Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες δώρων για Αυτόν

Έτσι, οι τύποι δεν είναι σε όλη την ρομαντική σαχλαμάρα ότι τα κορίτσια είναι σε (αυτό είναι κάτι από μια συγκρατημένη ε;). Κρίμα. Αιτία δεν θα ήταν ευκολότερο να σχεδιάσει μια ρομαντική μέρα και το δώρο τους κάτι, απλά ακολουθώντας τα ένστικτα του τι θέλουμε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (Read-σαχλαμάρα, ρομαντική αγάπη); …Αλλά όχι. Όχι για τα παιδιά. Καλά ίσως λίγο, αλλά δεν είναι όλοι έξω. Και τότε τι θα μπορούσε να είναι μερικά από το καλύτερο δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘αυτόν, αν ειδύλλιο δεν είναι να παρουσιαστεί με φώτα νέον; Εδώ είναι αυτό που λέω να κάνετε, διαβάστε το παρακάτω άρθρο, καθώς και από το τέλος του, θα έχετε ό, τι χρειάζεστε, μεταξύ δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για παιδιά. Πάρτε χαρτί και μολύβι σας και αφήστε το ξεφάντωμα σκέψης ξεκινήσει.

Ιδέες δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Χρησιμοποιήστε τις ιδέες από αυτή τη λίστα για οποιαδήποτε Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που γιορτάζουμε φέτος. Με αυτόν τον τρόπο μέρα αυτά του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες για δώρα έχουν μια καθολική έκκληση που ακολουθεί για πολλά, πολλά χρόνια. Και ξέρω ότι είναι λίγο αργά και τραβώντας το κάπως κοντά στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να ψάχνει για την Ημέρα δώρο το τέλειο του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘αυτόν, αλλά ακούς έξω – τα περισσότερα από αυτά τα δώρα έχουν ειδικά επιλεγεί έτσι ώστε να μπορείτε να κανονίσετε ως τελευταία στιγμή, καθώς πράγμα. Ακούγεται καλό; Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν.

Ερωτικά Book
Τώρα μιλάμε, έτσι; Και ξέρεις ότι θα αγαπήσετε δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πάρτε τον ένα βιβλίο του Κάμα Σούτρα! στη συνέχεια να περάσουν «ανάγνωση» της παραμονή μέσα από αυτό. Και τι γίνεται αν έχετε μια ελαφρώς πιο τολμηρή προοπτική στη ζωή; Γράψτε μια ερωτική του ιστορία με εσάς ως τους κύριους χαρακτήρες. Τι θα ακολουθήσει ότι, δεν έχω να πω. Θα του δείξει ποιος είναι υπεύθυνος με αυτό το μοναδικό δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Καλάθι Δώρο … της Αταξίες
Δώστε του ένα καλάθι δώρων ή κουτί του Αγίου Βαλεντίνου με ό, τι είναι θρασύς, ερωτική και αχνιστή .. με λίγα λόγια, ένα καλάθι του άτακτος σκέψεις. Kinky παιχνίδια, σατέν σορτς, χειροπέδες, φυλλάδια αγάπη, ερωτικά παιχνίδια … πάρει απλά όλα σε ένα μεγάλο κουτί. Τα αποτελέσματα του αυτό θα διαρκέσει για πολύ, πολύ καιρό.

Καλάθι δώρων (Εναλλακτική)
Εντάξει, γι ‘αυτό δεν πρέπει να είναι μόνο ένα άτακτο καλάθι του Αγίου Βαλεντίνου δώρο, μπορεί να είναι Ημέρα καλάθι δώρο ένα βοηθητικό πρόγραμμα του Αγίου Βαλεντίνου γι’ αυτόν, καθώς και. Αλλά αυτό ακούγεται πραγματικά βαρετό, έτσι ώστε στη συνέχεια, πώς να κάνουν αυτό ένα ειδικό; Κάντε μια λίστα με όλα τα πράγματα που θα θέλατε, αλλά δεν αγοράζει «coz σκέφτεται ανέρχεται σε πομπώδης. Γραβάτες, μανικετόκουμπα, ένα από τα αγαπημένα αρώματα, αθλητικά είδη, κλπ, κλπ. Οι επιλογές είναι πολλές και το καθένα θα αλλάξει ανάλογα με το τι ειδική κάποιος σας συμπαθεί. Έτσι, πάμε όλοι έξω και να πάρετε αυτό γίνει από δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαριτωμένο για παιδιά.

