Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα

Μια επέτειο γάμου είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή ενός άντρα και τη γυναίκα. Πιστεύεται ότι τα καλύτερα δώρα για μια τέτοια περίπτωση είναι εκείνες που προσωποποιηθεί να εκφράσουν την αγάπη και τη φροντίδα. Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα από ό, τι οι άνδρες θα ήθελαν να δεχτούν ως δώρα. Μπορείτε να σκεφτείτε την αγορά υλιστική πράγματα ή ακόμη και αυτά που έχουν αναμνήσεις ή συναισθήματα που επισυνάπτεται.

A Προσαρμογή Gizmo
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνδρες αρέσει να καμαρώνω πιο πρόσφατες, προηγμένες συσκευές. Μπορείτε να αγοράσετε ένα καλό φορητό υπολογιστή υψηλής διαμόρφωσης, ένα Apple iPod, ένα κινητό τηλέφωνο, μια DSLR, ή οποιαδήποτε άλλη gizmo ότι ο σύζυγός σας αρέσει.

Yourself
Αυτό είναι ίσως το καλύτερο δώρο ο σύζυγός σας έχει ήδη, και ότι εσείς τον εαυτό σας. Μπορείτε να φορέσετε ένα ωραίο φόρεμα, δώρο στον εαυτό σας τυλίξει με μια κορδέλα, βάλτε μια σημείωση «Σε αγαπώ», και να παρουσιάσει τον εαυτό σας για να σας σύζυγος.

Ένα δείπνο με κεριά
Αυτή είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη επέτειο του γάμου ιδέα για δώρο, το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να χάσει τη γοητεία του. Μπορείτε να πάρετε το σύζυγό σας στο πλησιέστερο εστιατόριο και παραγγείλετε το αγαπημένο του κουζίνα.

Μανικετόκουμπα
Για να κάνετε τον άντρα σας να φανεί περισσότερο εκτελεστικό βασιλικό και στο γραφείο, μπορείτε να αγοράσετε για τον ένα σύνολο μανικετόκουμπα δροσερό-αναζητούν. Μαζί με αυτά, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και άλλα εξαρτήματα που θα δούμε ελκυστικά σε αυτόν.

Ένα πορτοφόλι ή ρολόι
Οι άνδρες αρέσει να χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους πορτοφόλια και ρολόγια. Μπορείτε να δώσετε το σύζυγό σας ένα ακριβό πορτοφόλι ή ένα ρολόι. Αυτό όμως είναι ένα από τα πιο απλά δώρα για τον άντρα.

Αρώματα
Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να πειραματίζονται με καλή αρώματα, και να έχουν μια choicest συλλογή. Μπορείτε να αγοράσετε ένα περιορισμένο σύνολο έκδοση των αρωμάτων για το σύζυγό σας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει στη συλλογή του.

Ένα φιλί
Αν αναρωτιέστε για τα πιο ρομαντικά δώρα για τον άντρα σου, ένα φιλί είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να φιλήσει τον άντρα σου αγάπη, ως έκφραση της αγάπης σας και να δείτε πόσο τυχεροί είστε να τον έχουμε ως σύντροφο της ζωής σας.

Ένα σουβενίρ γάμου
Ένα άλλο δώρο που ο σύζυγός σας θα αγάπη είναι οποιαδήποτε σουβενίρ από την ημέρα του γάμου. Ενθύμιο γάμος μπορεί να είναι οποιοδήποτε πράγμα όπως μια γαμήλια πρόσκληση, στυλό, γραβάτα, κλπ. Το μόνο που χρειάζεται να τυλίξετε το δώρο για μια έκπληξη.

Βόλτα με ελικόπτερο
Μια κάπως μοναδικό δώρο επέτειο του γάμου για τον άντρα είναι μια βόλτα με ελικόπτερο. Μπορείτε και οι δύο μπορούν να έχουν μια καλή στιγμή φέρουν και να απολαύσετε τη γραφική θέα από ψηλά στον ουρανό.

Μουσική DVDs ή τα CD
Μια απλή ιδέα για δώρο είναι να αγοράσετε μια σειρά από τα αγαπημένα μουσικά DVDs ή τα CD που του αρέσει να ακούει. Απλά βεβαιωθείτε αν έχει ήδη τη μουσική που σκοπεύετε να τον παρουσιάσει με.

Μια επιστολή αγάπης
Αυτό είναι επίσης ένα από τα πιο ρομαντικά δώρα που ο σύζυγός σας σίγουρα θα αρέσει. Στην επιστολή αγάπης, αναφέρουμε όλα αυτά που αισθάνεστε γι ‘αυτόν και το πώς η ζωή σας δεν είναι πλήρης χωρίς αυτόν. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε κάρτες επέτειο του γάμου για τον άντρα, όπως τα εξατομικευμένα δώρα.

Υπάρχουν πολλοί πιο δημιουργική δώρα, όπως μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο, τραγουδώντας ένα τραγούδι, πρόκειται για μια ρομαντική ταινία, το περπάτημα στην παραλία μαζί, κλπ. Μια άλλη καλή ιδέα για δώρο θα ήταν να τον παρουσιάσει με ό, τι ήθελε ο ίδιος είχε. Δεν έχει σημασία τι δώρο που του δίνετε, θα εξετάσει το ενδεχόμενο πάντα ως το πιο πολύτιμο δώρο από το Θεό παραπάνω.

50ος ιδέες δώρων γενεθλίων για τις γυναίκες
Μοναδικά δώρα για νέες γυναίκες
Κορυφαία δώρα 2012
Σπιτική δώρα Χριστουγέννων
Ονομάζοντας ένα αστέρι Μετά από Κάποιος
Δώρα γαμήλιας επετείου Με Έτος
Ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν πάντα
5 Έτος Δώρα επετείου
20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Δώρα για Νέους
Δώρα για τον μπαμπά

Leave a Reply