Δώρα για Boyfriends

Ήταν τα γενέθλια του φίλου της και Lindsay ήταν όλοι πάνω από ένα σκουριασμένο πολύ μικρό πράγμα – ένα δώρο για το φίλο της. Είναι γραμμένα κάτω μερικές ιδέες για δώρα και στη συνέχεια χτύπησε τους μακριά. {0}Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό διάστημα.{/0} {0} {/0} Τότε ξαφνικά πραγματοποίηση ξημέρωσε πάνω της. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου τώρα ήξερε τι έπρεπε να δώρο ο φίλος της.

Φαίνεται γνωστό; Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι είναι! Lindsay ήξερε τι έπρεπε να πάρει για τον αγαπημένο της. Σίγουρα αρκετά, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε μια δίκαιη ιδέα ως προς το τι πρέπει να δώσει στο φίλο σας. Ωστόσο, όσοι δεν το κάνουν, δεν θέλουμε να τους κάνει να αισθάνονται αριστερά έξω, έτσι δεν είναι; Έτσι, πάμε και να ρίξουμε μια ματιά στις ιδέες που δίνονται παρακάτω!

Καλή δώρα για φίλους

Πρόταση έκπληξη
Πριν προχωρήσουμε, αυτό έρχεται με ένα μεγάλο ισχύουν συνθήκες! Εάν είστε βέβαιοι ότι ο τύπος σας είναι εντελώς στην αγάπη με σας και θα σας προτείνουμε σε κάποιο σημείο του χρόνου, μόνο τότε σκάσει το θέμα! Αγοράστε ένα δαχτυλίδι και να πάτε όλοι έξω και να προτείνουν στον τύπο σας για την ξεχωριστή ημέρα του, τα γενέθλιά του! Προτείνοντας την ημέρα των γενεθλίων θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων, αν είστε στο σωστό μέρος στη σχέση σας!

Τρόφιμα για την καρδιά
Αν νομίζετε ότι αγοράζουν κάτι και το gifting για το άτομό σας δεν θα είναι πολύ ικανοποιητική, καθώς ένα από τα καλύτερα σπιτικά δώρα είναι να ψήνουν ένα κέικ ή ακόμα και προετοιμάζει ένα ωραίο γεύμα. Δεν ακούγεται αυτή η ιδέα μεγάλη; Επίσης, να θυμάστε ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του; Έτσι, προσφέρει μια απλή και γλυκιά γεύση από τις μαγειρικές δεξιότητές σας στο φίλο σας και να δείτε την χαρά στο πρόσωπό του. Προσθέστε σε αυτό μια ρύθμιση το φως των κεριών και δεν θα ζητήσω τίποτε περισσότερο!

Εισιτήριο για αγάπη
Τα περισσότερα από τα παιδιά είναι τρελός για κάποιο άθλημα ή το άλλο. Γιατί να μην αγοράσετε τα εισιτήρια για το αγαπημένο τους παιχνίδι; Είτε πρόκειται για μπέιζμπολ ή του ποδοσφαίρου ή το ποδόσφαιρο. Τι να πω; Αυτός θα πρέπει να είναι απολύτως εμβρόντητοι και ευτυχής ως κόλαση για να πάει το παιχνίδι μαζί σας! Πλέον εσείς οι δύο έχετε χρόνο μόνο για εσάς! Περαιτέρω, εάν είναι δυνατόν, να πάρει μια ιδιότητα μέλους αθλητικό σωματείο για αυτόν, αυτό θα ήταν ακόμη καλύτερα! Τέτοια δώρα για φίλους είναι πάντα ένα χτύπημα!

Όλα αυτά που θέλει
Ρίξτε μια ματιά ή να προσπαθήσουμε να μάθουμε αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγοράσει. Ένα iPod, ωραίο ρολόι, ή ούτω καθεξής. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, ας πούμε τα Χριστούγεννα ή κάτι και να παρουσιάσει αυτόν το πράγμα που ήθελε περισσότερο! Χριστουγεννιάτικα δώρα όπως αυτούς είναι πάντα ευπρόσδεκτες και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον άντρα των ονείρων σας! Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει να πάρει ακόμη και μια μικρή ιδέα ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνει κάτι τέτοιο!

Ντους Αυτόν με αγάπη
Λοιπόν, μια ολόκληρη μέρα μόνο και μόνο γι ‘αυτόν πρέπει να είναι μεταξύ των καλύτερα δώρα για κάθε φίλο. Μια βόλτα στο πάρκο ή τη γειτονιά, το μεσημεριανό γεύμα, δείπνο, το γέλιο, το γλυκό κρασί τίποτα και στη συνέχεια, ξέρετε (d-uh)! Χρειάζεται να πω κάτι; Μπείτε στην πράξη και να του δώσει τα καλύτερα ρομαντικά του παρόντος ποτέ. Ξεχάστε το μεγάλο κακό κόσμο εκεί έξω! Απλά απολαύστε τη στιγμή και αφήστε την μέθη (που προκαλείται από τη στιγμή) να είναι αργή και ονειρικές!

Σκέφτεστε λίγο περισσότερο; Καλά να προχωρήσει και οτιδήποτε δώρο νομίζετε ότι είναι τέλειο για τον τύπο των ονείρων σας! Αυτά ήταν μόνο μερικά πράγματα μεταξύ των άπειροι δώρα. Σε περίπτωση που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, εμείς, το δικαιότερο φύλο έχει πάντα το δώρο του gab στο πάτωμα του! Εκφράστε το πόσο τον αγαπάς!

Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι το συναίσθημα πίσω από το δώρο και όχι τι το δώρο είναι ή πόσο δαπανηρό είναι! Ένα ενιαίο κόκκινο τριαντάφυλλο θα κάνει εφ ‘όσον είναι διακοσμημένο με αυθεντικά συναισθήματα! Όλο το καλύτερο!

Καλύτερα δώρα επετείου για άντρες
Ιδέες δώρων και Προτάσεις για το φίλο σας
20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Δώρα δεν σκεφτήκατε ποτέ, για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Δώρα επετείου για τις γυναίκες
Τι δώρο σας για το μωρό αυτά τα Χριστούγεννα;
Δώρο για τον μπαμπά που έχει τα πάντα
Creative δώρα επετείου
Καλή δώρα Χριστουγέννων για ένα φίλο
Συνταξιοδότηση καλύτερα δώρα για τις γυναίκες

Leave a Reply