Δώρα για άλλες περιπτώσεις

Αγορές για τα δώρα. Μερικοί το μίσος, μερικοί περάσουν μήνες ψάχνοντας για το τέλειο πράγμα. Άλλοι δίνουν μετρητά, γιατί ποιος έχει χρόνο για ψώνια; Εάν ο παραλήπτης είναι οποιοδήποτε είδος της αξιοπρεπούς ανθρώπινης ύπαρξης, είναι πραγματικά η σκέψη που μετράει – και τα μετρητά είναι βασιλιάς πάντα. Αλλά μερικές φορές, δίνοντας μια χούφτα δολάρια μπορεί να συναντήσετε ως αγενής, αλαζονική ή άλλως ακατάλληλο.

Οι μεγάλες ευκαιρίες είναι εύκολο – Χριστούγεννα, γενέθλια, γάμους και ιδιαίτερα, όπου μπορείτε να επιλέξετε κάτι από το μητρώο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι τέλεια. Αλλά τι γίνεται με αυτά τα περίεργα περιπτώσεις όπου ένα δώρο αισθάνεται την περίπτωση, αλλά danged αν γνωρίζετε τι είδους; Εγκαίνιας σπιτιού, τα μέρη δείπνο, το σπίτι / pet sitter δώρα, κλπ. Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να είναι δύσκολη. Όμως, όπως κάθε ευκαιρία, αυτά τα είδη δώρων μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα με τη σκέψη του παραλήπτη πρώτα.

Εγκαίνιας σπιτιού

Ένα δοχείο εγκαταστάσεις είναι η κατάσταση δώρο εδώ, προορίζεται να φωτίζει μέχρι το νέο σπίτι. Είναι ωραίο, και λειτουργεί – αλλά και άλλες επιλογές μπορεί να είναι πιο χρήσιμη. Είναι ο τόπος ένας συναρμολογητής-ανώτερο; Δοκιμάστε μια κάρτα δώρο σε ένα κατάστημα εγχώριας βελτίωσης. Σας δίνει το δώρο στην κίνηση μέρα; Φέρτε ένα ζεστό γεύμα, το οποίο δεν θα είναι σε θέση να μαγειρεύουν για τον εαυτό τους, γιατί κανείς δεν ξέρει πού είναι οι κατσαρόλες και τηγάνια. Να είστε βέβαιος να φέρει χάρτινα πιάτα και μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης. Με τη σκέψη έξω από τη γλάστρα, θα καταλήξετε δίνοντας ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο και μοιάζουν με ένα ναυαγοσώστη.

Δώρο Hostess

Τα δώρα Hostess γραφτό να είναι ένας τρόπος να πούμε “” ευχαριστώ “” πριν από το γεύμα / κόμμα / ό, τι έχει αρχίσει. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες εδώ: πρώτον, ποτέ δεν φέρνουν φαγητό εκτός αν είχαν ζητήσει ειδικά να το πράξουν. Δεν θέλετε να σας οικοδέσποινα νιώθουν ότι πιέζονται για να εξυπηρετούν ένα πιάτο που μπορεί να μην γυρίσεις με το υπόλοιπο του γεύματος. Δεύτερον, ποτέ δεν φέρνουν ένα μπουκέτο – οικοδέσποινα σας δεν έχει το χρόνο να ψάξουν για ένα βάζο, διακοσμητικά κλαδιά, και όλα αυτά τα σκουπίδια. Είναι απασχολημένος χαιρετισμό στους επισκέπτες και να πάρει ποτά έξω.

Τούτου λεχθέντος, Artisanal δώρα τροφίμων είναι μια χαρά, αρκεί να καταστεί σαφές ότι το δώρο είναι για να απολαύσετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Καλάθια δώρων κάνουν αυτό το προφανές. Τα λουλούδια είναι επίσης εντάξει εάν είναι ήδη σε ένα βάζο, και όλα οικοδέσποινα σας πρέπει να κάνετε είναι να τα βάλει στο μανδύα. Το κρασί είναι ένα ωραίο δώρο, όπως είναι τα κεριά και γλυκά γκουρμέ – αλλά καθιστά σαφές ότι το δώρο είναι γι ‘αυτήν, και όχι το κόμμα. Επίσης, να βοηθήσει με τα πιάτα.

Σπίτι / Pet Sitter

Αν sitter σπίτι σας ή sitter κατοικίδιο ζώο είναι επαγγελματίας ο οποίος θα προσληφθεί μόνο και μόνο για να κάνει τη δουλειά, δεν είναι απαραίτητο δώρο. Αν επιστρέψετε σε ένα φρέσκο ​​καθαρισμένο σπίτι, ένα φανταστικά ευτυχές σκυλί, ή φαίνεται ότι έχει περάσει πάνω και πέρα ​​από την πρόσκληση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, μια άκρη μετρητά είναι κατάλληλη. Διαφορετικά, αυτή είναι που καταβάλλεται για την εργασία.

Αν ο sitter είναι μέλος φίλο, γείτονα ή την οικογένειά σας να κάνει μια χάρη, μια καλύτερη χειρονομία είναι σε τάξη. Σουβενίρ από το ταξίδι σας είναι ωραίο, αλλά δεν είναι κολλώδες T-shirt ή κούπα. Επιλέξτε κάτι που μέρος είναι διάσημη για. Ένα Ενετικό γυάλινο βάζο, ένα Βενεζουέλας δέρμα tote, ένα χέρι υφασμένα Μεξικού αιώρα, κλπ. – αυτά τα δώρα πει την ιστορία της, όπου ήσασταν, και εισάγονται ομολόγους τους είναι γενικά πολύ πιο ακριβά.

Αν ήταν μόνο μακριά για ένα Σαββατοκύριακο, μπορείτε να σταματήσετε εκεί. Παρατεταμένες διακοπές έκκληση για περισσότερο ευχαριστώ είναι. Πάρτε της έξω για δείπνο, ή να της δώσει μια κάρτα δώρο στο αγαπημένο εστιατόριο της (να είναι αρκετά ότι θα καταβάλλετε πραγματικά για ένα γεύμα για δύο). Φυσικά, θα πρέπει επίσης να προτείνει να επιστρέψουν την εύνοια την επόμενη φορά που πηγαίνει για διακοπές.

Δώρο-δόσιμο είναι μια τέχνη, και δίνει ένα δώρο που θα χρησιμοποιηθεί (και όχι μόνο πιάνουν χώρο και χρειάζεται ξεσκόνισμα) κάνει ο παραλήπτης αισθάνεται σαν να είναι κάτι που λαμβάνονται από την πραγματική αξία. Τώρα εάν μόνο θα μπορούσαμε να σκεφτούμε με αυτόν τον τρόπο για όλες τις περιπτώσεις δώρο (Χριστουγέννων άσχημο πουλόβερ κανείς;).

50ος Δώρα επετείου για τους φίλους
50ος δώρα επετείου
Best Προσιτό Δώρα για τις γυναίκες
Κάνοντας μέλλον Κειμήλια Με το χέρι
Σπιτική Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Πράσινο Ιδέες Δώρων
Συνταξιοδότηση Δώρα για τους εκπαιδευτικούς
2 δώρων επετείου Έτος
20η επέτειος παραδοσιακό δώρο
Χειροποίητα δώρα για τους εκπαιδευτικούς
21ης δώρα γενεθλίων

Leave a Reply