Δώρα για τα κορίτσια που έχουν τα πάντα

Η φίλη σας, δεδομένου εξαιρετικές ικανότητες ψώνια της, έχει τα πάντα και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα ιδιαίτερο για να αγοράσει γι ‘αυτήν. Ούτε μπορείτε να σκεφτείτε gifting της, κάποια τελευταία gadgets ούτε είστε σε θέση να καταλήξει σε εξαιρετικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δώρο κάτι μοναδικό της. Τα κορίτσια που έχουν τα πάντα είναι το πιο δύσκολο είδος να είναι ευχαριστημένος όταν πρόκειται για δώρα. Λοιπόν, τι να δώρο της όταν έχει τα πάντα; Δεν θέλετε να δώρο τα ίδια πράγματα ξανά! Καλά, δεν έχει σημασία αν είστε υπολείπονται των ιδεών που σχετίζονται με τα δώρα για τα κορίτσια που έχουν τα πάντα, κορίτσι σας σίγουρα θα πρέπει να λείπει από τα πράγματα που αναφέρονται παρακάτω.

Δώρα για τα κορίτσια που έχουν ήδη πάντα

Δεν έχει σημασία η κοπέλα σας έχει όλα τα δώρα που μπορείτε να σκεφτείτε, ότι θα καλωσορίσει πάντα το χρόνο σας, την αγάπη και την εκτίμησή στη ζωή της. Έτσι, τα δώρα που είμαστε εισαγωγή περαιτέρω μπορεί να μην είναι η τελευταία iPhone ξεκίνησε στην αγορά ή το πιο cool ενδυμάτων μόδας που έχει χτυπήσει τα καταστήματα, αλλά είναι εξαιρετικά απλή. Έτσι, μην εκπλαγείτε διαβάζοντας γι ‘αυτούς.

Εκχυλίσματα Ολόψυχο Στιγμές
Έχει μήνες που δεν έχουν περάσει ούτε μια μέρα μαζί σε συνθήκες ειρήνης, εστιάζοντας σε κάθε άλλη. Αν ναι, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το πράξει. Περάστε χρόνο μαζί της για μια μέρα σε κάθε τόπο είστε άνετα. Κρατήστε όλα τα περισπασμούς μακριά, ειδικά σας-συχνά-κλήσης κινητών τηλεφώνων. Απολαύστε το χρόνο που δαπανάται με το άλλο. Πρέπει να είναι σαν μια επανένωση. Αγαπάμε τους δεσμούς που έχετε δημιουργήσει και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό. Ο χρόνος σας και την αμέριστη προσοχή δεν μπορεί ποτέ να εκτιμούν οποιοδήποτε άλλο δώρο για εκείνη. Απόσπασμα κάποιες στιγμές της ζωής μόνο γι ‘αυτήν.

Ένα ρομαντικό Escapade
Όχι δεν λέω να πάω διακοπές στην Καραϊβική, όταν πολλές από τις προτεραιότητες της ζωής υπάρχουν για να διαχειριστείτε. Αν μπορείτε να πάτε σε μερικές από τις εξωτικούς προορισμούς που προορίζονταν για ζευγάρια, αυτό είναι υπέροχο. Αλλά αν είστε σε θέση να προγραμματίσουν για μερικές μεγάλες διακοπές, να λάβει τουλάχιστον δύο ημέρες μακριά από την εργασία σας. Αποδράστε στο πλησιέστερο σημείο (μερικές εκατοντάδες μίλια) στο κράτος σας. Όντας σε οποιαδήποτε περιοχή, υπάρχουν πολλά ρομαντικά σημεία για ζευγάρια. Αυτό θα είναι και πάλι ένα μοναδικό δώρο, γιατί θα έχετε πλήρη δύο ημέρες το χρόνο για να είναι μαζί σας. Οι γυναίκες, (το μυαλό σας) αρέσει να θησαυρός στιγμές με τους αγαπημένους τους. Και μην ξεχνάτε τη διασκέδαση θα έχετε! Μια ρομαντική βραδιά στην παραλία … ήλιο που δύει … παραλία με τα πόδια … θαλασσινά … έντονη νυχτερινή ζωή και τι όχι!

Ας Her Ανανεωθείτε
Τοποθέτηση σε πολλούς ρόλους, κορίτσι σας αντιμετωπίζει τα φορτία της φυσικής και συναισθηματικής πιέσεις καθημερινά. Αφήστε την να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε με gifting της, ένα ωραίο κουπόνι σπα. Ένα πλήρες μασάζ σώματος μπορεί να γίνει από εσάς, σίγουρα (δεν θα σας πειράξει, το ξέρω). Αλλά αυτή τη φορά, να της δώσει ένα κουπόνι για ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ένα κέντρο σπα που είναι γνωστό για τις υπηρεσίες τους. Ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει μασάζ σώματος, προσώπου και όλες τις εργασίες γυναίκες επιλέγουν για την ομορφιά, θα την κάνει να αισθάνεται ανανεωμένοι. Θα αγάπη που στα σίγουρα.

