Δώρο για κάποιον που έχει τα πάντα

Έτσι, η «ξεχωριστή μέρα» έρχεται, και εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε να πάρετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, όπως το δικαίωμα δώρο, μόνο και μόνο επειδή αυτός / αυτή είναι ότι κάποιος που έχει τα πάντα, ή τουλάχιστον φαίνεται να έχει τα πάντα. Προφανώς αυτό πρόκειται να σας αφήσει μείνει άναυδοι. Φθάνοντας με ακόμη τακτική ιδέες δώρων είναι δύσκολο για μερικούς, και όταν έχετε να πάρετε ένα για κάποιον που νομίζετε ότι έχει τα πάντα, η κατάσταση επιτείνει απλώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Φυσικά, ένα τέλος μπορεί να τεθεί σε αυτό το χάλι με τη λήψη μια ματιά στις ιδέες για δώρα που αναφέρονται εδώ.

Πορτραίτο
Ένα χέρι ζωγραφισμένο πορτρέτο κάνει για ένα όμορφο δώρο γενεθλίων, γάμου ή επέτειο. Δεν μπορεί να είναι ένας καλλιτέχνης τον εαυτό σας, αλλά μπορείτε σίγουρα έχει προβεί έναν επαγγελματία για να κάνει το πορτρέτο για σας. Επίσης, ίσως να μην θέλετε να καταστρέψει την έκπληξη με το να καθίσει το ζευγάρι για το πορτρέτο. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσε να δώσει στον καλλιτέχνη μια φωτογραφία του ζευγαριού, με το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει το πορτρέτο. Φυσικά, αυτό το δώρο δεν είναι μόνο να περιορίζεται ζευγάρια? Είναι ιδανικό για σχεδόν οποιονδήποτε κοντά σας.

Καλάθι δώρων
Όπως κλισέ κι αν ακούγεται, και όπως πολλές φορές μπορεί να έχετε ακούσει για αυτό, ένα καλάθι δώρων είναι ένα από αυτά τα δώρα που μπορείτε να συμπεριλάβετε μια λίγο από όλα για να κάνει ένα πλήρες πακέτο. Είτε πρόκειται για τα βιβλία, τα αθλητικά ή τα τρόφιμα που ο παραλήπτης του δώρου του αρέσει, να επιλέξουν ένα θέμα και να οικοδομήσουμε καλάθι δώρων σας γύρω από αυτό. Για παράδειγμα, η ποικιλία των εξωτικών τυριά, η οποία συνοδεύεται με κροτίδες και το τέλειο κρασί, θα περιλαμβάνει το τέλειο καλάθι δώρων. Αν πρόκειται για ένα καλάθι δώρων με βάση τα βιβλία που επιθυμούν να παρουσιάσουν, θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα πρωτότυπο κλασικό (συνοδεύεται από ταινία του, αν ποτέ γίνει), ένα βάζο από εξωτικά κόκκους καφέ, και ένα μικρό μαξιλάρι, ώστε το βιβλίο μπορείτε να απολαύσετε πλήρως . Ένα καλάθι δώρων που βασίζεται γύρω από το θέμα του αθλητισμού (συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων για την επερχόμενη αθλητική διοργάνωση στην πόλη σας), είναι ένα μεγάλο δώρο για έναν άντρα που έχει τα πάντα. Η απόφαση για ένα θέμα που συνδέει και άλλα μικρά δώρα και αξεσουάρ που το συνοδεύουν μπορεί να σας βοηθήσει να καταλήξουμε σε ένα μοναδικό καλάθι δώρων.

Χρόνος
Δίνοντας το εν λόγω ειδικό κάποιος το δώρο του χρόνου είναι ίσως το πιο πολύτιμο και τέλειο δώρο για κάποιον που φαίνεται να έχει τα πάντα. Προγραμματίστε μια μέρα μαζί, κάνοντας ακριβώς αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο, είτε πρόκειται για πεζοπορία, ή απλά παρακολουθείτε την αγαπημένη τους ταινία στο σπίτι, ή το μαγείρεμα ένα γεύμα μαζί. Αν είστε άντρας ή ένας φίλος, αυτό είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα. Η ιδέα είναι να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί του δυνατού, για το εν λόγω ειδικό μια μέρα να κάνει αξέχαστες για μια ζωή.

