Δώρα επετείου για το φίλο

Αντιφατικές με τη συνήθη πεποίθηση ότι τα κορίτσια είναι δύσκολο να κατανοήσουμε, το γεγονός είναι οι τύποι είναι ακόμη πιο περίπλοκη. Ειδικά όταν πρόκειται για δώρα! Όταν ένα δώρο δίνεται σε ένα κορίτσι, η υπερβολική ενθουσιασμό θα είναι εμφανής στη γλώσσα του σώματος της. Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο με παιδιά. Ποτέ δεν είναι τόσο εκφραστική για τα συναισθήματά τους σχετικά με τα δώρα. Θα δείτε μόνο ένα πλατύ χαμόγελο (ή μπορεί να είναι μια υπόδειξη του χαμόγελο!) στο πρόσωπό τους ακόμη και αν αγαπούσε το δώρο! Αλλά ναι, θα υπάρχει σίγουρα είναι μια φωτεινή λάμψη στα μάτια τους … αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να πιάσει ότι μια στιγμιαία λάμψη! Έτσι, τα κορίτσια είναι πάντα σύγχυση, ενώ επιλέγοντας δώρο επετείου για τους άνδρες. Ο καλύτερος τρόπος είναι έξω για να δώρο τους κάτι που σίγουρα θα αρέσει. Επέτειος δώρα για έναν φίλο, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, σκεφτόμαστε για το εν λόγω ειδικό μια μέρα, την ημέρα του εορτασμού της στενής σχέσης. Όμως, μέχρι την τελευταία ημέρα δεν είμαστε σίγουροι για το τι πρέπει να δώρο του!

Creative δώρα επετείου

Κολάζ: Αναζήτηση για όλες αυτές τις φωτογραφίες σας δύο κλικ δεξιά από την ημέρα 1. Κολλήστε μαζί τους και να κάνουν ένα μεγάλο κολάζ από τις φωτογραφίες σας. Θα είναι ένα κολάζ όχι μόνο από τις φωτογραφίες σας, αλλά και τις αναμνήσεις σας! Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, το πρώτο σας ραντεβού, τα γενέθλιά σας, κλπ. όλα αυτά τα μαγικές στιγμές θα κλειδωθεί σε από κοινού σε αυτό το κολάζ. Μπορείτε να τον εκπλήξει με την ανάρτηση του κολάζ στο δωμάτιό σας ή στο γραφείο του, όπου θα πρέπει να είναι συνεχώς μπροστά του. Θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για το νέο φίλο!
Δώρο παρεμποδίζουν: Θα μπορούσατε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας εμποδίζουν. Θα μπορούσατε να κάνετε την εμποδίζουν από ένα σχήμα καρδιάς με τη βοήθεια του ζαχαροκάλαμου και το χρώμα κόκκινο. Βάλτε ένα μπουκάλι από την καλύτερη σαμπάνια, κάτι σαν σαμπάνια Brut θα θέσει σίγουρα την ατμόσφαιρα. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ένα δαχτυλίδι υπόσχεση στο καλάθι. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ακριβό δαχτυλίδι υπόσχεση, όπως αυτή του διαμαντιού ή χρυσό, ή ακόμη και ένα φτηνό αλλά ανθεκτικό δαχτυλίδι υπόσχεση που δόθηκε από τιτάνιο. Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε μια τούρτα με το καλάθι και να τον για ένα δείπνο μπάρμπεκιου στην παραλία και στη συνέχεια να τον εκπλήξει με την πρόταση του! Θα είναι ένα υπέροχο ρομαντικό δώρο.
Λεύκωμα: Λεύκωμα είναι ένα καινοτόμο, καθώς και χαριτωμένο δώρο. Δεν χρειάζεται να καταστείλει girly επιλογές σας για αυτό το δώρο! Κάντε το λεύκωμα τόσο πολύχρωμο, όπως θέλετε, να κολλήσει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες σας και να διακοσμήσετε με προσωπικά σχόλια σας … ιδιαίτερο δώρο σας είναι ήδη!

Χρήσιμα Δώρα επετείου

Αν θέλετε να είναι στις σκέψεις του συνεχώς, να του δώσει κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε μέρα. Αυτό το πράγμα θα του θυμίζει τη στιγμή που τη βλέπει και αυτός επίσης να το χρησιμοποιήσετε! Εδώ είναι μερικά τέτοια πράγματα.

