Εξατομικευμένη Δώρα για Her

Ένα δώρο, δεν έχει σημασία πόσο ακριβά ή μέτρια μπορεί να είναι, είναι ειδική για το δέκτη. Κάθε φορά που υπάρχει μια ειδική περίσταση, όπως γενέθλια, επέτειο, γάμο, ντους μωρών, ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ένα δώρο μπορεί να φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα και ο καθένας καθενός. Και όταν έχετε ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας που αξίζει να παρουσιαστεί με ένα δώρο που είναι τόσο ιδιαίτερη όσο η ίδια, τότε ένα εξατομικευμένο δώρο είναι στα χαρτιά. Αν δώσουμε στους ανθρώπους τα δώρα ανάλογα με την περίπτωση, υπάρχουν μερικά δώρα που μπορεί να παρουσιαστούν σε διάφορες εκδηλώσεις. Και αυτό είναι που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι η μητέρα σου, η γυναίκα, ή φίλη, και για να ευχαριστήσουν το άτομο αυτό, μπορείτε να κάνετε κάτι επιπλέον ειδική. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να:

Ιδέες για Δώρα Προσαρμοσμένη

Η σχέση σας με το άτομο αυτό θα αποφασίσει τι δώρο είναι κατάλληλο γι ‘αυτήν. Κρατώντας αυτό κατά νου, έχουμε καταλήξει σε κάποιες προτάσεις και ιδέες για δώρα. Έτσι περνούν από το συγκεκριμένο τμήμα που ψάχνετε για να βρείτε χρήσιμες ιδέες.

Δώρα για τη μαμά
Μια μητέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή κανενός και όταν πρόκειται να κάνει κάτι ιδιαίτερο γι ‘αυτήν, ένα εξατομικευμένο δώρο είναι ο τρόπος να πάει. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα χρόνια, θα δοθεί must’ve τόνους της από δώρα για γενέθλια, επέτειο της, Ημέρα της Μητέρας, τα Χριστούγεννα, κλπ.? Και ότι μπορεί να είναι ένα ζήτημα, γιατί τώρα μπορεί να είναι έξω από εμπνευσμένες ιδέες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Δώστε της ένα βάζο με καραμέλες. Αλλά αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε βάζο. Πάρτε ένα γυάλινο βάζο που έχει ένα γυάλινο καπάκι και το χρώμα στο βάζο. Μπορείτε να βάψετε τα λουλούδια, πεταλούδες, καρδιές, ή αφηρημένη τέχνη. Γεμίστε το με καραμέλες και να το παρουσιάσει σε αυτήν. Δεν είναι ένα στοχαστικό δώρο για τη μαμά;
Δώστε ένα πάπλωμα οικογένεια. Συγκεντρώστε τις καλύτερες φωτογραφίες όλων των μελών της οικογένειας (ή μόνο οι δυο σας). Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας με την επιλογή του υφάσματος και να ράβω τους σωστά. Αυτό το δώρο θα φέρει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, με την εγγύηση.
Πάρτε της μια εξατομικευμένη κούπα καφέ. Υπάρχουν καταστήματα και σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές οι οποίοι μπορεί να σας βοηθήσει να εκτυπώσετε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων για την κούπα με τα ονόματά τους. Αυτοί οι χαρακτήρες δεν είναι άλλοι από όλους σας (τα μέλη της οικογένειας). Κάθε πρωί παίρνει την κούπα να χύσει τον καφέ της, θα θυμάστε.

Δώρα για τη γυναίκα
Είτε πρόκειται για τα γενέθλιά της, την επέτειο του γάμου σας, τις διακοπές, ή θα ήθελε να είναι ρομαντικό, ένα εξατομικευμένο δώρο για τη γυναίκα που αγαπάς είναι μια θαυμάσια ιδέα. Έχουμε μερικές ιδέες για δώρα που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά και της εκπλήξει. Έτσι, δεν έχει σημασία ποια είναι η περίσταση μπορεί να είναι, έχετε το τέλειο δώρο για να την σαρώνουν τα ανοιχτά πόδια της.

