Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη γυναίκα

Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι δύσκολο να παρακαλώ, και ως εκ τούτου κολλήσουμε από τη σκέψη για την αγορά το τέλειο δώρο γενεθλίων για τις συζύγους τους. Μπορούν να πάνε γύρω από διαφορετικά καταστήματα και να επισκεφθείτε μια σειρά από ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο κατά την άσκηση των επιλέγοντας ένα δώρο για τα γενέθλια της συζύγου τους. Ωστόσο, η αγορά ενός δώρου για τη γυναίκα σας δεν είναι τόσο δύσκολο όπως μπορείτε να σκεφτείτε. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι αυτό που ενδιαφέρει την και στη συνέχεια να πάρει ένα δώρο που ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία. Κάνω να φαίνεται απλό, το ξέρω, αλλά είμαι μετά από αυτό, επίσης, με ιδέες για δώρα.

Δώρα γενεθλίων – Τα πιο δημοφιλή

Κοσμήματα: Κοσμήματα είναι πάντα η πρώτη επιλογή και ένα all-time αγαπημένο των γυναικών, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Μπορείτε να δώρο σύζυγό σας ένα όμορφο σετ κοσμημάτων με διαμάντια, πλήρης, με ένα κολιέ, σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι. Αν αυτό ακούγεται λίγο πάρα πολύ ακριβό για το πορτοφόλι σας, μια αλυσίδα με ένα απλό κρεμαστό κόσμημα είναι επίσης μια καλή επιλογή. Εκτός από τα διαμάντια, μπορείτε επίσης να πάτε στο για κοσμήματα κατασκευασμένα από πολύτιμους, ημιπολύτιμους, ή ακόμα και birthstone της. Το καλό πράγμα για το κόσμημα είναι ότι είναι διαθέσιμα σε διάφορες κλίμακες τιμών, και μπορείτε να αγοράσετε κάτι που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Ό, τι κοσμήματα που αγοράζετε, να θυμάστε ότι θα πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τη στάση της συζύγου σας τέλεια.

Ψώνια: Εκτός από πολύ λίγες, οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν ψώνια πολλά. Αν η γυναίκα σας είναι ένα από αυτά, γιατί να μην την πάρει έξω για ψώνια, ως δώρο γενεθλίων. Αυτό σίγουρα θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για τη σύζυγό σας, πολύ περισσότερο εάν είστε ένα πρόσωπο που μισεί ψώνια. Μπορείτε επίσης να της δώσει ένα καλάθι αγορών, ή της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε να μπορέσει να ψωνίζουν στο περιεχόμενο της καρδιάς της, είτε πρόκειται για ρούχα, παπούτσια, ή οτιδήποτε άλλο που θέλει πραγματικά για τον εαυτό της.

Μαθήματα Χόμπι: Να πάρει την αποδοχή σε μια τάξη χόμπι μπορεί επίσης να είναι μια μοναδική ιδέα για δώρο γενεθλίων για τη γυναίκα σου. Αν όμως έχει θέλουν να μάθουν κάποια πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή στην πραγματικότητα οτιδήποτε άλλο, αυτά τα γενέθλια, κάνει ευχή. Είμαι βέβαιος ότι θα απολαύσετε αυτό το δώρο καλά.

Συνδρομές Περιοδικών: Αυτό το δώρο θα πρέπει να θεωρηθεί, σύμφωνα με συμπαθεί της. Για παράδειγμα, την υγεία, την ομορφιά, τα περιοδικά κουτσομπολιού. Μια ετήσια συνδρομή περιοδικό είναι μια πολύ καλή ιδέα για δώρο για εκείνη, καθώς και το γεγονός ότι δέχεται κάτι μία φορά το μήνα ή ακόμη και ανά δεκαπενθήμερο για έναν ολόκληρο χρόνο, θα εξασφαλίσει ότι εκτιμά το δώρο σας όχι μόνο για εκείνη την ημέρα, αλλά όλα τα πολυετή. Και ενώ είστε σε εγγραφή για μεγάλο χρονικό διάστημα, είστε βέβαιοι να πάρετε κάποια προστιθέμενη freebies και τα δώρα, που θα προσθέσει στον ενθουσιασμό της. Εάν παρατηρήσετε ότι έχει απολαύσει πραγματικά το δώρο όλα πολυετή, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανανεώσει την συνδρομή για τα επόμενα έτη πάρα πολύ.

30η δώρα γενεθλίων

Λαμβάνοντας γυναίκα σου για μια
διακοπές σε ένα ρομαντικό προορισμό
θα είναι πραγματικά ένα μεγάλο δώρο γενεθλίων για τα 30 γενέθλια της γυναίκας σου. Επιπλέον, θα είναι μια διακοπές για να θυμηθείτε αν κάνουν το ταξίδι μια έκπληξη γι ‘αυτήν. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, όπως αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, κλπ., εκ των προτέρων η ίδια, και να ενημερώσει λίγες ώρες πριν από την είστε πραγματικά αφήνοντας για το ταξίδι. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο τόπος που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κάπου που πάντα ήθελε να πάει. Ένα άλλο υπέροχο δώρο μπορεί να δώσει γυναίκα σας
μια μέρα σε ένα spa
. Μπορείτε να δώσετε ένα πακέτο δώρου η οποία περιλαμβάνει styling μαλλιών, ένα μασάζ προσώπου, ένα μανικιούρ, πεντικιούρ, κλπ. Αυτό θα είναι πραγματικά ένα χαλαρωτικό αλλαγή από την κουραστική μέρα ρουτίνα της. Μπορείτε επίσης έκπληξη της με ένα
δείπνο για δύο
με τα αγαπημένα φαγητά της μαγειρεμένα από εσάς.