Α ‘Αυτόν Tease “Μαραθώνιος
Και εννοώ πειράζω! Πως; Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή την ημέρα πριν, ξεκινήστε κρατώντας ένα κομμάτι του ιματισμού σας (λεπτή ενδύματα) στον χαρτοφύλακά του. Όταν παίρνει να εργαστούν και να ανοίγει την τσάντα … ότι κροσσώδης ρόμπα πρόκειται να τον κάνει να σκεφτείτε εσείς (και πώς!). Μην ξεχάσετε να spritz άρωμα υπογραφή σας σε αυτό … ή ακόμη καλύτερα, spritz κάποια σχετικά γραβάτα του, ενώ αυτός είναι στο μπάνιο, έτσι ώστε όλη μέρα μέσα, κρατά σκέφτεται. Γυρίστε το πείραγμα σε αργά βασανιστήρια στέλνοντας τον ερωτικό μηνύματα όλη την ημέρα μέσα (όπως ίσως ό, τι θέλετε να κάνετε για να τον?) … Από τη στιγμή που παίρνει το σπίτι, αυτός θα πρέπει να είναι έτσι πλήρως ενεργοποιημένο και θα τον χαιρετήσει στην πόρτα με κάτι πραγματικά σέξι … ό, τι θα ακολουθήσει θα πρέπει να κάνει για ένα μεγάλο δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘αυτόν … και εσείς. Πες μου, αυτό δεν είναι μια από τις πιο ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Όλο και κάποια Περισσότερα
Αυτά δεν είναι αρκετά; Εδώ είναι μερικές άλλες ιδέες που μπορείτε να επιλέξετε από. Εγγυημένη awesomeness:
Γράψτε μια κάρτα τον / σελίδα από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους τον αγαπάτε. Εγώ ώθηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όχι λιγότερο.
Σχεδιάστε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και τα άλατα.
Πρωινό στο κρεβάτι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ή ένα σπίτι μαγειρεμένο φαγητό. Αυτός θα αγαπήσετε αυτό το σπιτικό ιδέα του Αγίου Βαλεντίνου δώρο Ημέρα για αυτόν.
Ένα δώρο που του αγαπημένου DVDs σειράς του στον αέρα.
Προγραμματίστε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι. Βάλτε στην πιο αγαπημένη ρομαντική ταινία σας, και αργότερα για μια συνεδρία χορό για τα κορυφαία τραγούδια αγάπης για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Νίκαια και χαλαρή.
Μια άλλη τρέιλερ; Επαλείψτε μια μικρή σταγόνα / μπάλωμα του μελιού οπουδήποτε στο σώμα σας και την πρόκληση του να το βρει. Ημέρα Αρκετά καλό δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για αυτόν;

Πες μου εσύ δεν έχεις μερικές από τις καλύτερες ιδέες σε αυτό το άρθρο. Θα πρέπει, έτσι δεν είναι; Στη συνέχεια, πάμε, πάμε, για να πάρει τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου these και να κάνουν αυτό το Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μέρα για να θυμόμαστε για τους δυο σας. Βλέπω ροδοπέταλα, λευκά σεντόνια, κεριά, απαλή μουσική ρομαντικό …Έχετε μια μεγάλη Αγίου Βαλεντίνου!

Αστυνομία ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση
100 Σπιτική ιδέες δώρων
Χριστουγεννιάτικα δώρα για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Ένα ιδέες δώρων επετείου
Ιδέες δώρων επετείου για τη γυναίκα
Χριστούγεννα ιδέες δώρων τροφίμων
DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο
Σπιτική ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Creative δώρα για τον μπαμπά
Δώρα για το φίλο σας

Leave a Reply