Η Ιστορία της Ζωής
Σύλληψη πολύτιμες στιγμές της ζωής ενός ατόμου, και την παρουσίασή τους ως δώρο θα χτυπήσει σίγουρα τη σωστή χορδή. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει προφανώς να είναι πολύ κοντά στο πρόσωπο που θέλετε να δώσετε αυτό το δώρο για να. Ίσως, με βάση τη σχέση σας με το πρόσωπο, μπορείτε να καταγράψετε τις πολύτιμες στιγμές και να δημιουργήσουν μια ιστορία ζωής που περιστρέφεται γύρω από τους δυο σας. Συμπεριλάβετε φωτογραφίες, απομνημονεύματα, αναμνηστικά, και να κάνει ένα λεύκωμα που μπορείτε να παρουσιάσει ως ένα υπέροχο δώρο.

Birthstone με Λεπτομέρειες Προσωπικότητα
Παρουσιάζοντας ένα birthstone σε ένα φίλο, μαζί με ένα γράφημα με βάση / την προσωπικότητά της του, είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα για ένα δώρο για κάποιον που φαίνεται να έχει τα πάντα. Η εύρεση αυτών των στοιχείων δεν είναι πολύ δύσκολο, και στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει μέσα από διάφορες ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες σε αυτό το σκοπό, σε απευθείας σύνδεση. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τη δική σας είσοδοι να καταστήσει το σύνολο διάγραμμα λίγο χιούμορ!

Μαθήματα για την αγαπημένη τους δραστηριότητα
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μια βαθιά επιθυμία να κάνουν κάτι που αγαπούν κάνουν, αλλά έχουν κάτι που τα κρατάει πίσω. Βοηθήστε τους να σπάσει αυτά τα εμπόδια με την εγγραφή τους για τις δραστηριότητες ή μαθήματα σε θέματα που είναι πρόθυμοι για. Θα μπορούσε να είναι ο χορός, που τους βοηθά να αναπνέουν ελεύθερα, ή μια συνεδρία στη δημιουργική γραφή, που τους επιτρέπει να εκφράσουν τις βαθύτερες σκέψεις τους. Θα μπορούσε να είναι ένα μάθημα που διδάσκει συνθέσεις λουλουδιών ή άλλες τέχνες, ή απλά ένα μάθημα γιόγκα για να τους πάρει πίσω στη μορφή (ιδιαίτερα ένα από αυτά τα μεγάλα δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης προβλήματα!) Όποια και αν είναι η επιθυμία τους, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει μια κατηγορία για αυτό.

Υπάρχει πάντα κάτι που λείπει από τη ζωή κάποιου? Κανείς δεν μπορεί να έχει τεχνικά πάντα! Η εύρεση αυτού του λείπει κάτι (είτε πρόκειται για το χρόνο ή ότι μικρό πράγμα που θα βοηθήσει στην επίτευξη τελειότητας στη ζωή κάποιου) και παρουσιάζει με τη μορφή του ένα δώρο για το εν λόγω ειδικό κάποιος, είτε πρόκειται για ένα φίλο, ένα φίλο / φίλη, ή γονέας, θα αφήσει ένα τόσο ισχυρή επίδραση στο μυαλό και την καρδιά τους, ότι όλα τα υπόλοιπα θα εμφανιστεί τότε άνευ σημασίας.

Γραφείο Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαριτωμένο για Boyfriend
Ονομάζοντας ένα αστέρι Μετά από Κάποιος
25ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Εξατομικευμένη Δώρα γενεθλίων για το σύζυγό
Creative δώρα γενεθλίων
18ες δώρα γενεθλίων
6 μηνών Δώρα επετείου για τη φίλη
Αναμένοντας Δώρα Μητέρα
Δώρο Δίνοντας εθιμοτυπία
Ασημένια Δώρα επετείου

Leave a Reply