Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2012

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι εδώ σύντομα …Τι; Μπορείτε λέγοντας ότι είναι ένας μήνας και λίγο μακριά; Είναι πιο κοντά από ό, τι έχετε φανταστεί. Σοβαρά. Όλα τα σχέδια και σκέφτηκε; Τελευταία στιγμή πολυσύχναστη, ίσως; Έτσι, τι είναι εσείς σχεδιάζετε φέτος; Ένα ήσυχο δείπνο στο σπίτι; Κόμμα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι ενός φίλου; Ή ίσως ένα ρομαντικό βράδυ έξω στην πόλη; Ωραία, ωραία. Το μόνο που ακούγεται πολύ ωραία. Και τι κάνεις για δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αιτία, φυσικά, πρέπει να υπάρχει αυτό. Αυτό είναι ό, τι προσθέτει ότι λίγο κάτι γλυκό για ολόκληρη την ημέρα, έτσι δεν είναι; Πλέον, στο τέλος της ημέρας, ο οποίος δεν ήθελε ένα δώρο; Όταν έρθει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πιθανότητα ενός ρομαντικού δώρου είναι ακριβώς ότι πολύ πιο ειδικό … τουλάχιστον αυτό είναι που νομίζω.

Σύμφωνα με αυτή τη σκέψη, αν είναι τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου ψάχνετε, τότε πραγματικά θα πρέπει να scouting στην κορυφή λίστα δώρων 2012. Αυτή η λίστα θα σας δώσει μερικές ιδέες που είναι στη μόδα και τώρα που μιλάμε, σφάλουν, διαβάστε. Αν πρέπει να έχετε το τέλειο δώρο για το εν λόγω ειδικό κάποιος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε εδώ είναι ακριβώς ότι στις παραγράφους που πρόκειται να ακολουθήσουν. Διαβάστε και να κρατά σημειώσεις από μέρα αυτά τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δώρα για Her

Αυτή η μέρα; Ναι, λίγο πολύ μια από τις καλύτερες μέρες για μας. Σκεφτείτε τα λουλούδια, τριαντάφυλλα, σαχλαμάρα, ποιήματα, κόκκινες καρδιές … θέλουμε όλα αυτά. Αλήθεια; Είναι ακριβώς πώς είναι και δεν μπορεί να βοηθήσει. Έτσι, ίσως δεν είστε σε απελπιστική ρομαντικό και έρχονται με σαχλαμάρα είναι πέρα ​​από σας, αλλά προσπαθήστε, εντάξει; Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2012 που μπορείτε να επιλέξετε για την φίλη.

Μασάζ

Ξέρεις ότι θα το αγαπήσετε ακόμη και πριν ξεκινήσετε. Αυτό είναι που κάνει αυτό το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου πραγματικά ξεχωριστό. Πηγαίνετε όλοι έξω. Σκεφτείτε αρωματικά έλαια, αρωματισμένα κεριά, απαλή ρομαντική μουσική, άλατα μπάνιου, και δυνατά χέρια (δυνατά χέρια σας). Μετά το μασάζ (ίσως και κάποια άλλα πράγματα) μπορείτε να έχετε ψέμα της προς τα κάτω το μαλακότερο τουρκικό πετσέτα μπάνιου που μπορείτε να βρείτε. Ο Παράδεισος Δεν καλύτερος τρόπος για να περάσετε την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου. Ειδικά τρόφιμα δάχτυλο και κάποια μεγάλη κρασί, και έχετε γίνει σχεδόν έτος της με αυτή την ιδέα για την ασυνήθιστη ρομαντική δώρα. Ορκίσου.

Σετ κοσμήματα

Cliché; Όχι, όχι. Όχι αν ξέρεις πώς να κάνει αυτό το έργο ιδέα του Αγίου Βαλεντίνου. Μην πάτε μέσα για την ίδια παλιά γενικό σχήμα καρδιάς πέτρα λευκό διαμάντι. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία εκεί έξω που θα είναι εντελώς έκπληκτος. Σκεφτείτε πέτρες και χρώματα, νομίζω mix and match. Σκεφτείτε πεπλατυσμένος κοσμήματα ή φίνο σετ (αν αυτή είναι σε αυτό). Κρύσταλλα και μέταλλα είναι επίσης μια άλλη μεγάλη επιλογή να εξετάσει. Και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να επιμείνουμε σε απλή σκουλαρίκια και ένα σετ κολιέ. Foray σε ρολόγια, δαχτυλίδια και βραχιόλια, καθώς και. Θα είναι αξίζει τον κόπο.

Κουτιά Κοσμήματα

Ένα girly δώρο καμία αμφιβολία, αλλά αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό να έχουν. Δώρο της ένα πανέμορφο κουτί κοσμήματα που είναι χαραγμένη ή πέτρες που έχει σε αυτό. Αν σας τοπική αγορά δεν προσφέρει καμία, τότε υπάρχουν ορισμένες περιοχές που έχουν ινδική κοσμήματα περιπτώσεις με καλά έργα, όπως πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά που σε όμορφα χρώματα και πέτρες. Είναι κάτι νέο και χρήσιμο, δεν νομίζετε; Α, και μην ξεχάσετε να βάλετε κάτι στο κουτί, έτσι ώστε όταν ανοίγει, περισσότερο έκπληξη έρχεται ρίχνει in

Καρδιά καλάθι δώρων

Ίσως κουτί του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι για όλους, ειδικά αν δεν είναι πραγματικά μέσα στην καρδιά. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνουν μακριά, πολύ μακριά από αυτό το σημείο και να πάρει μια επιλογή από τους υπόλοιπους που έχουν αναφερθεί σε αυτή τη σελίδα. Αλλά αν αυτή είναι μέσα στην καρδιά, στη συνέχεια, κάντε μια μέρα από αυτό και να πάμε όλοι έξω. Πως; Ό, τι είναι καρδιές πηγαίνει σε αυτό το καλάθι – μπρελόκ, γεμιστό κόκκινα μαξιλάρια καρδιά, σύνολα κοσμήματα, μπλουζάκια με την καρδιά τους, σε σχήμα καρδιάς ρολόγια κλήσης … ακριβώς για τίποτα. Στη συνέχεια όλο το χρόνο, θα είναι μια επανάληψη του ενθουσιασμού της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, απλά με την εξέταση σε όλα τα πράγματα της καρδιάς.