Ποδόσφαιρο ή Rugby Ball: Όλα τα παιδιά είναι τα αθλητικά φρικιό. Έτσι, να του δώσει κάτι που σχετίζονται με το αγαπημένο του παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο. Αν δεν είναι πολύ σε υπαίθρια παιχνίδια, αλλά είναι λάτρης των σπορ εσωτερικού χώρου, μπορείτε να δώρο του κάτι σαν μια σκακιέρα από ελεφαντόδοντο. Θα θησαυρός σίγουρα. Ένα μικρό κομμάτι του συμβουλή: Μάθετε σκάκι!
Ηλεκτρονικές συσκευές: Δεν τύπος σε αυτόν τον κόσμο μπορούν να ζήσουν χωρίς gadgets! (Κακή κορίτσια, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τους φίλους τους!) Έτσι, μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα χρήσιμο εργαλείο στη λίστα των δώρων για τους άνδρες σαν μια τελευταία κινητό τηλέφωνο ή το iPod ή κάτι δροσερό, αλλά σαν μια φθηνή συσκευή bluetooth. Αλλά να θυμάστε, είστε το αγοράζει για το φίλο σας, έτσι ροζ ή μωβ ηλεκτρονικές συσκευές είναι ένα πλήρες no no!
Άλλα χρήσιμα δώρα: Θα μπορούσατε επίσης να δώσει 2-3 μικρά δώρα μαζί. Ένα πορτοφόλι από δέρμα σε συνδυασμό με ένα μπουκάλι του αρώματος μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Υπάρχουν κάποιες άλλες επιλογές σαν μια φανέλα της αγαπημένης ομάδας ποδοσφαίρου του, η οποία μπορεί να καμαρώνω ή ενός έτους συμμετοχής σε αθλητικό σωματείο ή εκείνης ενός κλαμπ με μουσική, σε περίπτωση που είναι λάτρης της μουσικής. Αυτό θα εξασφαλίσει ένα έτος πλήρους χαράς γι ‘αυτόν!

Εξατομικευμένη Δώρα επετείου

Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο από ένα δώρο που έχει επιλεγεί ειδικά για εσάς! Ενώ η επιλογή εξατομικευμένα δώρα για το φίλο σας, προσπαθήστε να θυμηθείτε όλες αυτές τις μικρές συνομιλίες που είχε με τον οποίο θα πρέπει να αναφέρεται κάτι που πάντα ήθελε, αλλά δεν σκέφτονται την αγορά αυτή για τον εαυτό του. Εδώ είναι χρυσή ευκαιρία σας!

Ψηφιακό ρολόι Φωτογραφία: Ένα ψηφιακό ρολόι φωτογραφία, είναι μια μεγάλη ιδέα! Είναι το νεότερο τάση μεταξύ των ανθρώπων technophile! Είναι ένα συνηθισμένο ρολόι, αλλά με μια διαφορά. Σε αυτό το ρολόι, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε ένα USB στον φορητό υπολογιστή σας και να μεταφέρετε τις φωτογραφίες. Τουλάχιστον τώρα, «χρόνος» δεν θα είναι ένα εμπόδιο μεταξύ των δυο σας.
Εξατομικευμένη Αφίσσες: Εξατομικευμένη εκτυπώσεις τέχνη είναι ένα από τα δώρα που σίγουρα θα τον κάνει να ερωτευτεί με σας και πάλι, και για πάντα! Εξατομικευμένες εκτυπώσεις τέχνης είναι τα πλαίσια, που περιέχουν γραφικά ή φωτογραφίες φωτογραφίες από δρόμους, πάρκα, λωρίδες, κλπ., όπου είναι ενσωματωμένες ιδιαίτερες αναμνήσεις σας. Αλλά δεν είναι ένα άψυχο πλαίσιο! Οι εικόνες είναι σε μορφή παρουσίασης. Οι αναμνήσεις σας θα είναι πραγματικά να τιμηθεί για πάντα με αυτές τις εκτυπώσεις!
Ενσωματωμένα Μαχαίρι: Αν θέλετε να δώσετε κάποια από κόσμο το δώρο στο φίλο σας, να του δώσει ένα μαχαίρι ασήμι με ενσωματωμένο το όνομά του σε αυτό! Μπορείτε να γράψετε κάποια επινόησε τον εαυτό εισαγωγικά αγάπη από την άλλη πλευρά του μαχαιριού. Είναι ένα από αυτά τα ασυνήθιστα δώρα για τους άνδρες πράγματι!

Αυτά τα δώρα επετείου θα σας βοηθήσει να ενισχυθεί ο δεσμός της αγάπης μεταξύ των δυο σας, και ναι, αυτή τη φορά δεν θα πρέπει να θεωρούν ότι μόνο χαρά του, θα είναι εμφανής στο πρόσωπό του. Καλή τύχη!

Ιδέες δώρων για το φίλο
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012
Δώρα γαμήλιας επετείου Με Έτος
Δώρα για τις έγκυες γυναίκες
Δώρα για τη μαμά για να είναι
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Φτηνές Ιδέες γενεθλίων για τον
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τις γυναίκες
18α δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια

Leave a Reply