Δώρα επετείου Χαρτί

Οι επέτειοι ένα σύμβολο της αγάπης και της δέσμευσης, δεν σηματοδοτούν απλά το τέλος ενός άλλου έτους, αλλά αυτό σηματοδοτεί επίσης το ένα έτος της συντροφικότητας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι επέτειοι γάμου είναι ειδική, αλλά η πρώτη επέτειο του γάμου έχει τη δική του γοητεία! Μετά από όλα, είναι ένα ολόκληρο χρόνο με κάποιον που αγαπάς, ένα υπέροχο και μαγικό! Ακριβώς όπως το έτος, το πρώτο κόμμα δώρο επετείου θα πρέπει επίσης να είναι μεγάλη! Υπάρχουν δύο τύποι δώρα επέτειο του γάμου, το ένα είναι μοντέρνα δώρα και το άλλο παραδοσιακό γαμήλιο δώρο. Κάθε χρόνο δίνεται ένα παραδοσιακό και σύγχρονο υλικό, το ένα αναμένεται να δώσει τα δώρα ανάλογα κατασκευασμένα από το συγκεκριμένο υλικό. Για παράδειγμα, για το πρώτο έτος, τα υλικά είναι χαρτί ή πλαστικό, χαρτί είναι το παραδοσιακό υλικό δώρο. Σκέφτεστε μοναδικά δώρα επετείου, ειδικά αυτά που είναι κατασκευασμένα από χαρτί, μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε μερικά από τα καλύτερα δώρα επετείου εδώ.

Creative Δώρα επετείου Χαρτί

Κολάζ: Αυτή είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων πρώτη επέτειο του γάμου. Όπως έχετε δαπανήσει ένα πλήρες έτος μαζί, είμαι βέβαιος ότι θα έχετε ένα θησαυρό από ξεχωριστές στιγμές! Είναι, επίσης, ότι το πρώτο έτος του γάμου ότι το ζευγάρι είναι ενθουσιώδεις για να κάνετε κλικ φωτογραφίες σε κάθε μικρό συμβάν. Έτσι, θέτουν ένα μεγάλο ρομαντικό έγχρωμο χαρτί γραφήματος από αγορά, επιλεκτικές κολλήσει φωτογραφίες του παρέα σας, ξεκινώντας από το γάμο σας στο χαρτί γραφήματος και γράψτε τα σχόλιά σας σχετικά με αυτό. Για να κάνετε το πιο μοναδικό δώρο, μπορείτε να κολλήσετε τις φωτογραφίες με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με μια καρδιά! Αυτό είναι ένα από τα τέλεια δώρα επετείου για το χαρτί της και γίνεται καθαρά από χαρτί, τόσο πολύ παραδοσιακό επίσης!

Αγάπη Χάρτης: Αυτό είναι άλλο ένα ρομαντικό πρώτες ιδέες γαμήλιο δώρο επετείου για την / τον. Trace πόλεις σας χάρτης σε ένα φύλλο χαρτί προσεκτικά και σημειώστε όλα τα μέρη που είναι σημαντικά μόνο για τους δυο σας. Όπως και το μέρος όπου μπορείτε συναντήθηκαν, για πρώτη φορά φίλησε, η εκκλησία όπου παντρεύτηκε, κλπ. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και τις παρατηρήσεις σας σε αυτά τα επισημασμένα σημεία. Τώρα διακοσμήσετε το χάρτη με πολλά μικροσκοπικά κόκκινες καρδιές, να κάνουν πλήρη χρήση της δημιουργικότητας σας για αυτό! Τυλίξτε τον χάρτη σε ένα όμορφο φάκελο και να το παρουσιάσει για να την / τον μεσάνυχτα, την ημέρα επετείου, μπορείτε να πάτε σε όλα αυτά τα μέρη και να ξαναζήσει τις αναμνήσεις!

Εισιτήρια: Τι μπορεί να είναι ένα καλύτερο έτος επετείου ιδέα για δώρο αεροπορικά εισιτήρια από ό, τι σε ένα εξωτικό μέρος! Κάντε ένα διάλειμμα από το πρόγραμμά σας και να κανονίσετε μια μακρά διακοπές σε κάποιο ρομαντικό μέρος, όπως η Μπαχάμες. Μην δώσει το σύντροφό σας κάθε συμβουλές σχετικά με αυτό το σχέδιο, την έκπληξή του / της με τα αεροπορικά εισιτήρια μόνο μια ή δύο ώρες πριν την ώρα της πτήσης! Αυτός / αυτή όχι μόνο θα εκπλαγείτε με το δώρο σας, αλλά θα πάρει υπερ όταν έρθει να γνωρίζουν ότι η πτήση είναι μόλις λίγες ώρες αργότερα, αυτό θα προσθέσει στον ενθουσιασμό και να κάνει το ταξίδι πιο διασκεδαστικό!

Αγάπη Συσκευασία: Αυτό είναι ένα άλλο μοναδικό παραδοσιακό δώρο επετείου. Κάντε ένα κουτί από χαρτόνι έξι διαμερίσματα και μικρά δώρα για αυτό. Τώρα, ποια είναι τα μικρά δώρα θα πρέπει να είναι, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. Τα πράγματα όπως ένα ερωτικό γράμμα, σοκολάτες αγαπημένο του, ένα ωραίο ρολόι, το πορτοφόλι, κλπ. μπορούν να προστεθούν. Πλήρης αξιοποίηση της δημιουργικότητας σας για να καταλήξουμε σε κάποια πιο δημιουργικές ιδέες για δώρα.

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα δώρα επετείου χαρτί για σας. Εκτός από αυτά τα δώρα, υπάρχουν κάποια άλλα παρόμοια δώρα, όπως πίνακες ζωγραφικής, βιβλία, ημερολόγια εξατομικευμένη, δωροεπιταγές, κλπ που μπορούν να δοθούν. Ανάλογα με την επιλογή του συντρόφου σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παραπάνω δώρα, είμαι σίγουρος ότι αυτός / αυτή θα αρέσει σίγουρα, γιατί δίνεται από εσάς!

40ος ιδέες δώρων επετείου γάμου
Thoughtful Ιδέες Δώρων
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Top 10 της
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
Χειροποίητα δώρα γενεθλίων
Καλύτερα δώρα για τη μαμά 2012
Ένα ιδέες δώρων επετείου
Καλάθια με φρέσκα φρούτα: Gourmet καλάθι δώρων φρούτων
Εύκολη Χειροποίητα Δώρα
Δώρα κηπουρικής για τους άνδρες
Δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τα χρήματα ως δώρα

Leave a Reply