Εξατομικευμένη δώρα για το φίλο

Τα δώρα είναι τα δώρα! Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να πείτε σε κάποιον πόσο πολύ τους αγαπάτε. Τα δώρα είναι το καλύτερο που γίνονται από τις ειδικές τιμές που μας, όλα μόνοι τους. Αν είστε διχασμένη ανάμεσα στο τι να αγοράζουν και τι δεν πρέπει να αγοράσετε για το φίλο σας, να σταματήσει αυτές τις σκέψεις αμέσως και να φτιάξετε το δικό σας εξατομικευμένο δώρο για το φίλο σας. Κάνοντας δώρα είναι πραγματικά μια μεγάλη ιδέα και πιστέψτε με, θα το αγαπήσετε! Οπότε ας ξεκινήσουμε!

Εξατομικευμένη δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για το φίλο

Μήνυμα σε ένα μπουκάλι
Κρατήστε το μπουκάλι του κρασιού που είχατε μαζί. Πλύνετε το μπουκάλι και αφήστε το να στεγνώσει τελείως από το εσωτερικό. Κάψτε τις άκρες ενός μεγέθους Α4 χαρτί και να γράψει μια επιστολή προς τον σε αυτό το φύλλο. Κυλήστε αυτό το χαρτί, το έβαλε στο μπουκάλι κρασί και δώρο σ ‘αυτόν.

Knit-It!
Εάν είστε καλοί στο πλέξιμο, δεμένη ένα ζεστό, fuzzy πουλόβερ, κασκόλ, καπέλο, κάλτσες, κλπ. γι ‘αυτόν. Μπορείτε επίσης δεμένη γάντια χέρι και να κρατήσει τα χέρια του ασφαλή από τα ρίγη του τον ερχόμενο χειμώνα.

Post-του!
Λοιπόν, θα πρέπει να το κάνουμε αυτό λίγες μέρες πριν από το «ημέρας». Κάντε ένα λεύκωμα που έχει κατ ‘ανώτατο όριο 4 σελίδες. Διατηρήστε μια δέσμη των μετα-του μαζί σας μερικές ημέρες πριν από την gifting ημέρα. Κάθε φορά που σκέφτεστε γι ‘αυτόν, να γράψετε τις σκέψεις σας προς τα κάτω για τη θέση του-και να τις επικολλήσετε στο λεύκωμα αποκομμάτων σας. Ας το μέγεθος του μετα-του είναι λίγο μικρότερο, ώστε να μπορείτε να κολλήσετε πολλά. Διακοσμήστε το λεύκωμα με πούλιες, κορδέλες, αυτοκόλλητα, κλπ. και με μια συνοδευτική σελίδα που έχει μια εικόνα από τους δυο σας.

Χαριτωμένο Δώρα γι ‘Αυτόν

«Κούπα» It!
Αγοράστε μια κούπα και το χρώμα με χαριτωμένο χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή οτιδήποτε άλλο που θα ήθελε. Γεμίστε την κούπα με κόκκους καφέ και τοποθετήστε την κούπα στο κέντρο του ένα διαφανές πλαστικό φύλλο και διπλώστε μέχρι όλες τις πλευρές του. Δέστε μια κορδέλα, έτσι ώστε να μοιάζει με σάκο και το δώρο σας είναι έτοιμο!

Κουτιά
Κουτιά δώρων έχουν πάντα συγκλόνισε όλους τους καταλόγους ιδέες για δώρα. Κουτιά του Αγίου Βαλεντίνου είναι χαριτωμένα δώρα γι ‘αυτόν. Φτιάξτε το δικό του Αγίου Βαλεντίνου κουτιά σας χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας και τους δώρο στο φίλο σας.

Πλαίσια
Κάνοντας μια κορνίζα αξίζει όλη την κοπή και επικόλληση που απαιτείται. Κάντε μια κορνίζα με τη δική σας. Ή αγοράσει απλά ένα και να διακοσμήσετε μόνοι σας. Διακοσμήστε το περίγραμμα του πλαισίου με κοχύλια, μικρά πολύχρωμες πέτρες, κεραμικά λουλούδια ή κινούμενα σχέδια. Εάν αυτές οι επιλογές δεν λειτουργούν έξω, ζωγραφίζει απλά την κορνίζα με το αγαπημένο του χρώμα και να διακοσμήσετε το σε σχέδια με σωλήνες λάμψη.

Σπιτική δώρα για το φίλο

Σοκολάτες
Αφεθείτε στη λήψη σοκολάτα. Κάντε διαφορετικά είδη σοκολατάκια. Κάντε τους σε διάφορα σχήματα και τυλίξτε τα με μία από αυτές τις δημιουργικές ιδέες περιτυλίγματος δώρων.

Stand Pen
Κάντε ένα στυλό ξεχωρίζουν από ένα μπουκάλι. Κόψτε τη φιάλη κατά τέτοιο τρόπο ώστε το κατώτερο τμήμα της φιάλης είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ως βάση στυλό. Διακοσμήστε το με το τύλιγμα επάνω σε ένα χαρτί χρώμα, βαφή ή με λαδομπογιές. Τώρα κολλήσει some πούλιες γύρω από το πλαίσιο. Εάν βρείτε το περίπτερο στυλό κενό χωρίς στυλό σε αυτό, γιατί να μην κάνει στυλό για τη δική σας;

Στυλό
Πάρτε μερικά ανταλλακτικά στυλό από οποιοδήποτε κατάστημα χαρτικών. Ξεκινήστε τα ανταλλακτικά περιτύλιγμα με σατέν κορδέλες μέχρι τα ανταλλακτικά έλασης και καλύπτονται καλά με τις κορδέλες. Κυλήστε τις κορδέλες σατέν με αυτόν τον τρόπο μέχρι το όλο θέμα μοιάζει με ένα στυλό. Κολλήστε το τέλος της κορδέλας τακτοποιημένα. Αυτά τα στυλό μπορούν να κάνουν τα μεγάλα δώρα για το φίλο σας.

Καλάθια δώρων
Εάν αισθάνεστε πραγματικά ότι μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω δώρα και θέλετε να δώρο αυτόν όλα αυτά, απλά να τους βάλει σε ένα καλάθι και να το δώσει σε αυτόν. Αγοράστε ένα καλάθι από ζαχαροκάλαμο και το φορτίο αυτό με όλα τα παραπάνω δώρα. Επίσης, περιλαμβάνει σπιτικά κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου (δεν βάζουν μόνο 2 ή 3, βάλτε όσο μπορείτε, ας πούμε περίπου 10 με 15 από αυτά), και γεμίστε το καλάθι με όλες τις σοκολάτες που έχετε κάνει.

Ξέρω ότι είστε αρκετά σίγουροι και μπορούμε να προβλέψουμε τις αντιδράσεις του όταν δέχεται το δώρο. Μετά από όλα, χαριτωμένο εκπλήξεις έρχονται πάντα σε πρακτικό.

Χαριτωμένο δώρα για το φίλο
Valentine Ιδέες
Φτηνές Καλάθια δώρων
Ιδέες δώρων για τους γονείς του φίλου
Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012
Σπιτική δώρα για τη μαμά
Σπιτική ιδέες δώρων επετείου
Χριστουγεννιάτικα δώρα για Best Friend
Καλή δώρα για το φίλο
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Σπιτική δώρα για φίλους

Leave a Reply