Ιδέες δώρων γενεθλίων για το φίλο σας

Τα γενέθλια είναι φοβερό? Είναι ειδική, σπάνια, ακόμα τακτική. Ας το παραδεχτούμε, αν έχετε γεννηθεί στις 29 Φεβρουαρίου, τα γενέθλιά σας θα είναι ένα επαναλαμβανόμενο γεγονός κάθε χρόνο, αλλά μόνο μια φορά το χρόνο, καθιστώντας το κανονικό, όμως, σπάνια. Πιό έτσι, αν είναι κάποιος ειδικός του οποίου τα γενέθλια που γιορτάζουν, τότε η γενέθλια είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι είναι δύσκολο να ψωνίσει για τους άνδρες. Είμαι βέβαιος ότι πολλές γυναίκες θα είχε ήδη κουνώντας τα κεφάλια τους σε συμφωνία. Αν έχουν μείνει συγχέεται, στη συνέχεια χαλαρώστε, υπάρχει μια διέξοδος. Σίγουρα, ένα δώρο είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά μια χειρονομία αγάπης θα αφήσει ένα αποτύπωμα στο μυαλό του και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουν τόσο σύντομα. Έτσι, hey, δεν χρειάζεται να εκνευρίζομαι πάνω από την αγορά δώρων για το άτομό σας. Κάτι απευθείας από την καρδιά θα χτυπήσει επίσης ένα καλώδιο.

Παρ ‘όλα αυτά, αν εξακολουθούν να επιθυμούν να αγοράσουν ένα δώρο, και αν ο φίλος σας αγαπά δώρα (και να χαλάσει από εσάς!), Τότε ας ελέγξει έξω μερικές ιδέες δώρο γενεθλίων για το φίλο σας.

Μεγάλες Ιδέες δώρων γενεθλίων για τον

; Ρίξτε μια γενέθλια Bash έκπληξη;

εντάξει Ας πάμε για το κλισέ πρώτος! Ένα μεγάλο bash γενέθλια έκπληξη με όλους τους φίλους και τους συναδέλφους του. Θα ήταν ωραίο να κάνουν ένα αριστοκρατικό υπόθεση και να καλέσει το αφεντικό του, καθώς και. Αυτό θα τον βοηθήσει στην εργασία, δικαίωμα; Είμαι βέβαιος ότι τα άγρια ​​μέρη στον «έχουν γίνει εκεί ότι« λίστα. Έτσι, θα μπορούσατε να πάτε για ένα αριστοκρατικό κόμμα με κρασί, σαμπάνια και ευρωπαϊκή κουζίνα. Ωστόσο, το μενού μπορεί να τροποποιηθεί με βάση τις προτιμήσεις του. Μπορείτε να τον εκπλήξει περισσότερο ρίχνοντας το κόμμα μια μέρα πριν από τα γενέθλιά του. Με αυτό τον τρόπο, θα έχουν μεγαλύτερη γιορτή των γενεθλίων και ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτη, έτσι δεν είναι; Αν είστε σε καλές σχέσεις με τους γονείς του, θα μπορούσε να τους καλέσει επίσης. Αν δεν είναι, θα πρέπει να τους καλέσει – να τους αφήσουμε να αισθάνονται ότι ο γιος τους είναι με μια όμορφη νεαρή κοπέλα.

; Dish ένα νόστιμο γεύμα για Αυτόν;

Ερχόμενοι σε μια σχετικά λιγότερο κλισέ, αλλά παρ ‘όλα αυτά κλισέ δώρο. Θα μπορούσατε να μαγειρέψετε τον ένα ρομαντικό σπίτι μαγειρεμένο φαγητό που θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα φαγητά του. Οι δύο από σας θα μπορούσε να έχει ένα υπέροχο φως των κεριών γεύμα μαζί και πιθανώς το βλέμμα τα αστέρια μετά από αυτό. Διαλέξτε ένα φύλλο από ένα μυθιστόρημα ειδύλλιο, το κορίτσι! Ήρθε η ώρα να κάνετε τον άνθρωπο σας να αισθανθεί ειδική, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους. Πιό έτσι, αν το κάνεις γι ‘αυτόν, θα κάνει σίγουρα για σας. Αυτός είναι ασφαλώς ένα κίνητρο, έτσι δεν είναι;

; Δηλώστε την αγάπη σας γι ‘Αυτόν All Over Again?

