Ιδέες γενεθλίων Βιβλίο Φωτογραφία

Κάνοντας μια φωτογραφία βιβλίο για τα γενέθλια του αγαπημένου σας προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσουν τις αναμνήσεις του μια ξεχωριστή μέρα. Παρά το γεγονός ότι τα γενέθλια έρχονται κάθε χρόνο και κάνουμε κλικ πολλές φωτογραφίες, οι περισσότερες από τις φωτογραφίες απλώς μαραζώνουν μέσα σε συρτάρια. Ακόμα χειρότερα, μερικοί είναι ποτέ ακόμη τυπωθεί και είναι ακριβώς αποθηκεύονται στον υπολογιστή. Δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη βιβλίο φωτογραφία σε μια όμορφη εμφάνιση, θα σας βοηθήσει να αγαπάμε τις υπέροχες αναμνήσεις από ένα πάρτι γενεθλίων. Επιπλέον, τα βιβλία φωτογραφία γενέθλια κάνουν τα μεγάλα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους. Αρκεί να σκεφτούμε πόσο υπέροχο θα είναι για έναν παππού και γιαγιά για να λάβετε 1ο βιβλίο γενέθλια φωτογραφία του εγγονού του. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη δημιουργία ενός βιβλίου φωτογραφία γενέθλια, τη στιγμή που θα τους παρέχει τις σχετικές φωτογραφίες. Αν και αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα, δεν θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να δημιουργήσετε το δικό σας άλμπουμ φωτογραφιών γενέθλια. Και αυτό δεν είναι ένα δύσκολο έργο, σε όλα.

Πώς να κάνει Βιβλία Φωτογραφία γενεθλίων

Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς να κάνει ένα άλμπουμ φωτογραφιών για τα γενέθλια.

Γενέθλια Ιδέα Βιβλίο Φωτογραφία # 1

Πράγματα που απαιτούνται

1 φύλλο 18×24 τετραγωνική ίντσα χαρτί ακουαρέλας
Διπλής όψης ταινία
Stronghold κόλλα υφάσματος
Ψαλίδι
Χάρακας
Fancy διακοσμητικό χαρτί
Χρησιμότητα μαχαίρι
Φάκελο των οστών
Grosgrain κορδέλα
Φωτογραφία γωνίες
Mat συμβούλιο
Μολύβι

.

Για να κάνετε αυτό το λεύκωμα φωτογραφιών γενέθλια, θα πρέπει να τοποθετήσετε το χαρτί ακουαρέλας στο τραπέζι εργασίας. Με τη βοήθεια ενός χάρακα και μολύβι, σημαδέψτε τα σημεία σε μια απόσταση κάθε 7 ίντσες στη μακρύτερη πλευρά. Κάντε το αυτό τόσο για την άνω και τις κάτω πλευρές του χαρτιού. Πάλι ενταχθούν τα δύο πάνω και κάτω τα σημεία με μια ευθεία γραμμή. Με τις γραμμές ένας οδηγός, διπλώστε το στυλ ακορντεόν χαρτί. Με το ψαλίδι, κόψτε το υπόλοιπο χαρτί, αφήνοντας ½ ίντσες πλάτος του χαρτιού στην αριστερή πλευρά. Μόλις γίνει αυτό, γυρίστε το στυλ ακορντεόν διπλωμένο χαρτί κατά 90 μοίρες και το σήμα 5 ιντσών αποστάσεις σε αυτό. Κόψτε το χαρτί σε τρία ίσα τμήματα 5 ιντσών.

