Δώρα Gag Συνταξιοδότηση

Συνταξιοδότηση είναι μια χαρούμενη στιγμή για πολύ λίγους. Οι άνθρωποι περνούν ώρες ονειρεύεται την ήρεμη, τεμπέλης ζωή που είναι φορτωμένο με κενό διάστημα. Αλλά όταν πραγματικά να πάρει τους συνταξιούχους, οι ελεύθερες στιγμές γίνεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή! Υπάρχουν κάποιοι τυχεροί ραγάδες που κρατούν οι ίδιοι που ασχολούνται ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή τους, αλλά ακόμη και να χάσετε το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας! Συνταξιοδότηση κόμμα είναι ένας από τους τρόπους για να τους φτιάξει το κέφι, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι αυτό το κόμμα θα μπορούσε πολύ να πιέσει ακόμη περισσότερο, επειδή «είστε συνταξιούχος τώρα», θα φώναζαν σε όλο το κόμμα! Έτσι, ο πρώτος κανόνας είναι, για να μην πω αυτή τη φράση στο κόμμα και δεύτερον να τους δώσει κάποια αστεία δώρα που θα τους κάνει να χαρούμε για τη συνταξιοδότηση. Το παρακάτω είναι μια λίστα με τέτοια δώρα.

Ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση Gag

Απόφαση Maker: Ποιος είπε ότι μόνο τα στελέχη και τα νεαρά κορίτσια χρειάζονται για τη λήψη αποφάσεων; Κατά την άποψή μου, είναι οι συνταξιούχοι που έχουν ανάγκη από δροσερό φορείς λήψης αποφάσεων περισσότερο από τον καθένα! Μετά από όλα, είναι οι συνταξιούχοι να οργανώσουν το χρόνο τους με τέτοιο τρόπο, ώστε δεν υπάρχει στιγμή που είναι είτε πολύ απασχολημένος ή εντελώς δωρεάν! Η λήψη της απόφασης θα τους βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Υπάρχουν γενικά έξι επιλογές σε λήψη αποφάσεων, όπως γκολφ, υπνάκο, την αλιεία, το window shopping ή να ρυθμίσετε το ρολόι! Υπάρχουν ρολόγια απόφαση, επίσης, διαθέσιμα, αυτά έχουν τα ίδια έξι επιλογές. Συνταξιούχος φίλος σας είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε αυτό το ακίνδυνο αστείο!

Συνταξιοδότηση από ζαχαροκάλαμο: Αυτό το ζαχαροκάλαμο συνταξιοδότηση δεν είναι τίποτα όπως και οι κανονικές και βαρετό καλάμια, είναι πραγματικά ξεκαρδιστική! Το ζαχαροκάλαμο είναι γενικά κατασκευασμένα από μπαμπού. Αυτό δεν είναι αυτό, το ζαχαροκάλαμο είναι κυριολεκτικά διακοσμημένα με διάφορα πράγματα συνταξιοδότηση ειδικών! Όπως, ένα σημάδι λέγοντας αργή κίνηση πεζών, ένα κάτοπτρο έτσι ώστε δεν χρειάζεται να γυρίσει πίσω, ένα κέρατο και πολλά άλλα πράγματα! Το περπάτημα δεν θα παραμείνει σίγουρα μια εργασία για αυτούς! Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμη και το ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι οι συνταξιούχοι πλήττονται από ένα τέτοιο δώρο, αν αυτός ή αυτή έχει μια καλή αίσθηση του χιούμορ, αυτός / αυτή είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν αυτό το δώρο gag!

Συνταξιούχος Κάρτα Business: Μια επαγγελματική κάρτα που μοιάζει ακριβώς όπως και κάθε άλλη επαγγελματική κάρτα είναι ειδικά για τους συνταξιούχους. Υπάρχουν διάφορα χρώματα διαθέσιμα, ωστόσο το κείμενο είναι το ίδιο, αλλά το μήνυμα είναι τόσο ξεκαρδιστική ότι δεν θα σκεφτόταν να αλλάξει καθόλου! Αυτές οι κάρτες πω, δεν έχω τίποτα να κάνω, να πάω πουθενά, γι ‘αυτό μην μου τηλεφωνήσει, θα σου τηλεφωνήσω! Στη θέση του το όνομα της εταιρείας, μπορείτε να έχετε κάποια χιουμοριστικά αποσπάσματα συνταξιοδότησης Συνταξιοδότηση όπως, όταν κάθε μέρα είναι το Σάββατο! Αν μια επαγγελματική κάρτα φαίνεται πάρα πολύ μικρή, μπορείτε να δώρο ο κάτοχος της κάρτας επίσης. Αλλά να θυμάστε να εκτυπώσετε τουλάχιστον δέκα κάρτες, επίσης, να επιλέξετε τις λέξεις προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι το αστέρι κόμμα δεν πληγωθείς.

Gag T-Shirt: Υπάρχουν ειδικές συνταξιοδότησης T-shirts που έχουν πολλά αστεία λόγια για αυτούς. Το απόσπασμα το οποίο είναι το πιο δημοφιλές είναι, «δεν θέλω να, εγώ δεν χρειάζεται να, δεν μπορείτε να μου κάνετε, είμαι συνταξιούχος τώρα! Για να γίνει αυτό ένα από τα καλύτερα σπιτικά δώρα gag συνταξιοδότησης, να αγοράσετε ένα απλό λευκό T-shirt και ενσωματώσετε στον εαυτό σας το αστείο γραμμές!

Όποια gag δώρο που δίνετε, βεβαιωθείτε ότι δεν βλάπτει αίσθηση του συνταξιούχου, τα δώρα θα πρέπει να τον κάνει να γελάσει, και αυτά τα δώρα gag σίγουρα θα κάνει!

Δώρα για Γονείς
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων τροφίμων
Δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 20
Ιδέες δώρων για In-Laws
Ιδέες δώρων για το φίλο
Σπιτική ιδέες δώρων Χριστουγέννων
Σπιτική δώρα για τους άνδρες
Custom-Made Bobblehead
Καλή ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Κάνοντας Δώρα
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη γυναίκα

Leave a Reply