντα; Διαβάστε για να πάρετε κάποιες ιδέες.

Ιδέες δώρων για τους ανθρώπους που έχουν τα πάντα

Υλικό δώρα δεν θα πειράζει πολύ για τους ανθρώπους που έχουν τα πάντα. Αν βάλετε κάποια δημιουργικότητα και φαντασία, ενώ σχεδιάζει δώρα γενεθλίων για τα παιδιά που έχουν τα πάντα, μπορείτε σίγουρα να καταλήξει σε πολλά όμορφα δώρα που είναι φως για την τσέπη, αλλά έχουν μια πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία.

Δώρα για τις γυναίκες
Ίσως σκέφτηκε gifting της, ένα ωραίο κομμάτι του κοσμήματος, αλλά αποφάσισε εναντίον της, επειδή έχει τόσα πολλά από αυτούς. Ρούχα είναι έξω από το ερώτημα γιατί έχει μάλλον αρκετά για να διαρκέσει μια ζωή της. Λοιπόν, τι θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα που έχει τα πάντα; Χαράξτε την επιφάνεια και μπορείτε να συναντήσετε πολλά πράγματα κυρία σας θα μπορούσε να είναι λαχτάρα για. Για παράδειγμα, εάν περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της με τον εαυτό της, πώς για το δόσιμο της ένα κατοικίδιο ζώο για την εταιρεία; Μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε από τα κατοικίδια ζώα σπίτι που θα ήθελε να κρατήσει ως κατοικίδιο ζώο. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι αγαπά τα κατοικίδια ζώα και είναι σε θέση να λαμβάνει καλή φροντίδα τους. Είστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να δείτε το δώρο σας να κλαίει αβοήθητος σε ένα σπίτι διάσωσης, περιμένοντας για ένα νέο ιδιοκτήτη.

Εάν η εν λόγω κυρία τυχαίνει να είναι γυναίκα ή τη φίλη σας, το χρόνο σας και την εταιρεία θα είναι το πιο πολύτιμο δώρο για εκείνη. Σε αυτή την περίπτωση, να πάρετε τον εαυτό σας τυλιγμένο σε ένα μεγάλο κουτί δώρου και ζητήστε από ένα φίλο να το παραδώσει στον τόπο του κοριτσιού σας. Θα είναι ενθουσιασμένος για να έχετε στο κουτί δώρου, πολύ περισσότερο, αν έχετε πετάξει ειδικά για τα γενέθλιά της. Μπορείτε ακόμη και να εξετάσει δίνοντας της μια μέρα μακριά από τις καθημερινές δουλειές και να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί της. Θα εκτιμούσα πραγματικά thoughtfulness σας και την αγάπη σας ακόμα περισσότερο γι ‘αυτό.

Δώρα για τους άνδρες
Οι άνδρες είναι πιο εύκολο να παρακαλώ από ό, τι οι γυναίκες. Εκτός αυτού, είναι λιγότερο ιδιότροπος για το τι θα λάβουν για τα γενέθλιά τους. Έτσι, κάνοντας τον άνθρωπο σας να αισθανθεί ειδική για τα γενέθλιά του δεν πρέπει να είναι δύσκολο για σας. Προσωπικά κουπόνια δώρο ιδέα είναι το αγαπημένο μου δώρα γενεθλίων για τους άνδρες, όταν δεν μπορείτε να καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο. Αυτά τα προσωπικά κουπόνια δώρο μπορεί να είναι η καλύτερη ιδέα για δώρο για τους άνδρες. Κάντε χειροποίητα κουπόνια δώρο για τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν όποτε θέλει. Τα διάφορα πράγματα που μπορείτε να καταχωρίσετε σε ένα κουπόνι δώρου περιλαμβάνει μασάζ σώματος, η απαλλαγή από τις ευθύνες των νοικοκυριών για μια εβδομάδα, ένα σχέδιο της επιλογής Σαββατοκύριακο, αλιευτικό ταξίδι του με τους φίλους του άντρα κλπ.

Μια άλλη προνοητική χειρονομία που δεν θα είναι λιγότερο από ό, τι ένα δώρο γι ‘αυτόν είναι να επισκεφτείτε στη γενέτειρά του. Αφήστε τον να πληρούν τους γονείς του και να σμίξει με τους φίλους παιδικής ηλικίας του. Θα αγαπάμε σίγουρα αυτό το ταξίδι κάτω από την πάροδο μνήμης και δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά σας ευχαριστώ για την ύπαρξη μια τέτοια γλυκιά μου.

Έτσι, δεν χρειάζεται μια βαθιά τσέπη για να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό αγαπημένο σας. Αυτά τα γλυκά δώρα γενεθλίων δεσμεύεται να φέρει ένα πολλή ευτυχία για τους αγαπημένους σας σε πολύ ξεχωριστή ημέρα τους.

Ένας Δώρα επετείου Έτος για Boyfriend
Προϋπολογισμός-Friendly Ιδέες γενεθλίων για το σύζυγό
Δώρα Gag για 60α γενέθλια του
Crafts Ημέρα του Πατέρα
Ρομαντικές Εκπλήξεις γενεθλίων για τον
Δώρα Hostess
Εξατομικευμένη Δώρα για Best Friend
Δώρα 30η επέτειος γάμου
Σπιτική δώρα επετείου
Συνταξιοδότηση Δώρα για Boss
Συναισθηματική δώρα Χριστουγέννων

Leave a Reply