Δώρα για τα 30 γενέθλιά της

Μπαίνοντας τριάντα είναι ακόμα πιο εκφοβιστικό από την είσοδο σαράντα ή πενήντα σας. Γιατί; Επειδή αυτό είναι πραγματικά η στιγμή που θα παραιτηθεί από τη νεολαία σας και εισάγετε μια ώριμη ενήλικη ζωή. Αυτή είναι η στιγμή όταν αφήσετε τις φαντασιώσεις σας κορίτσια και καλωσορίζουμε τις ευθύνες που έρχονται με το να είναι μια «γυναίκα». Για τις περισσότερες γυναίκες, αυτό είναι μια περίοδος σημαντικών μεταβάσεις στη ζωή τους. Κάποιοι ετοιμάζονται για νέες ευθύνες στη δουλειά, κάποιοι εγκαταστάθηκαν στην οικογενειακή ζωή από το γάμο, ενώ άλλοι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της μητρότητας. Συνολικά, τριάντα είναι ότι η φάση της ζωής μιας γυναίκας, όταν βιώνει πραγματικά μια «συμβαίνει» ζωή. Ενώ μερικές γυναίκες μπορεί να είναι πολύ ενθουσιασμένος για τα 30ά γενέθλιά τους, οι περισσότεροι άλλοι αντιμετωπίζουν αναστατωμένος για μια ζωή γεμάτη ευθύνες και προκλήσεις. Έτσι, αν το αγαπημένο σας πρόσωπο πρόκειται να εισέλθει τριάντα της, είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσει ότι έχει μια κουνιστή χρόνο στις 30 γενέθλιά της. Πως; Με την αγορά ειδικά δώρα για εκείνη.

Καλή δώρα για τα 30 γενέθλιά της

Δεν χρειάζεται να έχετε πολλά χρήματα για να αγοράσει ένα δώρο για τα 30ά γενέθλιά της, αλλά μια λίγη δημιουργικότητα και τη σοβαρότητα είναι ένας μούστος. Έτσι, πώς πηγαίνετε για αυτό; Προσδιορίστε το ενδιαφέρον της κυρίας σας ώστε να μπορείτε να δώρο της αναλόγως. Αν η γυναίκα σας έχει ένα έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική ή θέατρο, να πάρει στη συνέχεια περάσματα της για μια συναυλία μουσικής ή το αγαπημένο παιχνίδι της. Αν συμβαίνει να είναι ένα τέρας φυσικής κατάστασης, ο οποίος δεν έχει πλέον χρόνο να συνεχίσει το ενδιαφέρον της, την αγορά της, μια ιδιότητα μέλους γυμναστικής θα ήταν μια στοχαστική ιδέα. Με αυτό τον τρόπο, που θα αναγκαστεί να πάρει πίσω στη ρουτίνα της γυμναστικής. Αγοράζοντας ένα κουπόνι του σπα ή ένα κουπόνι ψώνια σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο είναι επίσης μια καλή ιδέα για δώρο για το φίλο σας. Παρουσιάζοντας την με ένα καλάθι δώρο γενεθλίων που αποτελείται από 30 καλούδια είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με 30 από τα αγαπημένα τραγούδια της και να παρουσιάσει τη συλλογή του σε μορφή CD ή DVD για να την ημέρα των γενεθλίων της. Εναλλακτικά, μπορείτε να συλλέξετε επίσης 30 φωτογραφίες της σε διάφορα στάδια της ζωής και να τους σε ένα κολάζ. Ζητήστε από την οικογένειά της, αν μπορείτε να πάρετε τις εικόνες της παιδικής ηλικίας της. Εάν η εν λόγω κυρία που συμβαίνει να είναι ο φίλος σου που είναι ενιαία, μπορείτε να την πάρετε σε μια παμπ για μια κουνιστή νυχτερινή έξοδο. Αν είναι παντρεμένη, μπορείτε να ορίσετε μια ημερομηνία δείπνο της με τον σύζυγό της και να πληρώσει για το βράδυ. Επίσης, μεριμνά για την μπέιμπι σίτερ, αν τα παιδιά εμπλέκονται.

Ρομαντικό Δώρα

Αν η κυρία εν λόγω τυχαίνει να είναι γυναίκα ή τη φίλη σας, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να την εντυπωσιάσει με thoughtfulness σας. Ντους της με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και προσοχή και να κάνει άνετα της σχετικά με την ηλικία της. Αν είναι σε σπορ περιπέτειας, την πάρει για μια συνεδρία των καταδύσεων ή αλεξίπτωτο πλαγιάς. Ακόμα και αν δεν είναι σε αυτό, θα απολαύσετε σίγουρα τη συγκίνηση του παιχνιδιού. Άλλες ρομαντικά δώρα γενεθλίων περιλαμβάνουν περάσει μια μέρα μαζί της, να κάνει το αγαπημένο της δραστηριότητα ή τη λήψη της έξω για ένα ταξίδι. Μια ρομαντική βραδιά με ένα πλήρες δείπνο με κεριά θα μπορούσε να είναι απόλυτο δώρο σας να ladylove σας. Πάρτε της στο ίδιο μέρος όπου είχατε το πρώτο σας ραντεβού, κρατήσετε το ίδιο τραπέζι και να καταδικάσει το ίδιο μενού. Revive τις μνήμες από την πρώτη ημερομηνία σας, ενώ εσείς οδηγείτε της εκεί. Είναι βέβαιο ότι θα αισθάνονται ευτυχείς και νεότερους και πάλι. Αν η γυναίκα σας έχει πρόσφατα τέλμα από οικιακές ευθύνες, που θα αξίζει σίγουρα μια μέρα μακριά από τη ρουτίνα της. Προσφορά για να μαγειρέψουν και να φροντίζει για τα παιδιά και ας αγκαλιά στο κρεβάτι της με το αγαπημένο της βιβλίο. Ρίξτε ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη για εκείνη το βράδυ προσκαλώντας τους στενούς φίλους και την οικογένεια. Τέλος, αν ο προϋπολογισμός δεν είναι ένα θέμα για σας, σκεφτείτε την αγορά του ένα ακριβό κόσμημα διαμαντιών. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί ποτέ ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια εκθαμβωτικό ή ένα υπέροχο κομμάτι του λαιμού.

Η λίστα των δώρων για τα 30 χρόνια της μπορεί να συνεχιστεί και επάνω. Η ελπίδα εσείς βρίσκει χρήσιμες αυτές οι ιδέες για έκπληξη ladylove σας την 30η ημέρα των γενεθλίων της.

Χριστουγεννιάτικα δώρα Gag
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα για τις γυναίκες
Δώρα για Υπαλλήλων για τα Χριστούγεννα
Creative δώρα για τον μπαμπά
Επέτειος Λίστα δώρων
Δώρα επετείου για τη φίλη
20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Ασημένια Δώρα επετείου
Cool ιδέες δώρων
Ιδέες δώρων για Έφηβες

Leave a Reply