Τώρα κολλήσει ένα στενό τμήμα του ταινία διπλής όψης για το ευρύ ½ καρτέλα που είχε κόψει νωρίτερα. Ενώστε τα άλλα δύο τμήματα 5 ιντσών από διπλωμένο χαρτί στην καρτέλα. Στη συνέχεια κόψτε δύο κομμάτια του διοικητικού συμβουλίου της χαλάκι με τις διαστάσεις των φωτογραφιών σελίδες. Κόψτε δύο κομμάτια της φαντασίας διακοσμητικό χαρτί σε διαστάσεις που είναι ½ ιντσών περισσότερα από τα κομμάτια του πλοίου ματ. Τηρείτε το διακοσμητικό χαρτί για τα κομμάτια του πλοίου ματ με ταινία διπλής όψεως. Μόλις γίνει αυτό, κόψτε την περίσσεια διακοσμητικό χαρτί. Συμμορφωθείτε ταινία διπλής όψης στο πίσω μέρος από τα κομμάτια του πλοίου ματ και να τα κολλήσετε στο μπροστινό και πίσω μέρος των φωτογραφιών σελίδες του βιβλίου. Για να εξασφαλίσει τις σελίδες στο διοικητικό συμβούλιο χαλάκι, πατήστε με το φάκελο των οστών. Κόψτε ένα κομμάτι από μακριά κορδέλα grosgrain και να κολλήσει το ένα άκρο της στο εσωτερικό του οπισθόφυλλου του βιβλίου φωτογραφία με κόλλα ύφασμα φρούριο. Τέλος συνδέστε τις γωνίες φωτογραφία στις σελίδες του βιβλίου φωτογραφία. Αφού οι γωνίες φωτογραφία είναι ασφαλείς, μπορείτε να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες γενεθλίων σε κάθε σελίδα του βιβλίου φωτογραφία. Διακοσμήστε το με πούλιες, glitter και να αισθάνονται ελεύθεροι να γράφουν για τις υπέροχες αναμνήσεις που συνδέονται με την κάθε φωτογραφία.

Γενέθλια Ιδέα Βιβλίο Φωτογραφία # 2

Πράγματα που απαιτούνται

Μίνι άλμπουμ φωτογραφιών
Κοπή ματ
Χαρτόνι
Ψαλίδι
Χάρακας
Fancy διακοσμητικό χαρτί
Τέχνη μαχαίρι
Κολλητική ταινία
Κόλλα ραβδί
Μεταλλικά ακρυλικό χρώμα
Mat συμβούλιο
Μολύβι

.

Για να κάνετε αυτό το βιβλίο φωτογραφία, κόψτε πρώτα το διακοσμητικό χαρτί στο ίδιο μέγεθος με το μίνι άλμπουμ φωτογραφιών. Τώρα οργανώσει τις φωτογραφίες γενέθλια με τη σειρά με την οποία θέλετε να τοποθετήσετε τους στο βιβλίο φωτογραφία. Κόψτε τα αποθέματα κάρτα στο ίδιο μέγεθος και σχήμα όπως εκείνο των φωτογραφιών. Αναστροφή πάνω από τις φωτογραφίες και επισημάνετε τις τέσσερις γωνίες των φωτογραφιών σε τέσσερα μικρά τρίγωνα (ίδιο σχήμα με γωνίες φωτογραφία). Κάντε τις ίδιες ενδείξεις σχετικά με το απόθεμα καρτών. Τοποθετήστε το χαρτόνι πάνω από το διακοσμητικό χαρτί και με τις γωνίες αισθητή ως οδηγός, κάνει τέσσερις σχισμές στο χαρτί. Αυτές οι τέσσερις σχισμές, όπου οι τέσσερις γωνίες της φωτογραφίας θα εισαχθεί. Κάντε περισσότερες σχισμές όπως αυτό για να φιλοξενήσει κάθε σελίδα του βιβλίου άλμπουμ. Εφαρμογή κόλλας στο πίσω μέρος του διακοσμητικό χαρτί και λειάνετε το πάνω από το άλμπουμ σελίδα. Τοποθετήστε το χαρτόνι και τις φωτογραφίες μέσα στις σχισμές του διακοσμητικό χαρτί. Γράψτε κάτω λεζάντες για το απόθεμα κάρτα για τις φωτογραφίες.

