Δώρα Gag για 60α γενέθλια του

Gag δώρα είναι πάντα ειδικά αυτοί στον παραλήπτη μεταξύ των εν λόγω ακριβά και χρήσιμα δώρα. Αν και συνήθως φθηνά, αυτά είναι τα καλύτερα στοιχεία που προορίζεται να κάνει το γέλιο παραλήπτη. Μπορεί να είναι ένα πραγματικά αστείο κομμάτι ή λίγα λόγια τρελός γράψει πάνω από ένα στοιχείο που θα παίξει το δώρο. Αν βρίσκουν ένα δώρο για ένα πρόσωπο που εισέρχεται στην 6η δεκαετία του / της ύπαρξής του, παρουσιάζοντας ένα αστείο δώρο είναι η καλύτερη ιδέα. Έτσι, εδώ είναι μερικές ιδέες για δώρα gag για τα 60α γενέθλια του, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Αστεία Δώρα για τα 60α γενέθλια

Διαγράμματα αγγαρεία
Ναι, θυμάμαι το κενό γράφημα αγγαρεία που χρησιμοποιήσατε κατά την παιδική ηλικία σας; Χμμμ … αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα. Αυτά χρησιμοποιούνται συχνά από τους γονείς να αναθέσουν τα καθήκοντα για τα παιδιά τους και να βοηθήσουν τα παιδιά θυμούνται τα καθήκοντά τους και να αξιολογήσουν το έργο στο τέλος του μήνα ή την εβδομάδα. Μια άλλη ιδέα μπορεί να είναι ένα σύνολο από πολύχρωμα post-its. Μπορείτε επίσης να κάνετε δώρο ένα όμορφα διακοσμημένο βιβλίο σημείωμα και το οποίο πήρε το όνομά του ως «βιβλίο μνήμης ‘για τα 60α γενέθλια.

Κουτί Φαρμάκων
Καλά, θα μπορούσατε κουτιά δώρων των πλαστών φαρμάκων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διάφορα πλαστά χάπια που διατίθενται σε απευθείας σύνδεση ή στην αγορά και τη συσκευασία τους σε ένα κουτί για να έχει ένα αστείο συσκευασία δώρου. Χάπια, όπως πονοκέφαλο, fartattack, oldpower, chillout, σύζυγος βοηθειών, κλπ. μπορούν να προστεθούν.

Φουσκωτά Walkers
Αυτά είναι ακριβώς όπως τις τακτικές που χρησιμοποιούνται από πεζούς ηλικιωμένους πολίτες, αλλά πρέπει να είναι φουσκωμένα. Μόλις διογκωθεί, μπορείτε να δείτε ένα κουμπί πανικού, προσοχή κλπ σημάδια, καθιστώντας το πιο αστείο κομμάτι. Μπορείτε επίσης να δώσει μπαστούνι με ένα κέρατο το οποίο είναι επίσης ένα δημοφιλές δώρο gag συνταξιοδότησης.

Καλάθι Gag
Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα φαλακρό κεφάλι και γκρίζα μαλλιά περούκα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οδοντοστοιχίες που θα είναι το καλύτερο μέρος αυτού του καλάθι δώρων. Λοιπόν, μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα μεγεθυντικό φακό και ένα μεγάλο μαύρο σκελετό γυαλιών. Επίσης, προσθέτοντας κάποια αντι-γήρανση κρέμες, face-lift κρέμες, βάλσαμο αρθρίτιδα, κλπ. είναι μια τρομερή ιδέα.

Αστεία Κούπα
Υπάρχουν μερικά δώρα που είναι χρήσιμα, καθώς και αστείο αρκετό για να κάνει το γέλιο πρόσωπο. Τι θα λέγατε για μια τουαλέτα σε σχήμα κούπα; Ναι αυτό φαίνεται απλά εκπληκτικό όταν συμπληρώσετε καφέ.

Μπορείτε να σκεφτείτε πολλές περισσότερες ιδέες δώρων λαμβάνοντας υπόψη τα χόμπι και επάγγελμα του ατόμου. Άλλα δώρα όπως t-shirts, κούπες, πιάτα με αστεία εισαγωγικά είναι τα δώρα που θα κάνει ένα γέλιο. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσει ένα χρήσιμο και ακριβό αντικείμενο, όπως recliner με το αστείο καλάθι δώρων. Σετ από αστεία βιβλία και DVD, κουτί καραμέλες ή παντόφλες μαξιλάρι maxi μπορεί να προσθέσει περισσότερη διασκέδαση στοιχείο για ολόκληρο το πακέτο δώρου. Αναδίπλωση δημιουργικά αυτά τα δώρα είναι το τελευταίο μέρος του καθιστώντας το πιο ελκυστικό δώρο. Πώς για την κατοχή φέρετρο σχήματος κουτιά; Λοιπόν, προσπαθήστε να αυξήσει τη διασκέδαση στοιχείο!

Χριστουγεννιάτικα δώρα να κάνετε στο σπίτι
Ιδέες δώρων γενεθλίων για Sister
Εξατομικευμένη Δώρα για Αυτόν
Παραδοσιακά 50α δώρα γενεθλίων
Μητέρα-in-Law Δώρα
6 μηνών Δώρα επετείου για τη φίλη
Τι να αγοράσετε κάποιον που έχει τα πάντα
25ος ιδέες δώρων επετείου γάμου
Εξατομικευμένα δώρα μωρών
Δώρα Hostess
Προσαρμοσμένη Σχέδια κεντητικής

Leave a Reply