Δώρα για τη γιαγιά

Αγοράζοντας δώρα για παππούδες και γιαγιάδες μπορεί να είναι δύσκολο, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς νιώθουν έτσι. Είναι ηλικιωμένοι και πρέπει να βάλετε μια πραγματική καλή σκέψη για το τι μπορείτε να αγοράσετε για αυτούς. Ενώ η απόφαση ένα δώρο για τη γιαγιά σας, θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο συμπαθεί και τις προτιμήσεις της. Θα εκπλαγείτε να ξέρετε ότι, όπως μπορείτε να πάτε για ψώνια, υπάρχουν αρκετές επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Εδώ είναι μερικές ιδέες για μερικά από τα μοναδικά και χρήσιμα δώρα για τη γιαγιά σας.

Album για να συλλάβει τις αναμνήσεις
Ένας δίσκος μπορεί να είναι ένα μοναδικό δώρο ως γιαγιά σας να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις. Φωτογραφίες από το παρελθόν και το παρόν μπορεί σίγουρα να βοηθήσει να πάει κάτω τη λωρίδα μνήμη, ειδικά να τιμά αυτές τις πολύτιμες στιγμές.

Παρουσία σας
Όπως η γιαγιά σας γερνά, θα δώσει πολύ λιγότερη σημασία στην υλιστική πράγματα. Θα εκτιμούσα πολύ αν όλη η οικογένειά της είναι με την φεστιβάλ της και, ειδικά για τα γενέθλιά της. Οι δαπάνες χρόνο με την οικογένεια είναι αυτό που οι παππούδες αγαπάμε περισσότερο.

Old Habits Die Hard
Αυτό είναι συνήθως λέγονται για τους ηλικιωμένους. Γιαγιά σας θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί κατά καιρούς να εκπλαγείτε από το πόσο πολύ απολαμβάνει τα μικρά πράγματα σαν να έχετε ένα φλιτζάνι τσάι και μπισκότα. Μπορείτε να δώρο πράγματα της ότι βρίσκει χαρά σε? Ακόμα κι αν φαίνεται να είναι λίγο.

Αρώματα και Μπουκέτα
Gifting ένα ωραίο άρωμα της με ένα εξαιρετικό άρωμα θα είναι μια θαυμάσια ιδέα. Καθώς ορισμένες γιαγιάδες όπως υπέροχη αρώματα, ένα μπουκέτο λουλούδια θα μπορούσε να κάνει θαύματα.

Αρκετά γυαλιά
Το πιθανότερο είναι ότι η γιαγιά σας θα έχουν κακή όραση. Μπορείτε να δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά αρκετά.

Φως Πορτοφόλια
Μπορείτε να την παρουσιάσει με ένα όμορφο πορτοφόλι το οποίο είναι ελαφρύ και εύκολο να φέρει γύρω.

Ρυθμίσεις Με ​​Αποσπάσματα
Μπορείτε να δώσετε ένα T-shirt με τις Rocks γιαγιά προσφορά ή δώρο ένα κάλυμμα μαξιλαριού με την παράθεση αυτού του μηνύματος I Love γιαγιά.

Κασκόλ ή ένα ζεστό σάλι
Αυτή θα εκτιμούσα αν υποβάλει της μεταξωτό μαντήλι ή ένα ζεστό σάλι.

Gorgeous Μαντήλι
Ας γιαγιά σας γνωρίζουμε πόσο την αγαπάτε με gifting της, με ένα πανέμορφο δαντελένια-μαντήλι. Μπορείτε να κεντώ με τη γιαγιά λέξη για αυτό.

Περιστασιακή Εξορμήσεις
Αν η γιαγιά σας προτιμά να πάει σε περιστασιακές εξόδους, μπορείτε να την πάρετε έξω σε ένα. Μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο θέρετρο για μια-δυο μέρες. Αν προτιμά να είναι σε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον, βεβαιωθείτε ότι το θέρετρο έχει μια τέτοια ατμόσφαιρα.

Misplaced Κειμήλια
Μπορείτε να δώρο αντίκες και κειμήλια που είχαν άστοχες ή είχαν πωληθεί προ πολλού. Θα πρέπει να θέσει σε πολλή προσπάθεια για να εντοπίσετε αυτό, καμία αμφιβολία. Ωστόσο, η χαρά που μπορεί να προσφέρει στη γιαγιά σας θα αξίζει τον κόπο.

Ένα κουτί ενθύμιο
Μπορεί να κάνουμε με ένα αναμνηστικό κουτί που θα βοηθήσει να κρατήσει τα μικρά πράγματα που είναι πολύ αγαπητό σε αυτήν. Μπορείτε επίσης να κάνετε δώρο κούπες καφέ της.

Ιστορία δώρου Χάρτης
Αυτό το κουτί περιέχει ένα ιστορικό χάρτη. Ένα υπέροχο ιστορικό χάρτη, θα δώσει τη γιαγιά σας, τη συναρπαστική ευκαιρία να δούμε πώς η χώρα της ήταν, πριν από έναν αιώνα. Θα είναι επίσης σε θέση να ανακαλύψει τις διάφορες αλλαγές που έχουν υποστεί από τότε.

Οικογένεια δώρου Ιστορία
Αυτό το πλαίσιο θα επιτρέψει δώρο η γιαγιά σας για να ανακαλύψετε την ιστορία πίσω από το επώνυμό της και να διερευνήσει την προέλευση του δέντρου της οικογένειάς της. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να παρέχονται από ερευνητές οι οποίοι έχουν διερευνηθεί περισσότερο από 80, 000 διαφορετικά ονόματα. Υπάρχει επίσης ένα κενό οικογενειακό δέντρο που περικλείεται όπου η γιαγιά σας μπορεί να προσθέσει ονόματα όπως ανακαλύπτει και να προσπαθήσει να ολοκληρώσει το οικογενειακό δέντρο.

Θα υπάρξει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε εσάς και τη γιαγιά σας. Ένα ομόλογο των συνεδρίες αφήγησης, εμπειρία κλπ. ανταλλαγή Ως εγγόνι έχετε το προνόμιο να βιώνει μια πολύ άτυπη σχέση μαζί της. Αυτά είναι φυσικά μερικά από τα δώρα που μπορείτε να επιλέξετε να δώσει, καθώς υπάρχουν πολλά άλλα προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν ιδιαίτερο δεσμό σας μαζί της.

Καλύτερα δώρα για τον μπαμπά
Περαστικά ιδέες δώρων
Εξατομικευμένα δώρα μωρών
“Ιδέες δώρων για Φωτογράφοι
Ιδέες δώρων επετείου για ζευγάρια
50ος Δώρα γενεθλίων Gag
Ιδέες για Ασυνήθιστο Ρομαντικό Δώρα
Δώρα για νέες γυναίκες
Καλύτερες ιδέες δώρων
Καλάθια δώρων για τους άνδρες
Πώς να κάνει Βρώσιμα ρυθμίσεις

Leave a Reply