Κάντε μια μεμβράνη σε ένα άλλο χαρτί χαρτόνι και τοποθετήστε το στην κορυφή της φωτογραφία στο εξώφυλλο του βιβλίου. Ασφαλίστε το stencil στη θέση του με την κολλητική ταινία και χρωματίστε το stencil με μεταλλικό ακρυλικό χρώμα. Όταν το χρώμα είναι ξηρό, μπορείτε να αφαιρέσετε την κολλητική ταινία και το stencil. Stenciled άλμπουμ φωτογραφιών σας γενέθλια είναι έτοιμη.

Γενέθλια Ιδέα Βιβλίο Φωτογραφία # 3

Μια άλλη μεγάλη ιδέα για την κατασκευή ενός βιβλίου φωτογραφία γενέθλια είναι να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό βιβλίο διευθύνσεων που μπορεί να έχετε που βρίσκεται γύρω από το σπίτι. Πάρτε ένα παλιό βιβλίο διευθύνσεων και ελέγξτε αν όλες οι σελίδες είναι άθικτα. Ένα βιβλίο διευθύνσεων με δακτυλίους λειτουργεί το καλύτερο για το έργο αυτό. Σπρέι βαφής τις σελίδες του βιβλίου διευθύνσεων με ακρυλικά χρώματα βαφής και να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε σελίδα. Μόλις το χρώμα να στεγνώσει το προϊόν, συγκεντρώνουν τις φωτογραφίες γενεθλίων για το βιβλίο διευθύνσεων. Για να κάνετε το εξώφυλλο του βιβλίου φωτογραφία πιο ενδιαφέρουσα, να επισυνάψετε μια αγαπημένη φωτογραφία γενέθλια σε αυτό με ισχυρή κόλλα. Κόλλα τέσσερα κομμάτια από σατέν κορδέλα στην περίμετρο του στη φωτογραφία για να δώσει ένα τελειωμένο βλέμμα.

Γενέθλια Ιδέα Βιβλίο Φωτογραφία # 4

Έχετε πολλές παλιές καρτ-ποστάλ που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ; Τότε γιατί να μην το μετατρέψουμε σε ένα βιβλίο φωτογραφία γενέθλια; Για αυτό το απλό έργο DIY, συλλέγει 15 έως 20 παλιές καρτ-ποστάλ και γροθιά δύο τρύπες στο ένα άκρο κάθε κάρτα με μια γροθιά τρύπα. Ενώ punching τις τρύπες για τις καρτ-ποστάλ, βεβαιωθείτε ότι οι οπές για τις κάρτες ευθυγράμμιση μαζί. Τώρα τοποθετήστε δύο δαχτυλίδια συνδετικό υλικό στις οπές των καρτ-ποστάλ, και να επισυνάψετε αγαπημένες σας φωτογραφίες γενεθλίων σας στο εσωτερικό των καρτ-ποστάλ. Τα πολύχρωμα καρτ-ποστάλ θα κάνει μια ενδιαφέρουσα υπόβαθρο για τις φωτογραφίες γενεθλίων.

Αυτά τα είδη των βιβλίων εξατομικευμένη φωτογραφία γενέθλια κάνει για ένα μεγάλο αναμνηστικό. Ενώ η συναρμολόγηση των φωτογραφιών για ένα βιβλίο φωτογραφία γενέθλια, μπορείτε να τα συγκεντρώνουν, σύμφωνα με τις διαφορετικές στιγμές του πάρτι γενεθλίων, όπως η κοπή της τούρτας γενεθλίων και το άνοιγμα των δώρων. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που σας αρέσει περισσότερο και καλύτερα αντιπροσωπεύει το πνεύμα της γενέθλια.

Εξατομικευμένη Ιδέες κούπα καφέ
Δώρα κηπουρικής για τους άνδρες
Καλύτερη Ηλεκτρονική δώρα
Τρόποι για να βγάλουν φτηνά δώρα στο σπίτι
Σπιτική δώρα επετείου
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα για τις γυναίκες
Best 50η δώρα γενεθλίων για τους άνδρες
Καλάθια δώρων για τα παιδιά
Δώρα 30η επέτειος γάμου
Χριστουγεννιάτικα δώρα για ζευγάρια
Καλύτερα δώρα για τα κορίτσια εφηβικής 2012

Leave a Reply