Ρόλοι Switch
Εδώ έρχεται το πιο δύσκολο ένα. Δεν αμφιβάλλω ότι θα μπορείτε να δώρο της η τελευταία gadget στην αγορά? Ωστόσο, ότι θα (για λίγο) αμφιβολία σίγουρα το σπίτι σας ικανότητες διαχείρισης, ακόμη και για μία μόνο ημέρα. Αν είναι πραγματικά έτσι, τότε είναι η ώρα να αποδείξει το λάθος της. Την ημέρα των γενεθλίων της, να ξυπνήσω νωρίς, παραλείψτε προπόνηση σας (αν χρειάζεται) και να προετοιμάσει το πρωινό γι ‘αυτήν. Η μέρα θα συνεχιστεί με την ίδια ρουτίνα και θα είναι το άνδρες-σε-χρέωση για το σπίτι σε αυτή τη μέρα. Πρωινό και δείπνο για όλες τις δουλειές του σπιτιού, θα είναι δική σας ευθύνη. Σας λέω, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, είναι εκπληκτικά δύσκολο, στην πραγματικότητα! Δοκιμάστε το και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για τις γυναίκες που τα έχει όλα.

Καλάθι μνήμης
Συλλέξτε μικρά κομμάτια από πολύχρωμα χαρτιά που μπορεί να διπλωθεί εύκολα! Γράψτε όπως πολλά πράγματα, όπως μπορείτε να θυμηθείτε σε σχέση σας μαζί της, σε ξεχωριστά κομμάτια χαρτιού. Γράψτε ένα πράγμα σε ένα κομμάτι χαρτί. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως γιατί αγαπάτε, της πρώτες πληροφορίες σας ημέρα της ημερομηνίας (αν θυμάστε τίποτα!), Τα ταξίδια που έχετε περάσει μαζί και παρόμοια άλλα πράγματα. Να είναι ενεργή και να το κάνετε αυτό, τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Κρατήστε ένα στυλό και το χαρτί έτοιμο μαζί σας όπου κι αν πάτε, έτσι ώστε να μπορείτε να σημειώσετε κάτι που έρχεται στο μυαλό σας. Διακοσμήστε το καλάθι, βάλτε μια όμορφη κάρτα σε αυτό, εκτός από τα κομμάτια χαρτί με γλυκό προσωπικά μηνύματα, και δώρο σε αυτήν. Στο καλάθι, μπορείτε να συμπληρώσετε επίσης σοκολάτες. Θα εκπλαγείτε να ξέρετε, θυμάστε πολλά πράγματα από πρώτες ημέρες ερωτοτροπία σας! Δοκιμή μνήμη σας τώρα.

Εικόνες Speak
Συλλέξτε όλες τις εικόνες που έχετε στο PC ή το laptop σας μαζί της. Πάρτε τους τυπωμένο σε κατάλληλα μεγέθη. Αγοράστε μια σωστή ξύλινη πλακέτα που χρησιμοποιούν οι ζωγράφοι και να επιμείνουμε σε αυτές τις εικόνες τους. Μπορείτε να γράψετε μικρές σημειώσεις κάτω από κάθε εικόνα. Τώρα αυτό μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικά, αν μπορεί να ασκήσει τη φαντασία σας. Θα είναι ένα δώρο πολύ κοντά στην καρδιά της. Κρατήστε τα πάντα ως έκπληξη, προφανώς!

Οποιοδήποτε από τα παραπάνω δώρα μπορεί να είναι πολύτιμα δώρα για τα κορίτσια που έχουν τα πάντα. Θα μεταφέρω την αγάπη και τη φροντίδα σας γι ‘αυτήν ακριβώς όπως οποιοδήποτε παραδοσιακό δώρο. Τώρα που ξέρετε σχετικά με αυτές τις καλύτερες ιδέες δώρο, να είναι ενεργή και κατά την εργασία που τους καθιστά μια πραγματικότητα. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για Υπαλλήλων
Μεγάλη Δώρα για γυναίκες άνω των 40
Καλάθια δώρων διακοπών Τροφίμων
Κηπουρική Δώρα για Mom
Μικρές ιδέες δώρων
Inexpensive ιδέες δώρων 50ων γενεθλίων
Ρομαντικές ιδέες δώρων για Her
Επιλέγοντας δώρα για τη μαμά
Τι να πάρει νέο φίλο σας για τα γενέθλιά του
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα για τις γυναίκες
Τα καλάθια δώρων γενεθλίων για τους άνδρες

Leave a Reply