Δώρα για έγκυες φίλο

Έτσι, πολύς ενθουσιασμός! Ο φίλος σας είναι έγκυος! Σου είπε σήμερα το πρωί και από τότε, το μόνο που έχετε αναρωτηθεί φοβερό είναι το πώς θα είναι με ένα μωρό γύρω. Τα χαριτωμένα μικρά δάχτυλα χεριών και ποδιών και η μυρωδιά του μωρού και το μωρό τα φορέματα και τα … δύσκολα μπορείτε να περιμένετε για να πάρετε εδώ. Αλλά μέχρι τότε, θα εγκατασταθούν για να παρακολουθείτε φίλο σας περάσει από τις κινήσεις της εγκυμοσύνης. Και είναι από την πλευρά της, μέσα από όλα αυτά, φυσικά. Αλλά πριν από αυτό, ένα ντους μωρών πρέπει να ρίχνονται και θα πρέπει να έχετε κάποια δώρα για εκείνη. Πραγματικά, πραγματικά φοβερό δώρα, το μυαλό σας. Ξύσιμο το κεφάλι σας και τίποτα δεν φαίνεται να κάνει το δρόμο, έτσι δεν είναι; Πειράζει αν σας μιλήσει για μερικά από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να δώσετε στο φίλο σας; Αριθμός Στη συνέχεια, αυτό είναι που θα κάνουμε σε αυτή την ενότητα που ακολουθεί και μπορείτε να πάρετε μερικές από τις καλύτερες ιδέες που υπάρχουν για να πάρει.

Διασκέδαση Δώρα για έγκυες φίλο

Ίσως δεν χρειάζεται να κολλήσει με τις ίδιες παλιές στρατηγικές δώρο και ιδέες που έχουν χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό. Ίσως μπορείτε να επιδρομή σε μερικές από τις πιο μοναδικές και διασκεδαστικές ιδέες εκεί έξω; Ακούγεται καλό; Σίγουρα το κάνει. Ας φέρω ένα μείγμα από μερικά από τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά για τα δώρα για τις έγκυες μητέρες.

Spas για ώρες
That πληγή πίσω. Τα κουρασμένα πόδια. That πόνους στον αυχένα και περισσότερο. Πάρτε όλο τον πόνο μακριά από gifting της, μια μέρα στο σπα. Μπορείτε ακόμη και δεν μπορούμε να φανταστούμε το ποσό της βοήθειας που θα αισθανθείτε με εκείνο το ένα. Λίγο περιποίηση όχι μόνο θα βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το στρες, αλλά επίσης θα βοηθήσει να αισθάνονται καλά για τον εαυτό της και με δεδομένη την κατάσταση ότι είναι μέσα, αυτό είναι κάτι να πω. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει με τον γιατρό της αν μπορεί να πάει μέσα για ένα δώρο και τι προφυλάξεις που πρέπει να λάβει, εάν υπάρχουν. Μερικές γυναίκες μπορεί να είναι αλλεργικοί σε μυρωδιές και έλαια που χρησιμοποιούνται στις συνεδρίες αρωματοθεραπείας.

Καλάθια δώρων
Cliché; Καθόλου! Όχι για την δεν είναι. Τώρα μπορείτε να πάτε οποιαδήποτε τρόπο που με αυτό. Θα μπορούσε να είναι ένα καλάθι με καλούδια δώρο για το μωρό να είναι ή ένα καλάθι δώρο που έχει κάτι για τη μαμά. Βρεφικά ενδύματα, λοσιόν και σκόνες, παιχνίδια και πολλά άλλα. Και γι ‘αυτήν; Οτιδήποτε από τα βιβλία εγκυμοσύνης, μητρότητας φορέματα και περισσότερο.

Μαξιλάρια και φοράτε Άνεση
Έτσι, οι κανονικές ρούχα δεν ταιριάζουν και τα πάντα φαίνεται να είναι τόσο ενοχλητικό γι ‘αυτήν. Βοήθεια για την ελάφρυνση από τον πόνο και την ταλαιπωρία της. Αυτό που κάνετε είναι να πάρετε ό, τι της που θα κάνουν την κατάσταση πιο απλό για να ζήσει μέσα Τι μπορεί να σας την δώσει; Εγκυμοσύνη μαξιλάρια που βοηθούν πάρα πολύ. Μαλακό κυματώδης ρούχα που δεν θα έχει δυσμενείς συνέπειες για, μαλακό παντόφλες για της όταν αυτή είναι lounging στο σπίτι και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε για να γίνει όλα τόσο ωραία γι ‘αυτήν. Ένα από τα καλύτερα δώρα για τις έγκυες γυναίκες είναι σίγουρο.

Δωροεπιταγές
Μερικές φορές απλά δεν ξέρω τι να πάρει γι ‘αυτήν. Αφήστε τα πιστοποιητικά δώρων έρθει στη διάσωσή σας, γιατί όχι. Δείτε αυτόν τον τρόπο, δίνετε την επιλογή της για να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει και να το απολαύσετε έτσι. Φυσικά, η επιλογή του καταστήματος ή εμπορικό κέντρο για να της δώσει μια δωροεπιταγή από το είναι προνόμιο σας. Θα μπορούσε να πάει το δοκιμασμένο τρόπο και να της δώσει μια δωροεπιταγή από ένα κατάστημα βιβλίο ή ένα κατάστημα ρούχων, και τότε θα μπορούσε να πάει πάνω από το απάτητο μονοπάτι λίγο και να της δώσει μια δωροεπιταγή από ένα κατάστημα εσωρούχων. Ποιος λέει ότι δεν μπορεί να είναι σέξι όταν είστε έγκυος; Οι σύζυγοι, αυτό είναι ένα από τα δώρα για μια έγκυο γυναίκα. Είσαι σημειώσεις;

Ένα makeover
Έχει αίσθημα όλων φουσκωμένη και λίπος και δεν είναι καθόλου ελκυστική. Ίσως η λάμψη της εγκυμοσύνης δεν είναι όλα αυτά είναι αρκετά. Ας την πάρει από το funk και να πάει να πάρει ένα makeover για εκείνη. Πάρτε της σε ένα κομμωτήριο και να την αφήσει να δείτε τις τελευταίες στυλ και να κάνουν τις άκρες. Τεράστια αναμνηστική εμπιστοσύνη και γιατί δεν θα θέλετε να το κάνετε αυτό για εκείνη;

Movie Marathon
Περάστε λίγο χρόνο μαζί της και απλά να είναι εκεί για εκείνη. Κάντε ένα μαραθώνιο ταινία μαζί της. Πάρτε μερικά muffins και φαράγγι τους, ενώ κάθεστε και να διασκεδάσουν όπως παλιά. Αυτή θα είναι ευτυχείς να ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να αλλάξει καθόλου.

Έτσι, τότε αυτά είναι τα δώρα μιλούσα για. Η εγκυμοσύνη είναι κάτι ότι είναι φοβερό συναίσθημα για όλες τις ούτως ή άλλως, αλλά να πάρει την ακόμη πιο ενθουσιασμένοι με αυτά τα δώρα! Προχωρήστε, κάνουν την ημέρα της.

Αναμένοντας Δώρα Μητέρα
Καλύτερα δώρα Χριστουγέννων
Χειροποίητα ιδέες δώρων
Ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια του μπαμπά
18ες Γενέθλια Memorabilia
Ρομαντικό Δώρα γενεθλίων
18ες δώρα γενεθλίων
Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας
40ης επετείου Δώρα για Γονείς
Custom-Made Bobblehead
Δώρα για να βγάλουν για τα Χριστούγεννα

Leave a Reply