Δώρα Gag για 50th Birthday

Οι άνθρωποι στα τέλη του ’40 και του ’50 τους, θα ξέρετε ακριβώς τι σήμαινε Earl Wilson, όταν αυτός κατατάσσεται στη μέση ηλικία, όπως αργότερα από ό, τι νομίζετε και νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν. Αυτό είναι, πράγματι, ένα τέλειο ορισμό για την επίφοβη χρόνια.

Μια 50α γενέθλια είναι συχνά εκλαμβάνεται ως μια φοβερή D-ημέρα. Είναι συχνά θεωρείται ως το βάπτισμα σε μεγάλη ηλικία. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο αυτή η ημέρα δεν θα πρέπει να απολαμβάνουν. Μετά από όλα, κάθε γενέθλια είναι μια αιτία για γιορτή, έτσι δεν είναι; Μια καλή 50ο δώρο γενεθλίων θα πρέπει να θυμίζει το παρελθόν και όχι μια ματιά στο μέλλον. Αυτό είναι όπου ένα μεγάλο bash γενέθλια και χαρούμενα δώρα έρθει μέσα Σε μια τόσο ακριβά μπαστούνι, για να αναφέρω ένα παράδειγμα, δεν είναι ποτέ μια καλή ιδέα για 50ο δώρο γενεθλίων. Αυτές είναι μερικές ιδέες για μια mid-life δώρο γενεθλίων που θα ανάψει το παλιό καλό πρόσωπο. Ωχ. Όχι, δεν είναι παλιά … καλά, ξέρετε τι εννοώ!

Amazing Δώρα Gag για τα πεντηκοστά της γενέθλια

Αναδρομικά Ρολόι
Αυτό είναι ένα από τα πιο αστεία δώρα gag. Όπως το όνομα λέει, αυτό το ειδικό ρολόι έχει τα πάντα για τα πίσω. Οι αριθμοί που αναγράφονται στον μια αριστερόστροφη κατεύθυνση και ενίοτε ακόμη και ανάποδα ή να αντιστραφεί! Αποκρυπτογράφηση του χρόνου θα, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά ό, τι είναι για, έτσι δεν είναι; Άλλωστε, ό, τι μπορεί να είναι ένα καλύτερο δώρο για αυτούς που πρέπει να κρυφά επιθυμούν να μπορούσα να γυρίσω πίσω σε λίγα χρόνια!

Τεχνητή μανίκια τατουάζ
Αυτό το δώρο είναι για όλους εκείνους τους βασιλιάδες ομορφιά που απλώς αρνούνται να την εγκαταλείψουν για τον τρόπο που κοιτάζουν. Αυτά τα τεχνητά μανίκια τατουάζ είναι ακριβώς όπως το πραγματικό τατουάζ? Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να είναι «φθαρμένο» αντί για «εμποτισμένα»! Τατουάζ μανίκια είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά του άστρου γενέθλια του. Αυτό το δώρο σίγουρα θα τους κάνει να αισθάνονται δροσερά και, το πιο σημαντικό, περίπου 20 χρόνια νεότερος!

Εξατομικευμένη Τσάντες
Αφηρημάδα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της μέσης ηλικίας. Αυτό το δώρο gag έχει σχεδιαστεί για να αναλάβει τη φροντίδα του αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια τσάντα και να ζωγραφίσει κάτι σαν «το πήρα ακόμη!” ή “Μήπως ξεχάσετε να το ξεχνάμε αυτό;” σε αυτό! Δεν είναι μόνο το αστέρι γενέθλια, αλλά όποιος κοιτάξει την τσάντα θα έχει ένα καλό γέλιο.

Κιτ επιβίωσης
Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα σετ που πρέπει να συμπληρωθεί με τα πράγματα που είναι ένα must στην πλησιάζουν τα γηρατειά. Αλλά, όπως το δώρο προορίζεται να είναι αστείο και δεν καταθλιπτικό, ασήμαντο gags θα πρέπει να προστεθούν στο κιτ. Τα πράγματα όπως τα δόντια φλυαρία, ένα άδειο κουτί με την ετικέτα “μαγικές βαφή για αιώνια μαύρα μαλλιά», φωτογραφίες του προσώπου κατά τη διάρκεια της νεολαίας του, κλπ., μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα πράγματα από τη δική σας.

Καλάθι δώρων
Λέγεται συχνά ότι οι ηλικιωμένοι είναι ακριβώς όπως τα παιδιά. Αυτό το καλάθι δώρων είναι αφιερωμένο αυτό το χαρακτηριστικό. Πάρτε ένα μικρό καλάθι και γεμίστε το με γλειφιτζούρια και διακοσμήστε με φαντασία ροζ κορδέλες (θυμηθείτε να μετριάσει τις κορδέλες κάτω για αγόρια »γενέθλια). Για να γίνει πιο χαρούμενο, να προσθέσετε μια ετικέτα στο καλάθι που λέει, «Νέοι στην καρδιά» ή «Forever Young»!

Ελπίζω ότι μπορείτε να οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι για τα 50α γενέθλια με αυτές τις ιδέες gag. Όποια δώρο που θα επιλέξετε, να έχετε κατά νου ότι ο σκοπός των gag δώρα είναι να καταστεί η γενέθλια χαρούμενα και να μην αφήσει τα γενέθλια γόνου αστέρια στις επικείμενες δεκαετίας του ’50!

6 μηνών Δώρα επετείου για τη φίλη
Εξατομικευμένη Δώρα για τους άνδρες
Τι να πάρει νέο φίλο σας για τα γενέθλιά του
50ος Δώρα γενεθλίων Gag
Προσιτό Δώρα Χριστουγέννων
Συνταξιοδότηση Δώρα για τον μπαμπά
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
Καλάθια δώρων Συλλυπητήρια
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα
Μοναδικά δώρα Σπιτική
Δώρα αποφοίτησης για το φίλο

Leave a Reply