Οι γυναίκες αγαπούν το κόσμημα και όταν η ιδέα σας περιστρέφεται γύρω από κοσμήματα, ξέρετε ότι δεν μπορεί να πάει στραβά. Για να γίνει αυτό ένα εξατομικευμένο δώρο, επιλέξτε ένα σετ κοσμημάτων με birthstone της. Ανάλογα με το μήνα που γεννήθηκε μέσα, θα επιλέξει την πέτρα και να της δώσει το δώρο.
Ακριβώς όπως οι γυναίκες αγαπούν το κόσμημα, έχουν τα φορτία του μακιγιάζ, καθώς και. Έτσι επόμενη πρότασή μου προς εσάς είναι μια εξατομικευμένη συμπαγές ασήμι. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα ομορφιά και εκείνη θα το αγαπήσουν που νόμιζες ότι γι ‘αυτό. Για να το καθιστούν μοναδικό, εγγράψει ένα ρομαντικό απόσπασμα ή φράση πάνω του.
Είναι η ίδια σε κηπουρική; Μήπως θα κρατήσει μιλάει για την επιθυμία να ξεκινήσει έναν κήπο της δικής του; Στη συνέχεια, μπορείτε να δώρο μια δωδεκάδα, είναι εύκολο να αυξηθεί σπόρους που αυτή μπορεί να τοποθετήσει στο περβάζι του παραθύρου. Μπορεί να κάνει ένα μίνι κήπο της δικής της στο περβάζι του παραθύρου και να παρακολουθήσουν οι σπόροι μεγαλώνουν σε θαυμάσια ανθοφόρα φυτά.

Δώρα για τη φίλη
Μία κοπέλα δεν είναι δύσκολο να ψωνίσει για (δεν έχει σημασία ποιες είναι οι φήμες μπορεί να είναι). Το γεγονός ότι πήρατε το χρόνο και την προσπάθεια να σκεφτούμε ένα δώρο γι ‘αυτήν θα είναι αρκετό. Αλλά δεν θέλετε να κάνετε ακριβώς το χαμόγελό της και είναι ικανοποιημένοι με το δώρο. Θέλετε να νιώσει ευτυχισμένη με συντριπτική πλειοψηφία και να πηδούν πάνω και κάτω με χαρά, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, για να συμβεί αυτό, είστε θα θέλετε να διαβάσετε τις ακόλουθες ιδέες.

Ένα κυνήγι θησαυρού. Αν είναι τα γενέθλιά της ή την επέτειό σας, να πάρετε 10 μικρά δώρα, όπως αρωματικά κεριά, αγαπημένη καραμέλα της, αρώματα, κραγιόν, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλι, σκουλαρίκια, κλπ., και να κρύβονται στα σπίτια τους φίλους της ». Δώστε ένα λεπτομερή χάρτη και να κρατήσει το τελικό, μεγάλο δώρο μαζί σας (στο σπίτι σας, στο πάρκο, ή εστιατόριο).
Μήνυμα σε ένα μπουκάλι? Ότι είναι το επόμενο δώρο ιδέα μας. Πάρτε λίγο άμμο στην παραλία και ένα καθαρό, διάφανο μπουκάλι με φελλό. Τοποθετήστε την άμμο μέσα στο μπουκάλι και να γράψει ένα όμορφο ποίημα αγάπης γι ‘αυτήν. Τυλίξτε το χαρτί και τοποθετήστε το μέσα στο μπουκάλι και δώρο αυτό σε αυτήν.
Μήπως θα έχουν ένα αγαπημένο άρωμα; Θέλω να πω, δεν φορούν ένα συγκεκριμένο άρωμα ή / και άρωμα λοσιόν; Αν της αρέσει λεβάντα, βανίλια, σανταλόξυλο, και / ή τριαντάφυλλο, μπορείτε να την κάνει ένα σαπούνι αρωματικό. Κάντε ένα κουτί από 6 αρωματικό σαπούνι και να τους δώσει ως δώρο. Θα σ ‘αγαπώ για αυτό.

Ένα εξατομικευμένο δώρο δεν είναι τίποτα, αλλά ένα δώρο που έκανε και σκέφτηκε με ένα άτομο στο μυαλό. Ευτυχία τους είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλουμε να τους δώσουμε το καλύτερο δώρο εκεί έξω. Ελπίζω ότι σας άρεσε εξατομικευμένα δώρα μας γι ‘αυτήν και βρήκε κάτι που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα. Όλα τα καλύτερα και ελπίζω ότι θα αρέσει!

Μάθετε να κάνετε καλάθια δώρων
Δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες
Δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά
Αναμένοντας Δώρα Μητέρα
Κατάλογος των δώρων επετείου Με Έτος
Ρομαντικές ιδέες δώρων για Αυτόν
Best Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
6 μηνών ιδέες δώρων επετείου
Καλάθια δώρων Συλλυπητήρια
Σπιτικά δώρα Τροφίμων

Leave a Reply