Δώρα γενεθλίων για Boyfriends

Σίγουρα, όπως είναι τα γενέθλια φίλος σας, έχετε ήδη τον προγραμματισμό για να γιορτάσουν την ημέρα αυτή από τη στιγμή που αρχίζουν χρονολόγηση του. Γενέθλια ο φίλος σας είναι η καλύτερη μέρα για να του δείξει πόσο φροντίζετε και να τον αγαπήσουν. Ντους τον με στοργή να κάνουν την ημέρα του αξίζει πολύ περισσότερο από ό, τι είχε φανταστεί. Έτσι, εδώ είναι μερικές ιδέες για να κάνει μερικά από τα καταπληκτικά γενέθλια παρουσιάζει ο φίλος σας. Πάρτε μια μικρή δημιουργική, άτακτος και ρίξτε dollops της αγάπης σε κάνει την ημέρα του μια αξέχαστη εμπειρία!

Η αγάπη είναι στον αέρα
Cascade αγάπη σας με ρομαντική γενέθλια δώρα για το φίλο σας. Ένα δώρο δεν είναι πάντα πρέπει να είναι ένα ακριβό επώνυμο. Εδώ είναι μια φθηνή, αλλά πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Μαγειρέψτε ένα σπιτικό γεύμα με τα αγαπημένα πιάτα του και το πακέτο επάνω. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα μπουκάλι καλό κρασί. Blindfold τον τύπο σας και να πάρετε τον έξω σε μια μονάδα δίσκου σε ένα μυστικό μέρος, ίσως ένα μέρος που δεν έχει δει ποτέ πριν. Μόλις φτάσετε εκεί, να το τραπέζι, είτε στην οροφή του αυτοκινήτου ή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αφαιρέστε τις περσίδες του, ανοίξτε το μπουκάλι του κρασιού και να εγείρουμε πρόποση για ένα νέο έτος της ζωής του!

Έχετε το δρόμο του
Είμαι βέβαιος, έχετε διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές. Είναι μέρα του και παίρνει για να κάνει την επιλογή. Κοινή στιγμές πάθους είναι μια εξαιρετική να του δείξει την αγάπη σας. Μια μεγάλη ερωτικά παιχνίδια ως έργο σας το δρόμο σας μέχρι την κορύφωση, είναι από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων. Παρέδωσε τον εαυτό σου σ ‘αυτόν, για να ξεφύγει από τον κόσμο και σε προσωπικές στιγμές της αγνής αγάπης. Αυτό είναι το καλύτερο ρομαντικό δώρο που θα μπορούσε να καταλήξει με!

Gifting το παραδοσιακό με πρωτότυπο τρόπο
Οι άνδρες αρέσει, γραβάτες, γυαλιά ηλίου και ρολόγια. Αλλά ποιο είναι το σημείο, αν δώρο τυλίξτε μια ισοπαλία και να το δώσει σε αυτόν. Αυτός θα ανοίξει πάνω! Για να είναι ενδιαφέρουσα, έχει ένα κυνήγι θησαυρού. Κάντε τον να πάρει όλα από του παίζοντας παιχνίδια όλη την ημέρα. Έχετε κάποιο χαριτωμένο, αστείο, ρομαντικό και άτακτα στοιχεία όπως, «ο τόπος όπου είδα για πρώτη φορά». Η απάντηση μπορεί να είναι μια καφετέρια ή κάποιο άλλο από τα αγαπημένα σας μέρη, με άλλη ένδειξη γραμμένο σε όλη την κούπα του καφέ με σιρόπι σοκολάτας! Προς το τέλος της αναζήτησης, τον αντιμετωπίζουν με τον εαυτό σας τυλιγμένο σε μια κόκκινη κορδέλα!

Το ψήσιμο το δώρο
Τούρτες και τα γενέθλια είναι συνώνυμα. Τα καλά δώρα γενεθλίων πάντα. Αυτή τη φορά δεν μπαίνουν στον κόπο να αγοράσει ένα κέικ. Ψήστε το κέικ μαζί! Αυτό το δώρο γενεθλίων δεν πρέπει να είναι μια έκπληξη. Ζυμώστε τη ζύμη μαζί, ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά και τη γεύση της επιλογής σας μαζί. Τι θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο δώρο, από το ψήσιμο το πιο γλυκό πιάτο με τον αγαπημένο σας!

Κάνοντας δώρα γενεθλίων για το φίλο θα είναι πάντα να τιμηθεί και να αγαπηθεί. Gifting είναι διασκέδαση, εάν βάζετε την καρδιά σας σε αυτό. Αποφύγετε τα run-of-the-mill δώρα, γιατί θα τελειώσει σύντομα και η στιγμή που θα εξαφανιστούν. Κάντε κάτι από αυτόν τον κόσμο για να τον κολακεύει με όλη την αγάπη που έχουν γι ‘αυτόν. Ειλικρινά, οι άνδρες είναι απλά είδη, έτσι δεν πιστεύω πάρα πολύ για το τι θα πρέπει να τον gifting. Φροντίστε να είναι απλή, αλλά το κάνουν ξεχωριστό. Να τον κάνει ευτυχισμένο, και να έχουμε μόνο το δρόμο του!

50ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Ιδέες δώρων για τους παππούδες
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο σας
Μοναδικές ιδέες δώρων για τις γυναίκες
Ιδέες δώρων επετείου για τη γυναίκα
Χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Ρομαντικές ιδέες δώρων για το φίλο
Ρομαντικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων
40α δώρα γενεθλίων Gag
Καλύτερα δώρα Χριστουγέννων
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Fiance

Leave a Reply