Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘Αυτόν

Η αγάπη είναι στον αέρα. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι αργία, αλλά είναι σίγουρα μια μέρα για να γιορτάσει την αγάπη. Η ουσία αυτής της ημέρας αιωρείται γύρω από τον έρωτα της ζωής σας, ο άνθρωπος που έπεσε στην αγάπη με. Οι άντρες δεν κάνουν αρκετά όπως πεμπτουσία δώρα, όπως σε σχήμα καρδιάς σοκολάτες, λουλούδια, κοσμήματα ή σε μαλακά παιχνίδια. Έτσι, αυτό λίγο πολύ αποκλείει δώρα κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου προφανές, καθιστώντας την ακόμη πιο σκληρή παζλ για εσάς. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν τρόπο για να την καρδιά του, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι να του δώσει αυτό που θέλει πραγματικά. Δίνοντας του κάτι που είναι λαχτάρα για, ο οποίος είναι ο καλύτερος τρόπος για να του δείξει πόσο πολύ τον αγαπάτε.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες δώρων για Αυτόν

Scent of a Man
Τρελλά ερωτευμένος με το άτομό σας; Δεν μπορείτε να πάρετε μυρωδιά του από το κεφάλι σας; Δεν πρέπει είτε να. Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δώρο το άτομό σας μια σειρά από αγαπημένο άρωμά του. Αλλά δεν είναι μόνο για gifting τον ένα μπουκάλι από το αγαπημένο του άρωμα, είναι περισσότερο για να διαμορφώσετε το δώρο. Αφού έχετε αγοράσει ένα μπουκάλι του αγαπημένου κολόνια του, το αδειάζετε στην παλιά μπουκάλι άρωμα γυαλί και να πάρει τα αρχικά του μονόγραμμα σε αυτό, με ένα ρομαντικό μήνυμα αγάπης. Όπως και η ιδέα; Είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει. Μετά από όλα, κάθε άνθρωπος αγαπά να μυρίζει έντονα και ακαταμάχητα καλό για την κυρία του.

Είναι ένα πράγμα Guy
Παπούτσια! Παπούτσια! Παπούτσια! Οι άνδρες αγαπούν τα παπούτσια περισσότερο από τις γυναίκες. Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δώρο το άτομό σας ένα ζευγάρι παπούτσια Converse σπορ. Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘αυτόν, δεν χρειάζεται να είναι όλα χαριτωμένο και lovestruck. Ένα κλασικό Converse θα είναι καλά εκτιμώνται και λατρεύεται, δεδομένου ότι έχουν μεγάλη χρήση. Αυτά τα ζεύγη παπούτσια καμβά είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων για να μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο αποχρώσεις του.

Gadgets και παιχνίδια
Gadgets και παιχνίδια είναι 2GS ότι οι τύποι απλά πάνε Gaga πάνω. Lousy δοκιμάσετε στο παρήχηση, αλλά παρ ‘όλα αυτά το θέμα είναι σαφές. Μάθετε το gadget ή κάποια εικονικά παιχνίδια ότι ο τύπος σας έχει θέλουν να είναι κύριοι. Ένα Kindle, ένα iPhone ή ένα iPad, μάθετε τι είναι και μετά από μεγάλη επιθυμία να δώρο σ ‘αυτόν Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είμαι βέβαιος ότι μετά το άνοιγμα του δώρου, θα σας αγαπήσει περισσότερο. (Αν αυτό είναι δυνατόν). Έτσι, απλά πηγαίνετε για το!

Ένα εξωτικό γεύμα
Τι θα λέγατε για το μαγείρεμα του ένα εξωτικό γεύμα! Λένε ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του. Μαγειρέψτε συνταγές Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ρομαντική άνθρωπος σας, να αγγίξει τις αισθήσεις του. Αν δεν είναι αργία, χτυπήστε ελαφρά τον μακριά από το γραφείο του, τυφλός τον διπλώσετε και να τον οδηγήσουν σε μια απομονωμένη τοποθεσία. Ρυθμίστε το δείπνο, ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί και να απολαύσουν κάθε κομμάτι του κάτω από τον έναστρο ουρανό, στην ανεκτίμητη εταιρεία του.

Δώρο στον εαυτό σας
Μήπως δεν το πάρει; Οι άνδρες χρειάζονται ενέργεια και την προσοχή. Έτσι, αυτό το Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να ακούσετε την καρδιά του και να είναι ένα με αυτόν. Περάστε μια ημέρα, μόνο ένας με τον άλλον. Δώρο στον εαυτό σας σ ‘αυτόν, με την παράδοση να θέλει και τις απαιτήσεις του για αυτή την ημέρα, το οποίο γιορτάζει την αγάπη! Μερικά θερμαμένα δράση κάτω από τα σκεπάσματα είναι ο μόνος τρόπος για να τον διαβεβαιώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Δείξτε του πόσο τον αγαπάτε, δίνοντας σε εντελώς τα βασικά ένστικτα του. Ελπίζω ότι αυτή η επιλογή έχει σβήσει τη δίψα σας για τις ιδέες δώρων Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εξατομικευμένη γι ‘αυτόν! Αν όχι, εδώ είναι μερικές περισσότερες ιδέες για σας.

Μερικά Περισσότερες ιδέες δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αθλητισμός σύνεργα
Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αεροπόρος
Ζεύγος ασημένια μανικετόκουμπα
Ένα ρολόι χειρός σχεδιαστής
Δερμάτινο πορτοφόλι
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
Τα εισιτήρια για το αγαπημένο του παιχνίδι
Δερμάτινη τσάντα αγγελιοφόρος
Εξατομικευμένες κούπες μπύρας
Ένα μπουκάλι κρασί εκλεκτής ποιότητας
Ένα πολυτελές μπουρνούζι
Εξατομικευμένη περίπτωση laptop
Σετ ποτήρια κρασιού
Δερμάτινη θήκη μεταφοράς
Χαραγμένο κλιπ χρήματα

Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας τρόπος που δείχνει το άτομό σας πόσο νοιάζεστε γι ‘αυτόν. Ως εκ τούτου, όπως ανέφερα προηγουμένως, ο άνθρωπος δώρο σας κάτι που θέλει. Ημέρα δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για αυτόν, θα πρέπει να είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ως άνδρες αρέσει σπάνια διακοσμητικά αντικείμενα. Ένας άνδρας θα ήθελε πάντα κάτι που τον προκαλεί. Έτσι, είτε πρόκειται για ένα gadget, το παιχνίδι, ή μυρωδιά σας, βεβαιωθείτε ότι είναι καλά μελετημένη πάνω και παρουσίασε τον τρόπο που του αρέσει. Happy Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ιδέες δώρων δαχτυλίδι κομιστή
Πώς να κάνει ένα δέντρο χρήματα
Ρομαντικές ιδέες δώρων για Her
Σπιτική Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 100
Δώρα κηπουρικής για τις γυναίκες
Σπιτικά δώρα Τροφίμων
25ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Ιδέες Δέντρο Money
Μοναδικά δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
40α δώρα γενεθλίων

Leave a Reply