Εξατομικευμένη Δώρα για Best Friend

Όταν είστε κουρασμένοι, αίσθημα μικρό,
Όταν τα δάκρυα είναι στα μάτια σας, θα στεγνώσει όλα αυτά?
Είμαι στο πλευρό σας.
Όταν οι καιροί δυσκολεύουν
και οι φίλοι απλά δεν μπορεί να βρεθεί,
Όπως μια γέφυρα πάνω από άγρια ​​νερά
Θα δώσω τον εαυτό μου.

Συχνά, όταν ακούω αυτό το Simon και Garfunkel κλασικό, νομίζω από τους καλύτερους φίλους μου, αφού είναι φορές που νιώθω χαμηλά, που ξέρω πόσο τυχερός είμαι που έχω κάποιον να με παρηγορήσει, να τηρήσει μου, βλέπω τα όνειρά μου μέσα από τα μάτια μου, μου γιορτάσει τις νίκες και να μοιραστούν τον πόνο μου σαν δικά τους. Μερικές φορές όταν αισθάνεστε χαμηλά, ή όταν χρειάζεστε κάποια καλή συμβουλή, ή ακόμα και απλά χρειάζεται κάποιος για να σας ακούσουμε, ή όταν είστε σε μια διάθεση κόμμα και θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να έχουν μια έκρηξη – δεν έχει σημασία τι, ο καλύτερος φίλος σας θα είναι πάντα εκεί!

Καλύτεροι φίλοι σημαίνουν πολλά για εμάς, και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αφήστε τους να γνωρίζουν πόσα σημαίνει. Γενέθλια, αποφοίτηση, νέα δουλειά, το πρώτο της αυτοκίνητο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάσουμε, συχνά μερικές φορές δεν χρειάζεται καν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη φιλία σας! Λοιπόν, όπως γνωρίζουμε, καλύτεροι φίλοι έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, που αναφέρονται παρακάτω είναι μερικές επιλογές, οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε επτά τύπους σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητας και / ή τα χόμπι. Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε αυτό που ακριβώς δεξιά για το φιλαράκο σας.

Ιδέες δώρων Εξατομίκευση για Best Friend

Η Foodie

Λοιπόν, αν ο φίλος σας είναι ένα πραγματικό foodie, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη delight γκουρμέ για αυτόν / αυτήν. Gourmet δώρα, όπως σοκολάτες, μπουκάλια κρασιού μπορεί όλα να είναι εξατομικευμένη για να κάνουν το δώρο επιπλέον ειδική. Φανταστείτε το βλέμμα στο πρόσωπό του φίλου σας όταν αυτός / αυτή παίρνει ένα μπουκάλι κρασί με εξατομικευμένη / της όνομα του και ακόμη και ένα μικρό μήνυμα από εσάς. Ομοίως, μπορείτε να προσαρμόσετε το αγαπημένο τους σοκολάτες, πατατάκια, τυρί, ψημένα καρύδια και μπισκότα ακόμα και κουλούρια. Μια προσωπική απόλαυση καλάθι δώρων γκουρμέ μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, κάποια, ή όλα τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω. Σε περίπτωση που ο φίλος σας είναι παθιασμένοι με το μαγείρεμα, μπορείτε να προσθέσετε βιβλία μαγειρικής και συσκευές κουζίνας, καθώς και. Για να προσθέσετε την τελευταία πινελιά στο δώρο σας, μπορείτε να πάρετε μια εξατομικευμένη νόστιμα κέικ σοκολάτας για να πάει με το καλάθι δώρων. Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε ένα τέλειο 10 από foodie φίλο σας!

Η ενθουσιώδης αθλήματα

Λοιπόν, αν ο καλύτερος φίλος σας απλά δεν μπορεί να πάρει αρκετό από / ημερήσια δόση του αθλητισμού της, εδώ είναι μια ιδέα για δώρο που θα είναι τέλεια! Σε περίπτωση που ο φίλος σας παίζει ένα συγκεκριμένο άθλημα τακτικά μπορείτε να πάρετε εξατομικευμένη αθλητικά είδη και αξεσουάρ ως δώρο. Η οποία π.χ. γκολφ-εραστής δεν θα πάει Gaga πάνω από ένα ζευγάρι των εξατομικευμένων μπαστούνια του γκολφ, σε μια εξατομικευμένη τσάντα γκολφ και καπάκι γκολφ και t-shirt; Σε περίπτωση που ο φιλαράκος σας αγαπά το κολύμπι, μπορείτε επίσης να μεριμνήσει για κολύμπι ξεφαντώματα σε εξωτικές τοποθεσίες και εξατομικευμένη δώρο some μαγιό, καθώς και. Σε περίπτωση που ο φίλος σας είναι ένας πολύ καλός οπαδός κάποιας συγκεκριμένης ομάδας, τότε καλό εισιτήρια για ένα παιχνίδι θα μπορούσε να είναι το απόλυτο δώρο ότι αυτός / αυτή θα εκτιμήσουν πραγματικά. Αν αυτή / αυτός είναι σε σπορ περιπέτειας μπορείτε επίσης να οργανώσει μαθήματα για την προσωπική περιπέτεια σπορ για το φίλο σας!

