Εύκολο να κάνει Χριστουγεννιάτικα δώρα

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της ανταλλαγής, δίνοντας και δώρων! Προσωπικά, μου αρέσει όταν άνθρωποι με εκπλήσσει με δώρα και εγώ επίσης να απολαύσετε κάνει δώρα για τους φίλους και την οικογένειά μου. Αντί να αγοράζουν ακριβά δώρα, κάνοντας ένα δώρο για τους αγαπημένους σας με τη δική σας, καθιστά πιο πολύτιμη, διότι από τη στιγμή που θα αφιερώσει σ ‘αυτό. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα εξατομικευμένα δώρα θα εκτιμηθεί από τους φίλους σας. Δείχνει thoughtfulness σας και σας δίνει την ευκαιρία να εξαπλωθεί δημιουργικά φτερά σας.

Απλή δώρα Χριστουγέννων

Εδώ είναι μερικές πολύ εύκολες ιδέες για δώρα, τα οποία μπορείτε να κάνετε για κάθε έναν από τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας. Το μυστικό είναι να «κάνουμε κάτι το οποίο είστε καλοί» και σκεφτείτε πώς μπορείτε να το προσαρμόσετε για το άτομο που το gifting!

Συσκευασμένα Home Cooked Λιχουδιές
Εάν είστε ένας καλός μάγειρας και είναι ιδιαίτερα καλοί στο μαγείρεμα μπισκότα, στη συνέχεια, ένα βάζο από τα μπισκότα τσιπ σοκολάτας είναι εύκολο να γίνουν. Ένα πολύ δικό σας εξατομικευμένο βάζο μπισκότα τσιπ σοκολάτας! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένα παιδί για (εκτός από τα παιχνίδια βίντεο και ένα κατοικίδιο ζώο); Αν ο γιος σας είναι μακριά ακόμα για τη μελέτη θα εκτιμηθεί. Τώρα δεν είμαι πρόκειται να σας δώσω ένα τσιπ cookies συνταγή σοκολάτας εδώ, καθώς είναι ένα καλά φυλαγμένο μυστικό μόνο για να περάσει κάτω από τις γιαγιάδες για να αγαπημένο εγγόνια τους! Αυτό το σπιτικό δώρο θα είναι σίγουρα ένα σίγουρο χτύπημα!

Δώρο ένα Ζωγραφική
Εάν είστε καλοί στο να ζωγραφική, γιατί να μην δώρο ένα αποκλειστικά από τη ζωγραφική για αγαπημένοι σας; Μπορεί να είναι θα μπορούσατε να κάνετε μια ζωγραφική πορτρέτο του προσώπου που κάνει το δώρο για. Ειδικά, αν είναι φίλη σου / φίλο ή ο / η σύζυγος, ότι είστε gifting, αυτό είναι ένα εντελώς αξιόλογη προσπάθεια.

Ένα κολάζ εικόνων
Με τα χρόνια, έχουμε συσσωρεύσει εκατοντάδες στιγμιότυπα από τους φίλους και την οικογένεια. Ένα κολάζ εικόνων είναι ένας τρόπος για να φέρει όλες αυτές τις στιγμές μαζί! Έτσι, κάνουν ένα κολάζ από εικόνες αφίσα της οικογένειας ή της ομάδας των φίλων σας ή αν θέλετε να κάνετε είναι αποκλειστική, μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ από στιγμές σας με αυτό το άτομο. Το δώρο σας θα πάρει σίγουρα την πρώτη θέση στο δωμάτιό του και θα είναι πιο αξιόλογο από κάθε ακριβά gizmo ότι θα είναι προικισμένος.

Προσωπικά Κουπόνια Δώρων
Αυτό είναι το ιδανικό ρομαντικό δώρο για τη φίλη / φίλο σας ή ο / η σύζυγος. Μπορείτε να κάνετε κουπόνια από μερικές από τις ρομαντικές δραστηριότητες που σας αρέσει να κάνετε δύο μαζί. Αυτά είναι τα κουπόνια αγάπης. Κάθε ένα από τα οποία είναι μια υπόσχεση που δόθηκε από εσάς να του / της. Δεν θα σας πω τι να γράψω σε αυτές κουπόνια. Τη φαντασία σας μπορεί να πάρει σίγουρα τη φροντίδα του!

Κάντε ένα βίντεο Αρχική Χριστούγεννα!
Κάντε μια συλλογή βίντεο στο σπίτι όλων των βίντεο κλιπ από τους φίλους και την οικογένεια που έχετε και να έχουν κάποια μεγάλη μουσική στο παρασκήνιο με μηνύματα στο μεταξύ. Μπορείτε να πάρετε αποσπάσματα βίντεο από όλους τους ανθρώπους που θέλετε να δώρο για τα Χριστούγεννα. Η σύνταξη και η σύνταξη μπορεί εύκολα να γίνει σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα ταινία κάνει το λογισμικό, που διατίθεται στον υπολογιστή σας.

Κεριά Χριστουγέννων
Ναι, σπιτικά κεριά κάνουν για την εξαιρετική δώρα, τα οποία είναι πολύ εύκολο να κάνει. Απλά να είστε προσεκτικοί να μην υπερβαίνει τη συνιστώμενη θερμοκρασία για την τήξη κερί, το οποίο θα πρέπει να είναι τρόπος λιγότερο από 300 ° F. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα να μην αφήσει η άνοδος της θερμοκρασίας πάνω από 250 ° F. Τούτου λεχθέντος, επιτρέψτε μου να εξηγήσω εν συντομία τη διαδικασία. Θα χρειαστεί να αγοράσετε μια κατάλληλη ποσότητα του κεριού (παραφίνη, κερί μέλισσας ή σόγια), αρωματικά έλαια, φυτίλια (μακριές σειρές βαμβάκι) και μολύβια χρώμα. Θα πρέπει, επίσης, καλούπια και τηγάνια για κερί θέρμανσης. Λιώστε το κερί (προσοχή: είναι εύφλεκτο κερί, τη διατήρηση της θερμοκρασίας κάτω από τους 300 ° F), να προσθέσετε ένα χρώμα παστέλ και λάδι άρωμα. Προετοιμάστε το καλούπι εφαρμόζοντας λάδι μέσα σε αυτό και καλύπτοντας το με χαρτί. Χύστε το λειωμένο κερί μέσα σε ένα καλούπι και το αφήνουμε να κρυώσει, μετά την εισαγωγή του στο εσωτερικό φυτίλι, χρησιμοποιώντας μια εξωτερική υποστήριξη. Μέσα σε λίγες ώρες, κερί σας θα είναι έτοιμο για να είναι τυλιγμένο δώρο!

Έτσι, αυτές ήταν μερικές ιδέες από τις δικές γόνιμο μυαλό μου. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να καταλήξει με την καλύτερη και πιο δημιουργικές ιδέες δώρων. Μια προσωπική επαφή κάνει κάποια πιο πολύτιμο δώρο.

Δώρα επετείου για Γονείς
Ιδέες Νεράιδα
Καλύτερα δώρα Χριστουγέννων
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Top 10 της
Χειροποίητα δώρα για Αυτόν
Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων για το φίλο
Δώρα Gag για 50th Birthday
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο σας
Μοναδικές ιδέες δώρων για το φίλο
Ιδέες δώρων για τη φίλη

Leave a Reply