Δώρα κηπουρικής

Πώς θα επιλέξετε τα δώρα; Ενώ η αναζήτηση για την τέλεια δώρα, έχουμε συνήθως κατά νου τα προσωπικά συμφέροντα του δικαιούχου. Ένα ιδανικό δώρο θα πρέπει να είναι κάτι που σχετίζονται με την προτίμηση του ατόμου, που λαμβάνει. Έτσι, είναι φυσικό για μας να σκεφτούμε σοκολάτες βιβλία, ή τα παιχνίδια, ως δώρα για τα παιδιά. Κάποιος ενδιαφέρονται για το μαγείρεμα μπορεί να πάρει μαγειρικά σκεύη ή συνταγή βιβλία ως δώρα. Τι θα γίνει με αυτούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την κηπουρική; Μπορείτε να σκεφτείτε από νέες εγκαταστάσεις, τα δοχεία και τα εργαλεία κηπουρικής, ως δώρα για αυτούς τους ανθρώπους.

Δώρα Ιδέες για Avid κηπουροί

Κηπουρική μπορεί να είναι ένα χόμπι για πολλούς, αλλά, υπάρχουν και άλλα, που είναι αφιερωμένο στο έργο αυτό. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να βρείτε κάποια κοινά στοιχεία, όπως ένα βασικό επιτόκιο, στην κηπουρική ή την αγάπη για τα λουλούδια φυτά και φρούτα. Ακόμα και αισθητικών παραγόντων προσθέσετε έως και ενδιαφέρον στην κηπουρική. Μερικοί άνθρωποι επιδίδονται στην κηπουρική για τη βελτίωση της αισθητικής του σπιτιού τους, ενώ, κάποιοι άλλοι το κάνουν για την καθαρή απόλαυση της αυξανόμενης διαφορετικά είδη φυτών και δέντρων. Ακόμα και εμπορικές πτυχές δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Εν ολίγοις, ατομικό συμφέρον για την κηπουρική μπορεί επίσης να ποικίλλουν. Έτσι, ενώ επιλέγοντας ένα δώρο κηπουρικής, θα πρέπει να έχετε κατά νου το ατομικό συμφέρον του ατόμου. Ενώ μερικοί μπορεί να ενδιαφέρονται για την εσωτερική κηπουρική, άλλοι μπορεί να έχουν ένα εκτεταμένο υπαίθριο κήπο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι σε οργανική κηπουρική.

Δώρα κηπουρικής για τους άνδρες και τις γυναίκες

Όταν πρόκειται για δώρα, υπάρχουν διάφορες επιλογές. Όμως, τα συμφέροντα των ανδρών και των γυναικών μπορεί να διαφέρουν, όσον αφορά την κηπουρική ανησυχεί. Έχει παρατηρηθεί ότι, ενώ οι άνδρες ενδιαφέρονται περισσότερο για εργαλεία κήπου και gadgets, οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο επιδοθεί στις αισθητικές πτυχές. Αν το άτομο είναι μια σοβαρή κηπουρός, ο οποίος ενδίδει σε πιο χειρωνακτική εργασία, τότε θα εξετάσουμε εργονομικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την πρόληψη δημιουργείται άγχος, ενώ με τη χρήση αυτών των εργαλείων. Για τους άνδρες, μπορείτε επίσης να πάτε για ένα βροχόμετρο, ένα όργανο ελέγχου της ταχύτητας του ανέμου ή μια οθόνη pH, μια αιώρα στον κήπο, διοργανωτής εργαλείο, βαγόνι κήπο, γκαζόν αερισμού ή ηλεκτρικό τεμαχισμού των φύλλων.

