Δώρο Δίνοντας εθιμοτυπία

Όταν πρόκειται για την αγορά δώρων για μια ευκαιρία, οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται σε σύγχυση. Η σύγχυση δεν είναι μόνο για το τι δώρο θα πρέπει να είναι, αλλά και το πώς πρέπει να ξοδεύουμε, πότε θα δοθεί, θα πρέπει το δώρο να δοθεί, ακόμη και αν δεν έχετε παρακολουθήσει την ευκαιρία, κλπ. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά εξαρτάται από ποια είναι η ευκαιρία είναι. Όπως και αν η ευκαιρία είναι τα γενέθλια ενός συναδέλφου ή το χαμένο σχετική και δεν παρακολουθούν τα γενέθλια, που γενικά δεν χρειάζεται να στείλει ένα δώρο στη συνέχεια. Έτσι, δώρο που δίνει εθιμοτυπία εξαρτάται επίσης από τη σχέση σας. Η μετά από εθιμοτυπία για γάμους, αποφοίτηση και στο χώρο εργασίας.

Δώρο Δίνοντας Γάμος εθιμοτυπία

Πρώτον, δεν είναι υποχρεωτικό να δώσει ένα δώρο στο γάμο, μόνο ότι είναι σύνηθες να.
Η πιο συνηθισμένη ερώτηση είναι, πότε να αγοράσει το δώρο. Είστε ελεύθεροι να αγοράσει ένα δώρο, το συντομότερο μπορείτε να πάρετε την πρόσκληση. Ωστόσο, αν το άτομο είναι πολύ κοντά σας, όπως και εσείς ο καλύτερος φίλος, μπορείτε να αγοράσετε το δώρο, ακόμη και μετά την ημερομηνία του γάμου έχει ανακοινωθεί.
Οι άνθρωποι είναι, επίσης, σύγχυση σχετικά με το πού να αγοράσουν το δώρο, θα πρέπει να είναι το μητρώο ή μπορεί να είναι από οπουδήποτε; Είναι πάντα καλύτερο να αγοράσει από το μητρώο, όπως αυτό είναι ό, τι θέλουν. Αλλά εάν έχετε κάτι πιο προσωπικό να δώσει, δεν χρειάζεται να αγοράσετε από το μητρώο.
Το κόστος του δώρου είναι ένα άλλο θέμα. Αν και κάποιοι μπορεί να πουν ότι θα πρέπει να περάσουν μόνο ένα ορισμένο ποσό για το δώρο, δεν είναι έτσι. Αγοράστε ένα δώρο σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τη σχέση σας, το ποσό δεν πρέπει να καθοριστεί.
Αντί να δώσει το δώρο στο γάμο, να το στείλετε στη διεύθυνση που αναφέρεται στο μητρώο πριν από το γάμο. Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι δεν θα έχετε να ανησυχείτε για το δώρο όλη την ώρα, αλλά και να γυρίσουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια.
Αν αναφέρεται στην πρόσκληση ότι τα δώρα δεν επιτρέπεται, δεν λαμβάνουν ένα δώρο. Είναι σχεδόν σαν να προσβάλλουν το ζευγάρι.
Πρόκειται για μια γενική εθιμοτυπία για να στείλετε το δώρο ακόμα κι αν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το γάμο, ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική.
Εάν δεν μπορεί να δώσει το δώρο στο γάμο, να το στείλετε το συντομότερο το ζευγάρι είναι πίσω από το μήνα του μέλιτος τους.
Δεν υπάρχει κανένας κανόνας για gifting χρήματα, μπορείτε να δώρο χρήματα, αν αυτό είναι προτίμησή σας και πόσο να δώσει, είναι και πάλι η επιλογή σας.

Δίνοντας δώρο αποφοίτησης εθιμοτυπία

Ανακοίνωση της αποφοίτησης δεν θα πρέπει να εκληφθούν ως πρόσκληση σε πάρτι αποφοίτησης.
Οι άνθρωποι δεν παίρνουν πολύ σοβαρά gifting, όταν πρόκειται για ένα πάρτι αποφοίτησης, αλλά σύμφωνα με την εθιμοτυπία δώρων, εάν καλούνται για το κόμμα, θα έπρεπε να λάβει ένα δώρο.
Δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες για το τι δώρο μπορεί να είναι, ωστόσο, τα πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το μαθητή στο μέλλον η ζωή του, θεωρείται ως ένα καλό δώρο αποφοίτησης.
Περάστε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Αν είστε λίγο χαμηλά για τον προϋπολογισμό που θα μπορούσε να αγοράσει φθηνά πράγματα, όπως μια κάρτα τηλεφώνου, καλάθι ρούχων κλπ.
Εάν δίνετε μια νομισματική δώρο αποφοίτησης, δεν θα πρέπει να είναι κάτω από 25 δολάρια, ωστόσο το ιδανικό ποσό που συνηθίζεται είναι $ 50.
Αν δεν υπάρχει πάρτυ αποφοίτησης, μπορείτε να δώσετε το δώρο για την ημέρα αποφοίτησης. Και αν δεν φοιτούν στο κόμμα, να το στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός τεσσάρων εβδομάδων κατ ‘ανώτατο όριο από την αποφοίτησή τους.

Δώρο Δίνοντας εθιμοτυπία στο χώρο εργασίας

Αν το δώρο είναι να δοθεί στους εργαζομένους από τον οργανισμό, το δώρο θα πρέπει να είναι κάτω από 15 USD.
Μην δίνετε σπιτικά δώρα ή δώρα έκπτωση στους εργαζόμενους, δεδομένου ότι μπορούν να θεωρηθούν πολύ προσωπική ή φθηνή.
Εάν επιθυμούν να δώσουν ένα δώρο στον προϊστάμενό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να δώσει ένα. Γενικά, οι περισσότερες από τις εταιρείες που έχουν πολιτικές δώρο.
Μην δώρο κάθε δώρο gag, για οποιονδήποτε λόγο. Τα δώρα Gag στους συναδέλφους, τους υπαλλήλους ή το αφεντικό θεωρείται ως προσβολή, ωστόσο, εξαρτάται επίσης από την σχέση σας.
Θα μπορούσατε δώρο γενική δώρα, όπως είδη γραφικής ύλης, σετ στυλό, καλάθια τρόφιμα, σοκολάτες, κούπες, κλπ.
Συζητήστε πριν από τις συναδέλφους πριν gifting αφεντικό σας ή ανώτερο υπάλληλο.

Δεν υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξέρετε για το δόσιμο δώρων εθιμοτυπίας. Αν γνωρίζετε το πρόσωπο, δώρων γίνεται εύκολη. Αν δεν το κάνετε, προσπαθήστε να κάτι δώρο γενικευμένη. Έτσι, ανάλογα με την περίπτωση, ακολουθήστε την ιδιαίτερη εθιμοτυπία της δώρο που δίνει, και αποφύγετε να το περίεργο άτομο έξω!

Η μητέρα της νύφης Δώρα
Bachelorette ιδέες δώρων
Δώρα κηπουρικής
Δώρα επετείου για τις γυναίκες
Προϋπολογισμός-Friendly Ιδέες γενεθλίων για το σύζυγό
Ιδέες δώρων για το φίλο
Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα
Εύκολο να κάνει Χριστουγεννιάτικα δώρα
Πώς να επιλέξει δώρα για το νέο φίλο σας
Ιδέες δώρων για Her κάτω από $ 20

Leave a Reply