Ο Βιβλιοφάγος

Λοιπόν, αν ο καλύτερος φίλος σας αγαπά να διαβάζει, να διαβάσει και να διαβάσει, τότε έχεις άλλη επιλογή από το να χτυπήσει το βιβλιοπωλείο. Αλλά τότε, πώς μπορείτε να διαμορφώσετε αυτό το δώρο; Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Πρώτον, αν ο φίλος σας έχει ένα συγκεκριμένο σύγχρονο συγγραφέα, η να πάρει ένα αντίγραφο προσωπικά autographed από τον συγγραφέα θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο ποτέ! Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή, μπορείτε να προσαρμόσετε πάντα χαρτόδετο βιβλίο ή ένα Hardbound έκδοση με το όνομα τους φίλους σας. Για να γίνει η πιο ενδιαφέρουσα δώρο που μπορείτε να έχετε εξατομικευμένη σελιδοδείκτες και bookends ως add-ons για τα βιβλία. Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα θα ήταν να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο βιβλίο με φωτογραφίες του φίλου και τα μηνύματά σας και ποιήματα μαζί. Να θυμάστε ότι το κλειδί για την εύρεση του τέλειου δώρα κάνει συνήθη δώρα με ειδικές επιπλέον προσπάθειες.

Η Εργασιομανής

Είναι ο φίλος σας που εργάζονται διπλές βάρδιες; Είναι αυτή / αυτός ο τύπος που θα προτιμούσαν να εργάζονται από ό, τι κάνουν τίποτα παραπάνω; Καλά τότε γραβάτα σας αντιμετωπίζεται εργασιομανής φίλο σας για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από τη δουλειά. Δώρα ανακούφιση από το στρες είναι μεγάλη για εργασιομανείς. Εκτός από αυτό μπορείτε να πάρετε πάντα εξατομικευμένα εργαλεία για την εργασιομανής φίλο. Για παράδειγμα, αν ο φίλος σας εργάζεται σε έναν υπολογιστή, στη συνέχεια, ένα φορητό υπολογιστή, ένα εξατομικευμένο ποντίκι ή οποιαδήποτε άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο. Μια εξατομικευμένη τσάντα εργασίας (χαρτοφύλακα), εξατομικευμένες διοργανωτές, εξατομικευμένη ξυπνητήρια θα μπορούσε να είναι μερικά από τα άλλα δώρα που θα κάνουν εργασιομανής φίλο σας ευτυχισμένο. Σκεφτείτε επάγγελμα του φίλου σας και δώστε του / της, τα εργαλεία που είναι σχετικές με τη δουλειά του / της. Εκτός από αυτή την οργάνωση για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα για ευχάριστες διακοπές ή ακόμα και μια σύντομη θεραπεία spa θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Το Gizmo Geek

Λοιπόν, αν τα τελευταία κινητά τηλέφωνα ή τα πιο cool iPods είναι μερικά από τα πράγματα που ο φίλος σας θα διασκεδάζει περίπου, στη συνέχεια, κάνοντας φίλος σας θα είναι μια δαπανηρή υπόθεση στα σίγουρα! Αλλά εάν έχετε τα μεγάλα bucks, τότε δεν υπάρχει καμία έλλειψη των επιλογών σε αυτή την κατηγορία. Εξατομικευμένη iPod με το όνομα χαραγμένο αυτό είναι το τελευταίο πράγμα σε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Κομψό συστήματα home theater, φορητούς υπολογιστές, PDA και κινητά τηλέφωνα μπορεί να είναι η επόμενη στη σειρά. Ελέγξτε ποια gadget του φίλου σας εκπλήξει eying και του / της με το κομψό και τέλειο δώρο σας!