Αν ψάχνετε για δώρα κηπουρικής για τις γυναίκες, τότε, μπορείτε να δοκιμάσετε τροφοδότες πουλιών, εξατομικευμένη ή αισθητική διακύβευμα κήπο, αγάλματα στον κήπο, κλώστες άνεμος, ποδιά κήπο, κηπουρική καπέλο, γάντια κήπου, πάγκοι κήπων, αναλυτής του εδάφους, κουδούνια κήπο, αλυσίδα βροχή , αισθητήρα εργοστάσιο, κουβαδάκι κομπόστ ή αυτόματο σύστημα ποτίσματος των φυτών. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας αυστηρός κανόνας ότι κάποια συγκεκριμένη δώρο κηπουρική είναι κατάλληλο για άνδρες ή γυναίκες. Όλα εξαρτώνται από τα προσωπικά συμφέροντα του δικαιούχου. Για παράδειγμα, εργονομικά εργαλεία μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμη τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Έτσι, σκεφτείτε το προσωπικό ενδιαφέρον του ατόμου, πριν από την επιλογή του δώρου.

Δώρα για τα βιολογικά κηπουροί

Οργανική κηπουρική περιλαμβάνει συνολικά απέχουν από τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων ή άλλα πρόσθετα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να σκεφτούμε τις αρχές του κηπουρού, ενώ επιλέγοντας ένα δώρο κηπουρικής. Δεν πρέπει να του δώσει ένα πακέτο των χημικών λιπασμάτων ή γενετικά τροποποιημένα φυτά ή σπόρους. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε τα βιβλία που αφορούν τη βιολογική κηπουρική ή εργαλεία κηπουρικής. Τα αξεσουάρ κηπουρική που τονίζουν τις αρχές της οργανικής κηπουρικής μπορεί να είναι τέλειο για αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό περιλαμβάνει κάδο κομποστοποίησης, βαρέλι βροχής και διακοσμητικά αντικείμενα.

Δώρα για τους κηπουρούς λαχανικών

Στην περίπτωση των κηπουρών λαχανικών, υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείτε να δώρο τους σπόρους, φυτά, εργαλεία ή οι σπόροι αρχίζουν προμήθειες. Στην περίπτωση των προμηθειών σπόρων εκκίνησης, μπορείτε να πάτε για τους σπόρους, διαμερίσματα που διαθέτουν σπόρο εκκίνησης γλάστρες, χαλάκια θερμότητα που δίνουν κάτω θερμότητα για τους σπόρους, μεγαλώνουν τα φώτα που προκαλεί τη βλάστηση των σπόρων, δίσκους σπόρου, γλάστρες ή μείγμα χώματος. Αν θέλετε να δώρο κάποια εργαλεία, τα καλύτερα από αυτά είναι κλαδευτήρια, χέρι σκαπάνη, μυστρί, καροτσάκια κήπο, μπάλες, κλουβιά ντομάτα, σπάγκους, tester εδάφους και σκαλιστήρι σύρμα. Ακόμη και μερικοί είδη προσωπικής φροντίδας σχετίζονται με την κηπουρική μπορεί να κάνει ιδανικό δώρα κηπουρικής. Αυτό περιλαμβάνει γάντια κήπου, γόνατο pad, τον ήλιο καπέλο, lip balm, σαπούνι για κηπουρούς και λοσιόν χέρι.

Εκτός από τα παραπάνω αυτά, μπορείτε επίσης να πάτε για τα καλάθια δώρων, τα οποία μπορεί να γίνει με ένα συνδυασμό των παραπάνω δήλωσε δώρα κηπουρικής. Μπορείτε να έρθετε με μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων κηπουρικής, αν γνωρίζετε τα προσωπικά συμφέροντα του ατόμου.

Χαριτωμένο δώρα για το φίλο σας
Δώρα κηπουρικής
Σπιτική Ιδέες καλάθι δώρων
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Χριστουγεννιάτικα δώρα να κάνετε στο σπίτι
Καλή δώρα για τη μαμά
2 Έτος Ιδέες Επέτειος
50ος Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Μοναδικό Ρομαντικές ιδέες δώρων για Αυτόν
Δώρα επετείου για τη φίλη
Ιδέες δώρων για Her κάτω από $ 20

Leave a Reply