Δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα

Γενέθλια ο φίλος σας πλησιάζει και θέλετε να τον πάρει κάτι πραγματικά μεγάλη που θα λατρέψετε. Αλλά ο φίλος σας είναι η ασφαλής, σίγουρος και πολυμήχανος άνθρωπος, θεωρεί ότι είναι πραγματικά δύσκολο να ζητήσει ό, τι θέλει. Αυτό δίνει στις γυναίκες την παραδοχή ότι τα έχει όλα. Φαίνεται ότι οι γυναίκες πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτα. Έτσι, πολλές γυναίκες έχουν την τάση να κολλήσει με αυτό το πρόβλημα, ενώ ψάχνει για δώρα για την ξεχωριστή ημέρα του. Αλλά τα γενέθλια είναι τόσο ελλιπής χωρίς ένα δώρο. Λοιπόν, τι έχετε κάνει γι ‘αυτόν; Ιδέες θα ακολουθήσουν.

Premier Δώρα Κατηγορία
Αυτό είναι ένα αρκετά απλό τύπο δώρο, εάν έχετε μεγάλες τσέπες. Ας υποθέσουμε ότι έχει μια πολύ $ 50 πουκάμισα, έχει πήρα να σας κάνει να υποθέσουμε ότι δεν θα μπορούσε να έχει ένα πουκάμισο από την πρεμιέρα κατηγορία. Έτσι, θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτό και να τον πάρει ένα πουκάμισο $ 100 αντ ‘αυτού. Είναι μια απλή φόρμουλα πραγματικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια ημέρα με την ημέρα αγαθό το οποίο είναι αρκετά λάτρης του και να τον αγοράσει κάτι σε μια κατηγορία τιμής στην οποία δεν έχει. Μερικά καταστήματα προσφέρουν περιορισμένη έκδοση του κάποια δώρα, οπότε αν υπάρχει κάτι στο κατάστημα, όπως αυτό που δεν έχει, και νομίζετε ότι θα θέλατε, αλλά ποτέ δεν θα πάρει, πάλι μπίνγκο! Αυτό είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αλλά πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικοί εδώ. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον άνθρωπο αρκετά καλά για να είναι σίγουρος ότι θα κάνουν καλή χρήση του δώρου, αλλιώς είναι πολλά χρήματα κάτω από τον αγωγό.

Υγρό
Liquor είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τους άνδρες. Για δύο απλούς λόγους. Κατ ‘αρχάς, το μόνο που ποτέ δεν βγαίνουν από τη μόδα και ο άνθρωπος θα το απολαύσετε όπως και όταν θέλει, και, δεύτερον, υπάρχουν μόνο τόσα πολλά διαφορετικά είδη των υγρών ότι υπάρχει κάποια ποτό ή η άλλη, που δεν πρέπει να δοκιμάσει. Θα μπορούσατε να τον πάρει μια ελαφρώς διαφορετική παραλλαγή του αγαπημένου του τύπου του αλκοόλ, είτε πρόκειται για κονιάκ, ουίσκι, τεκίλα ή ουίσκι.

Αυτό και ότι τα δώρα
Υπάρχουν μερικά δώρα ότι οι άνδρες σπάνια αγοράζουν για τον εαυτό τους. Αξεσουάρ όπως ρολόγια, μανικετόκουμπα, καρφίτσες γραβάτας, κ.λπ. είναι ένα από τα απλούστερα πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε. Αλλά αν σκάψει βαθύτερα, ένας άνθρωπος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πάντα ένα φανταχτερό show-κομμάτι, αθλητικά αναμνηστικά της αγαπημένης ομάδας του σπορ, ένα hip-φιάλη, μια καράφα, ένα φανταχτερό αναπτήρα (αν καπνίζει), ένα ανοιχτήρι, κλπ. Ίσως άνδρες δεν έχουν σκεφτεί χρησιμοποιώντας αυτά τα δώρα, οι άνδρες ή τους έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι μεγάλες ιδέες δώρων γενεθλίων για τους άνδρες.

