Επέτειος Ιδέες για Άνδρες

Δεν είναι ωραίο να γιορτάσουν καθημερινά ως μια νέα ημέρα για να είναι μαζί σαν μια ψυχή. Ναι, φυσικά είναι, για ένα ζευγάρι να μοιράζονται την ίδια αίσθηση ακριβώς όπως κάθε μέρα προηγούμενες ημέρες. Αυτοί ήταν οι φορές του τρυφερή αγάπη και γλυκιά τριαντάφυλλα. Και για να είναι μαζί σαν ένας από εκείνους «που κατασκευάζονται από κάθε άλλη« αυτούς. Χρειάζεται πραγματικά ένα καλό μερίδιο της τύχης για να μοιράζονται μια κοινή στέγη μαζί. Ακριβώς όπως το πώς πρέπει κανείς να γιορτάσουν κάθε μέρα, οι επέτειοι είναι επίσης μία από αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, όταν έχετε συνειδητοποιήσει χρόνια περνούν ακριβώς όπως ένα αεράκι. Και για να σηματοδοτήσει τη σημασία αυτής της ημέρας, θα ανταλλάξουν δώρα επετείου ως δείγμα της αγάπης. Έτσι, για το δικαιότερο φύλο, εδώ είναι μερικές ιδέες επετείου για τους άνδρες.

Καλύτερες ιδέες επετείου

Οι άνθρωποι που είναι γνωστό ως κοινωνικά ζώα. Έχουμε την τάση να έχουν πολλά να εκφράσουν συναισθήματα σε κάθε μέρος της ζωής μας. Είμαστε επίσης γνωστό για να γιορτάσουν σχεδόν τίποτα. Μεταξύ ένα από αυτά είναι οι γιορτές επετείους. Να είστε δημιουργικοί και να σκέφτονται διαφορετικά, όταν πρόκειται για ιδέες δώρων επετείου για τους άνδρες. Αναφέρονται τα παρακάτω μερικές μεγάλες ιδέες επετείου για τους άνδρες.

Ένα σπιτικό δείπνο υπό το φως κεριών
Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο όμορφο από ό, τι αμυδρό φωτισμό, νόστιμο φαγητό και την όμορφη δυο σας. Ναι, το δείπνο υπό το φως κεριών κορυφές του γραφήματος. Ένα δείπνο στο φως των κεριών στο σπίτι είναι το καλύτερο. Αν θέλετε να βγείτε έξω, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κράτηση εκ των προτέρων.

Ένα πακέτο μήνα του μέλιτος
Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να πας σε ένα μήνα του μέλιτος πάλι; Είναι ίσως ένα από τα πιο συναρπαστικά δώρα που μπορείτε να δώρο στο σύντροφό σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε είτε το ίδιο μέρος όπου μπορείτε είχε στο μήνα του μέλιτος μαζί μετά το γάμο ή να επισκεφθείτε μια νέα χώρα με πολύ μεγάλη. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων επετείου για τους συζύγους.

Ένα ακριβό σαμπάνια ή ένα σπάνιο ουίσκι Παλιά
Λέγεται ότι οι άνδρες αγαπούν να πίνουν το κρασί τους. Σύμφωνα με τη γεύση του άνδρα σας, επιλέξτε μια σαμπάνια ή ένα σπάνιο παλιό ουίσκι. Θα εξασφαλίσει ότι εσείς οι δύο θα έχουν μια καλή στιγμή μαζί πίνοντας τα αφρώδη κρυστάλλινα ποτήρια. .

Ένα ρομαντικό Φωτογραφικό Άλμπουμ
Βάλτε μαζί μια συλλογή από παλιές φωτογραφίες σας από τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Κάντε ένα άλμπουμ του όλες αυτές τις φωτογραφίες που σας είχε πάρει μαζί σε εκείνες τις ημέρες. Τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερη από ό, τι λατρεύοντας αυτές τις παλιές καλές εποχές που περάσαμε μαζί.

Ένα Gadget
Οι περισσότεροι άνδρες είναι freaks gadget. Αν ο άνθρωπος σας είναι ένας μεταξύ αυτών, τότε θα μπορούν να επιδοθούν σε ψώνια gadget. Μάθετε σχετικά με το τι το gadget που αγαπά περισσότερο. Μπορεί να είναι είτε ένα έξυπνο τηλέφωνο, ένα φορητό music player, μια κονσόλα παιχνιδιών, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κλπ. Μπορείτε να είστε βέβαιοι να δείτε αυτό το αστραφτερό χαμόγελο στο πρόσωπό του, όταν παίρνει στα χέρια του.

Ένα ρομαντικό Makeover Υπνοδωμάτιο
Είμαι βέβαιος ότι ο άνθρωπος σας θα αγαπήσουν αυτό το πολύ. Ας κάνουμε την κρεβατοκάμαρά σας με τη μαγεία αυτών των υπέροχη κουρτίνες, αρωματικά κεριά, σατέν και κλινοσκεπάσματα. Το κόκκινο όλο θέμα θα είναι αρκετό για να τον δελεάσει. Ποιος ξέρει, μπορεί να μην θέλουν ούτε να βγούμε από αυτό το υπνοδωμάτιο για το βράδυ!

Ακριβά Πούρα
Αν καπνίζει το άτομό σας, τότε τι μπορεί να είναι καλύτερο από gifting τον ένα πακέτο ακριβά πούρα, που περιβάλλεται από ένα περίβλημα χειροποίητα ιταλικά δέρμα. Μπορεί να είναι ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά του.

Μια θεραπεία spa
Οι άνδρες αγαπούν να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ναι, αυτή είναι η αλήθεια, δεν μπορεί να είναι μια καθολική αλήθεια όμως. Στη συνέχεια, όμως παιδιά, οι οποίοι δεν θα θέλουν να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε αυτό το ήσυχο, ήρεμο και όμορφο περιβάλλον. Ίσως εσείς και οι δύο μπορούν να επιδοθούν σε αυτό και να πάρει χαλαρή. Λοιπόν, τουλάχιστον για σας μπορεί να είναι μια καλή δικαιολογία για να πάρετε μια θεραπεία spa πάρα πολύ.

Δαχτυλίδι Platinum
Ένα δαχτυλίδι πλατίνας μπορεί να είναι ένα ιδανικό δώρο για το σύντροφό σας να τον αφήσει να συνειδητοποιήσουν πόσο ιδιαίτερη είναι. Δαχτυλίδια λευκόχρυσου είναι σήμερα, και ίσως μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι από αυτά για τους δυο σας. Ιδανικό ως ιδέα επέτειο ενός έτους για τους άνδρες.

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να δώρο του σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, ή να κάνετε γι ‘αυτόν. Ακόμη και ένα κόμμα επέτειο έκπληξη θα ήταν φοβερό. Το πιο προσωπική και δημιουργική το δώρο είναι, ότι πολύ καλύτερη αντίδραση που μπορείτε να περιμένετε από αυτόν. Εις υγείαν!

Δώρα επετείου για τη φίλη
Ιδέες Δέντρο Money
Εξατομικευμένη καλάθια δώρων
Ρομαντικό δώρα για το φίλο
Καλάθια δώρων Αρωματοθεραπεία
75α ιδέες δώρων γενεθλίων
Δημιουργικές Ρομαντικό Ιδέες για Δώρα
Last Minute Δώρα για Her
Δώρα γενεθλίων για Έφηβες
Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Δώρα για ασθενείς με καρκίνο

Leave a Reply