Ημερομηνία έκπληξη

Δεν είσαι ο μόνος που θέλει να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη μετάβαση στο παραμονή για ένα ρομαντικό δείπνο. Αυτό είναι ίσως η πιο κοινή σχέδιο για την ημέρα. Συμφωνείτε; Γιατί λοιπόν να μην κερδίσει το πλήθος, κάνει μακριά με το ίδιο-παλιά πεπατημένη οδό και να θέσει ένα διαφορετικό σχέδιο σε ισχύ; Γιατί δεν τους δύο από σας χαντάκι εργασία ή το κολέγιο και να πάρει σε μια άλλη πόλη; Δώστε στον εαυτό σας μια ολόκληρη μέρα του ρομαντισμού ή απλά για ψύξη. Κάνετε κάποια sight-seeing, πάει να καθίσει στον κινηματογράφο (μην παρακολουθήσουν την ταινία) και να κάνετε ό, τι άλλο σας έρχεται στο μυαλό. Τι φοβερό δώρο, αυτή τη φορά.

Τατουάζ στο λαιμό. Κάτι που μπορεί να μετατραπεί σε μια μοναδική δήλωση μόδας, ένας φάρος της εξέγερσης ή ένα απλό σύμβολο διακόσμηση. Τι θα κάνετε με αυτό; Σκέψου πρώτα, και μετά να το κάνει. Όχι πριν. Ποτέ στο παρελθόν.

Δώρα για Αυτόν

Έτσι, για τα παιδιά, δεν είναι απαραίτητο ότι τα δώρα πρέπει να είναι όλα ρομαντικά. Μπορούν να έχουν μια τιμή χρησιμότητα, καθώς και. Αλλά ίσως λίγο ειδύλλιο δεν θα βλάψει. Με αυτό το πνεύμα, ας πάρει τις καλύτερες ιδέες δώρων Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πρέπει να έχουμε;

Ναργιλές

Αν και δεν είμαι πραγματικά οπαδός του αυτό το ένα, αυτό φαίνεται να είναι ένα από τα καλύτερα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου δώρο για έναν άντρα. Δεν προκαλεί μια βασιλική αίσθηση απλά κάθεται εκεί και να φυσάει δαχτυλίδια καπνού στον αέρα. Για να γίνει ακόμα πιο ειδικά, υπάρχουν πολλές, πολλές γεύσεις που μπορείτε να επιλέξετε από. Και φυσικά η Sheesha (η οποία είναι ό, τι λέγεται στην Αραβία και την Ινδία), η ίδια έρχεται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Τόσες πολλές επιλογές με αυτό το μοναδικό δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μαλακό Robe

Νομίζεις ότι είναι girly; Ποιος ζητώντας να φθείρονται; Μπορείτε να είστε μαζί, όταν το φοράει. Το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης, το σημαντικό πράγμα εδώ είναι ο τρόπος που αισθάνεται να αγγίξει. Έτσι, μαλακό, χάδια έτσι και τόσο άνετα. Μόλις τον πάρει εκεί, να το δοκιμάσετε μόνο μία φορά και δεν θα θέλει να το ρίξει. Θα πρέπει επίσης να του δώσει ένα ζευγάρι παντόφλες αφράτο και αυτό θα είναι μια πραγματικά ολοκληρωμένη δώρο.

Pin-Up Αφίσα κορίτσι

Αφίσα … ένα, τα κορίτσια. Δεν είναι αυτό που σκέφτεστε. Τρόπο αυτού του ατόμου εκεί για την αναιδή λίστα δώρων. Έτσι, αυτό που κάνετε είναι να βρείτε αυτό το πολύ ερωτικό pin up κορίτσι αφίσα και το δώρο του. Θα τον γαργαλάω σε κανένα τέλος και να σας δώσει κάτι για να τον πειράζω περίπου. Τι κι αν δεν θέλετε να δώρο του ένα pin up αφίσα …. γιατί δεν παίρνετε μια σέξι εικόνα του εαυτού σας (σέξι, ερωτικό, καυτό!) φυσήξει και στη συνέχεια μέχρι και το δώρο σ ‘αυτόν; Τίποτα σαν δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να τον κάνει ευτυχισμένο.

Και εκεί το έχετε, μερικά από τα καλύτερα δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2012 για την συλλογή σας. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το τέλειο δώρο από αυτά (ή δώρο ’em’ όλα, γιατί όχι) και να κάνει πραγματικά του Αγίου Βαλεντίνου, πραγματικά ξεχωριστό. Έχετε μία πολύ μεγάλη, παιδιά. Happy Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εκ των προτέρων.

Δώρα παιδιά μπορούν να κάνουν
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες Σύμφωνα με $ 30
Σπιτική δώρα διακοπών
Ιδέες Box Σκιά
Κηπουρική Δώρα για Mom
5η Δώρα γαμήλιας επετείου
Καλή 20α δώρα γενεθλίων
75α ιδέες δώρων γενεθλίων
Ιδέες δώρων για τους ασθενείς με καρκίνο
Χειροποίητα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου
Επιλέγοντας δώρα για τη μαμά

Leave a Reply