Η μόδα Diva (για τα κορίτσια)

Μπορείτε να δώσετε μια τσάντα από διαφορετικά αντικείμενα, όπως μια στολή, μακιγιάζ, κοσμήματα, προϊόντα ομορφιάς και ό, τι άλλο ξέρεις ότι θα αγαπήσετε. Σε περίπτωση που ο φίλος σας είναι μάρκας συνειδητή τότε είναι καλύτερα να πάρει τα προϊόντα της μάρκας που αγαπά. Lip-gloss, lip χρώματα, αρώματα, κοσμήματα, μοντέρνες τσάντες, ρούχα και φουλάρια, ανάλογα με τον εαυτό σας και να αγοράσετε όλα τα πράγματα που μπορεί να είναι προσιτό για την τσέπη σας. Τώρα αυτά τα πράγματα κυλούν σε ένα καλάθι δώρων και να προσθέσετε μια προσωπική κάρτα γι ‘αυτήν. Ντίβα μόδας σας θα είχε ήδη λάμπει από ευτυχία και επίδειξη εκατομμύρια δολάρια το χαμόγελό της!

Ο εραστής ταινία

Λοιπόν, σε περίπτωση που ο φίλος σας είναι ένα σύνολο ταινία-buff τότε χρειάζεστε ένα δώρο που έχει να κάνει με τις ταινίες. Σήκωσε τις δημοφιλείς ταινίες από το κατάστημα DVD, αλλά και πάλι, μην ξεχάσετε να ελέγξετε ποια είναι ήδη στη συλλογή του φίλου σας και ποιες αυτή / αυτός είναι λαχτάρα για. Κλασικές ταινίες, και ακόμη και τα σαπούνια τηλεόραση είναι τώρα διαθέσιμες σε DVD, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα αγαπημένα του φίλου σας προτού να χτυπήσει το κατάστημα DVD. Επίσης, να θυμάστε να μην κολλήσουν στην ταινία και μουσική DVDs και CDs και μόνο, έχουν πάντα κάποια ενδιαφέροντα add-ons για το δώρο σας. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε το κυνήγι για vintage αφίσες ταινιών, οι οποίες δεν είναι μόνο μεγάλη συλλεκτικά αντικείμενα, αλλά ο απόλυτος τρόπος για ένα στιλβωμένο ταινία για να διακοσμήσει / δωμάτιο του. Εκτός από αυτό, τα βιβλία τραπεζάκι του καφέ που σχετίζονται με ταινίες μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη προσθήκη.

Η Mushy

Λοιπόν, σε περίπτωση που ο φίλος σας είναι ένα πολύ συναισθηματικό άτομο που πιστεύει στην αποτίμηση και λατρεύοντας σχέσεις, τότε είναι πολύ πιθανό ότι οποιοδήποτε από τα παραπάνω δώρα θα ταιριάξει του / της. Αυτό είναι το είδος, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να ψωνίσει για. Στην πραγματικότητα, συχνά τα ψώνια είναι η τελευταία λύση όταν είστε κυνήγι δώρο για αυτούς τους ανθρώπους. Εξατομικευμένη δώρο θα λάβει ένα εντελώς νέο νόημα εδώ? Πρέπει να είναι ένα δώρο που δημιουργείται από εσάς αποκλειστικά για το φίλο σας. Συγκεντρώστε μια δέσμη των παλαιών φωτογραφιών, να πάρετε κάποια όμορφη έγγραφο τέχνης και να δημιουργήσει μια αξέχαστη λεύκωμα με φωτογραφίες, χειρόγραφα μηνύματα και οποιεσδήποτε άλλες διακοσμητικές ιδέες που έχετε. Σε περίπτωση που είστε techno-καταλαβαίνω, να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο βίντεο, slideshow φωτογραφία, μια λίστα με τα τραγούδια από τα αγαπημένα τραγούδια του φίλου σας και να δημιουργήσετε μια πραγματικά εξατομικευμένη CD ότι ο φίλος σας μπορεί να αγαπάμε για πάντα.

Όταν πρόκειται για την εύρεση το τέλειο δώρο για το φίλο σας, πάντα να σκεφτόμαστε με την καρδιά σας και μην διστάσετε να πληρώνω μερικά έξτρα δολάρια. Μετά από όλα ο καλύτερος φίλος σας αξίζει το καλύτερο δώρο.

Δεύτερη ιδέες δώρων επετείου
Περαστικά ιδέες δώρων
Καλάθια με φρέσκα φρούτα: Gourmet καλάθι δώρων φρούτων
Καλή δώρα για το φίλο
Ιδέες δώρων και Προτάσεις για το φίλο σας
Χειροποίητα δώρα για Αυτόν
5 Έτος Δώρα επετείου
Δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά
Εξατομικευμένη Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Δώρα γενεθλίων για τους νεαρούς άνδρες
Μεγάλη Δώρα για γυναίκες άνω των 40

Leave a Reply