40α δώρα γενεθλίων

Αν η γυναίκα σας γυρίζει σαράντα, και ψάχνετε για ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για εκείνη, ό, τι για ένα
κόμμα επανένωση με όλους τους φίλους της
; Αν γνωρίζετε σχετικά με μερικούς από τους φίλους παιδικής ηλικίας της ότι δεν έχει επιτευχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, και πάντα μιλάει για, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τους προσκαλέσει για το πάρτι γενεθλίων της συζύγου σας. Προσπαθήστε να πάρετε μια λαβή του κάποια κλασική μουσική από τη στιγμή που μόλις πήρε να την γνωρίσουν, και να αναζωπυρώσει κάποιες ωραίες παλιές μνήμες. Θα βρείτε σίγουρα αυτό η πιο αξέχαστη πάρτι γενεθλίων που είχε ποτέ.

Φθηνότερη δώρα γενεθλίων

Αν οι παραπάνω ιδέες δώρο γενεθλίων για τη σύζυγό σας φαίνεται λίγο πάρα πολύ ακριβό, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, γιατί υπάρχουν και άλλες ιδέες γενεθλίων για τη γυναίκα που μπορεί να είναι μια ποικιλία από δώρα χαμηλού κόστους, καθώς και ότι μπορείτε να δώσει στη σύζυγό σας. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν είναι το κόστος του δώρου, αλλά η συγκίνηση με την οποία θα παρουσιάσει, αυτό που έχει πραγματικά σημασία.

Inexpensive δώρα που μπορείτε να παρουσιάσει στη σύζυγό σας την ημέρα των γενεθλίων της, μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο μια προετοιμασία
κολάζ με παλιές φωτογραφίες της συζύγου σας
, Ξεκινώντας από την εικόνα της ως παιδί και όλες αυτές τις φωτογραφίες που σηματοδοτούν σημαντικές στιγμές στη ζωή της. Δώρο για να της από τη διαμόρφωση του κολάζ σε μια όμορφη κορνίζα. Μια άλλη ιδέα μπορεί να είναι
κάνοντας ένα λεύκωμα
με τη βοήθεια των εικόνων αυτών. Ρωτήστε καθένας στην οικογένειά σας, καθώς και τους φίλους σας να γεμίσει το βιβλίο με σημαντικές γραμμές σχετικά με τη γυναίκα σου.

Ένα
καλάθι δώρων γενεθλίων
γεμάτη με καλούδια το αγαπημένο της είναι μια άλλη φθηνή ιδέα δώρο για να παρουσιάσει στη σύζυγό σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα μπουκάλι σαμπάνια, μουσική και ταινίες CDs, τα αγαπημένα βιβλία της, κλπ., στο καλάθι δώρων. Εάν είστε δημιουργικό πρόσωπο,
γράφοντας ένα γράμμα ή ένα ποίημα
για τη σύζυγό σας είναι επίσης ένα μεγάλο ρομαντικό δώρο.

Μια άλλη μεγάλη ιδέα, αν έχετε κήπο και η σύζυγός σας αγαπά κηπουρική, είναι να την πάρει μερικά νέα λουλούδια και φυτά, μαζί με κάποια νέα είδη εξοπλισμού κηπουρικής. Με όλα αυτά, θα είχε μόνο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στον κήπο, και θα καταλήξει να είναι πολύ χαρούμενος να κάνει κάτι που αγαπά.

Ελπίζω ότι αυτή η λίστα από ιδέες για δώρα γενεθλίων για τη σύζυγό σας πρέπει να σας έχει δώσει κάποια ιδέα για το τι πρέπει να δώσει στη σύζυγό σας την ημέρα των γενεθλίων της. Εκτός από αυτά, τη λήψη της έξω για δείπνο και δαπάνες ποιοτικό χρόνο με τη σύζυγό σας την ημέρα των γενεθλίων της, θα είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείτε να της δώσει, και ότι δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο, έτσι δεν είναι;

Χαριτωμένο ιδέες δώρων
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες Σύμφωνα με $ 30
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 50
Δώρα για τη μαμά
Χαριτωμένο Inexpensive ιδέες δώρων
Μοναδικά δώρα για νέες γυναίκες
Συναισθηματική δώρα γενεθλίων για έναν καλύτερο φίλο
Οικογενειακά Χριστούγεννα Ιδέες για Δώρα
Μεγάλη Δώρα για Her
Cool δώρα για το φίλο
2 Έτος Παλιά δώρα γενεθλίων

Leave a Reply