Δώρα Hobby
Εάν γνωρίζετε τον άνθρωπο, είναι εύκολο να μάθετε ποια είναι τα χόμπι του. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να τον αγοράσει κάτι που σχετίζονται με αυτό το χόμπι. Βιβλία, CD μουσικής, ένα μουσικό όργανο, αυτοκίνητο ή ποδήλατο αξεσουάρ, αξεσουάρ φορητό υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή τελευταίας, πεζοπορία εργαλεία, ταξιδιωτικό κουπόνι … ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Να είστε βέβαιοι ότι αυτά τα δώρα θα εκτιμηθεί και από τη χρήση.

Εξατομικευμένη Δώρα
Αυτά τα δώρα είναι καλύτερα γιατί οι άνδρες δεν τα έχουν, επειδή δεν μπορεί να αγοραστεί. Εξατομικευμένη χειροποίητα δώρα είναι μια απλή και αποτελεσματική ιδέα να δώσει σε γενέθλια. Θα μπορούσατε να τον κάνει έναν πίνακα ζωγραφικής, ή ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή οποιαδήποτε καθημερινή χρήση στοιχείο τον εαυτό σας. Καλάθια δώρων γενεθλίων είναι καλά δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε / να αγοράσει ένα όμορφο καλάθι δώρων και να ρίξει σε ορισμένες καθημερινά απαραίτητα, όπως ένα κιτ ξυρίσματος ή οποιοδήποτε άλλο δώρο που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.

Δώρα που μπορείτε να έχετε πάντα περισσότερα από
Αυτό είναι ένα πραγματικό μη-brainer. Όπως λέει ο υπότιτλος, υπάρχουν μερικά δώρα που δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από τη μόδα και αν αυτός κατέχει την καλύτερη θέση από ένα ορισμένο σημείο, το ίδιο θα φθαρεί και θα υπάρξει ανάγκη για ένα νέο. Τώρα δώσει μια σκέψη για το τι στοιχεία θα μπορούσα να μιλάμε. Είναι απλό? Πουκάμισα, γραβάτες, πουλόβερ, κασκόλ, γάντια … αρκετά λίστα. Ένας άνδρας μπορεί να έχει αρκετά από αυτά, αλλά τελικά, θα τον κουράσω και θα είναι στο κυνήγι για κάτι νέο. Έτσι, το δώρο σας θα έρθει πολύ βολικό.

Δωροεπιταγές
Και τελικά, αν έχετε απολύτως έρθει να σκέφτεται τέλος εξυπνάδα σας σχετικά με τα δώρα να αγοράσουν για τους άνδρες που έχουν τα πάντα και τίποτα μόνη της δείχνει πια? Ή ο άνθρωπος πραγματικά, έχει πραγματικά ό, τι θέλει, τότε υποθέτω ότι απλά πρέπει να αγοράσετε ένα δώρο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα αγοράσουν όταν γίνονται τραβώντας τα μαλλιά τους πάνω από ένα δώρο για κάποιον? ένα πιστοποιητικό δώρων. Είναι ένα δώρο που ο άνθρωπος σας θα είναι πραγματικά εκτιμώ, και του λέει επίσης ότι είναι πραγματικά δύσκολο να αγοράσετε το ειδικό τίποτα!

Μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, είμαι βέβαιος ότι όλοι θα αισθάνονται ότι θα μπορούσατε να είχατε έρθει με όλα αυτά μάλλον στοιχειώδη δώρα στον εαυτό σας. Επειδή η αγορά ενός δώρου για κάθε άνθρωπο, έστω και αν αυτός έχει τα πάντα, είναι πολύ πιο απλή από ό, τι νομίζατε. Έτσι δεν είναι;

Δώρα για τον μπαμπά από την Κόρη
Καλύτερα δώρα για τη μαμά 2012
Συνταξιοδότηση Δώρα για τους εκπαιδευτικούς
Περαστικά ιδέες δώρων
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων τροφίμων
Ιδέες δώρων για τους γονείς του φίλου
Δώρα για έγκυες φίλο
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Υπαλλήλων
Ρομαντικές ιδέες δώρων Χριστουγέννων
Περαστικά Δώρα

Leave a Reply