Επέτειος Λίστα δώρων

Την επόμενη Κυριακή συμβαίνει να είναι 5η επέτειο του γάμου φίλος John σας. John και η σύζυγός του σχεδίου Bips να γιορτάσουν πέντε χρόνια της συντροφικότητας τους, έχοντας ένα bash επέτειο στο Ritz. Τόσο εσείς όσο και το καλύτερο μισό σας έχουν προσκληθεί στο πάρτι. Σίγουρα δεν μπορείτε να εμφανιστεί στο πάρτι με άδεια χέρια! Στη συνέχεια, όμως, δεν μπορείτε επίσης να πάρετε μαζί σας κάθε ηλίθιο, κακής ποιότητας δώρο μόνο για χάρη του διατύπωση. Μετά από όλα, ο John είναι καλός φίλος σας. Έτσι τώρα μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας που έχει δύο πονοκεφάλους – πρώτον, να σκεφτούμε ένα δώρο και, δεύτερον, να σκεφτούμε αυτό που είναι ειδική και κατάλληλη! Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε φίλος μου. Εδώ είναι ένα δείγμα λίστα επέτειος δώρο για να σας δώσει μερικές ωραίες ιδέες για δώρα.

Δώρα γαμήλιας επετείου για

Συνήθως, υπάρχουν δύο τύποι καταλόγων δώρο – ένα παραδοσιακό κατάλογο επετείου δώρα και ένα σύγχρονο κατάλογο επετείου δώρα. Εδώ είναι μερικά παραδοσιακά δώρα επέτειο του γάμου.

Για Παραδοσιακά Επέτειος
Με τα χρόνια, έχει υπάρξει μια παράδοση των δώρων ορισμένους ειδικούς τύπους δώρα για ορισμένες επετείους. Για παράδειγμα, το έτος ένα έχει συσχετιστεί με χαρτί, χρόνος δύο με βαμβάκι, τρεις με δέρμα, τέσσερα είτε με καρπούς ή άνθη, πέντε με ξύλο, έξι με σίδηρο (ενίοτε καραμέλα ζάχαρη), επτά με το μαλλί καθώς και χαλκός, οκτώ με το χάλκινο μετάλλιο, εννέα με ένα κομμάτι της αγγειοπλαστικής και δέκα με κασσίτερο, καθώς και αλουμίνιο. Για όσους από εσάς, όπως είναι παραδοσιακή στην προσέγγισή τους, μπορεί κάλλιστα να ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο αυτής της λίστας. Λοιπόν εδώ είναι το υπόλοιπο αυτής – έντεκα σχετίζεται με το χάλυβα, δώδεκα με μετάξι (μερικές φορές λευκά είδη), δεκατρείς με δαντέλα, δεκατέσσερα με ελεφαντόδοντο, και δεκαπέντε με κρύσταλλο. Στη συνέχεια, το υπόλοιπο του καταλόγου αποτελείται από πέντε χρόνια-διαστήματα αντί διαδοχικών χρόνων. Για παράδειγμα, η εικοστή επέτειος συνδέεται με την Κίνα, εικοστή πέμπτη με ασήμι, τριακοστή με μαργαριτάρι, τριακοστή πέμπτη με κοράλλια, τεσσαρακοστή με ρουμπίνι, τεσσαρακοστή πέμπτη με ζαφείρι, πεντηκοστό με χρυσό και πεντηκοστό πέμπτο με σμαράγδι. Η εξηκοστή επέτειο του γάμου και όλες οι επέτειοι σημειώνονται διαδοχικές συνδέονται με ένα διαμάντι.

Τώρα που ξέρετε τι υλικό είναι αυτό που σχετίζεται με το χρόνο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο δώρο αναλόγως. Μπορεί να είναι μια δύσκολη αλλά ευχάριστη εργασία καλά. Για παράδειγμα, για μια πρώτη επέτειο του γάμου θα μπορούσατε να σκεφτείτε οτιδήποτε φτιαγμένο από χαρτί – κάρτες επετείου, εισιτήρια κινηματογράφων, δωροεπιταγές ή ακόμη και εισιτήρια για διακοπές! Ιδέες για τη δεύτερη δώρα έτος θα μπορούσε να περιλαμβάνει βαμβακερά υφάσματα, σεντόνια, τραπεζομάντιλα, κλπ. Όταν σκεφτόμαστε από δέρμα, που θα μπορούσε να καταλήξει με δερμάτινα πορτοφόλια, πορτοφόλια, τσάντες, παπούτσια, κλπ. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να σκεφτείτε από εκλεκτά λουλούδι ανθοδέσμες, ξύλινα έργα τέχνης, μάλλινα πουλόβερ, ινδική αγγειοπλαστική, κλπ., ως παραδείγματα των παραδοσιακά δώρα επετείου για τις διαδοχικές επετείους. Όταν πρόκειται για πολύτιμους λίθους, κοσμήματα είναι η πιο φυσική επιλογή για gifting.

Για Σύγχρονης Επέτειος
Όσοι από εσάς θα είναι άνετα παρουσιάζοντας σύγχρονα δώρα επετείου θα μπορούσε να επιλέξει για σύγχρονα gadgets, συσκευές, ηλεκτρονικά είδη, showpieces, έπιπλα, ασημικά, κρεβατοκάμαρα ή στο μπάνιο πολυτελείας, δελτία ταξιδίου, σχεδιαστής χρυσά κοσμήματα, κλπ. Αν θα θέλατε να έχει το χρόνο σοφός-κατάλογος της σύγχρονης δώρα επετείου, εδώ είναι. Το πρώτο έτος συνδέεται με τα ρολόγια (ρολόγια χειρός θα μπορούσε να είναι μια επιλογή), η δεύτερη με την Κίνα, την τρίτη θέση με κρυστάλλινα, τέταρτο με οικιακές συσκευές, την πέμπτη θέση με ασημικά, κλπ. Σύμφωνα με την εποχή, μπορείτε να επιλέξετε για την πλατίνα, αντί του χρυσού ή κοσμήματα με διαμάντια. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι δίνοντας μικρή προσωπική επαφή με τα δώρα σας κάνοντας μια κορνίζα κολάζ φωτογραφιών του ζεύγους επετείου, ή με τη χρήση origami για να καταλήξει με κάποιο ωραίο σκάφος χαρτί.

Αυτή ήταν μια γενική επισκόπηση του τι είναι μια λίστα δώρο επετείου είναι. Για να κάνετε δώρο επιπλέον ειδική σας, θα μπορούσατε να σκεφτείτε συνδυάζοντας τις παραδόσεις του παρελθόντος με αυτές της σύγχρονης εποχής. Θα μπορούσε κανείς να το ονομάσουμε όπως κάνει το καλύτερο και των δύο κόσμων, έτσι δεν είναι;

Ιδέες δώρων γενεθλίων για τα κορίτσια
Last Minute Ιδέες Δώρων
Bachelorette Δώρα
Δώρα Hostess
Ιδέες δώρων για τον μπαμπά Συνταξιοδότηση
Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας
Ρομαντικό δώρα για τη φίλη
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για εφήβους
Φτηνές δώρα γενεθλίων
10ης επετείου Δώρα γι ‘Αυτόν
Δώρα γενεθλίων για τη μαμά

Leave a Reply