Μπορείτε να προσθέσετε μια ιδιαίτερη και συγκινητική αίσθηση για την ξεχωριστή ημέρα του εκφράζοντας την αγάπη σας από τα βάθη της καρδιάς σας. Θα μπορούσατε ακόμη και το στυλό κάτω από ένα ποίημα ή σημείωση για να εκφράσετε την αγάπη σας. Ακόμη και μια χειροποίητη κάρτα θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αγγίζοντας heartstrings του. Ποιος δεν θα αγγιχτεί από αυτή τη χειρονομία; Θα είναι συγκλονισμένοι με χαρά και θησαυρός τις στιγμές για το υπόλοιπο της ζωής του.

; Gizmos ως δώρο;

Αυτό είναι τέλειο, αν ο άνθρωπος σας είναι ένα τέρας gizmo. Αγοράστε ένα gadget του ότι είχε τα μάτια του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην τον αφήσεις να πάρει μια ιδέα από αυτό, θα καταστρέψει το αποτέλεσμα. Όπως και αν αυτό είναι ένα iPhone που θέλει πραγματικά, να το αγοράσει για τον ίδιο και αποθηκεύστε τα αγαπημένα τραγούδια αγάπη του για αυτό. Γράψτε τον ένα σημείωμα (όπως ένα ερωτικό γράμμα) και να το αποθηκεύσετε στο iPhone, καθώς και. Όχι μόνο θα το gadget κάνει τον σούπερ χαρούμενος, αλλά η χειρονομία θα έχει περισσότερο νόημα με το σημείωμα και τα τραγούδια. Ποιος ξέρει; Οι δύο από σας θα μπορούσε να μοιραστείτε ακόμα και ένα ρομαντικό χορό στην μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνο.

; Ακριβά πράγματα;

Οι άνδρες αγαπούν ρολόγια χειρός και ηλεκτρονικές συσκευές, ειδικά οι φορητοί υπολογιστές. Και τα δύο είναι τέλεια επιλογή για το φίλο σας. Δεν έχετε πολύ Γνώση των μάρκες των φορητών υπολογιστών / ρολόγια χειρός; Μην ανησυχείτε, για σας θα συναντήσετε φήμης εμπορικά σήματα στην αγορά και μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά. Ο φίλος σας είναι σίγουρα πρόκειται να το αγαπάμε.

; Κάντε Αυτόν μια περιπετειώδη βόλτα;

Οι άνδρες αγαπούν περιπετειώδεις βόλτες και να τον κρατήσεις μια θέση σε ένα υψηλής ταχύτητας οδήγηση βέβαια περιπέτεια θα τον αφήσει ενθουσιασμένος για να μπιτς σε στοχαστική ιδέα σας. Η δραματική εμπειρία θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια αδρεναλίνη για τα γενέθλιά του και σίγουρα θα τον αφήσει έντρομος!

; Απόλυτη χαλάρωση;

Αυτό έρχεται κάτω από την ομάδα δημιουργικές ιδέες δώρο για έναν φίλο. Δώστε του μια μέρα περιποίησης! Ακούγεται παράξενο; Λοιπόν, αν εμείς οι γυναίκες μπορούν να το θέλουν, γιατί δεν είναι οι άνδρες; Μπορεί να έχουν ποτέ αναφερθεί ένα σπα θεραπεία πριν, αλλά τώρα θα το βιώσουν. Καλύτερο είναι να κλείσετε το ραντεβού για μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του. Με αυτό τον τρόπο, θα εξετάσουμε πανέμορφο την ημέρα των γενεθλίων του και ο ίδιος θα ενεργοποιηθεί επίσης. Πιό έτσι, αυτός θα σου δίνει αγάπη εμφάνιση σε όλο το πάρτι γενεθλίων (αν υπάρχει). Ποιος ξέρει, η θεραπεία spa μπορεί να τον βάλει στη σωστή νοοτροπία για, πραγματικά σκάσει το θέμα! Δεν θα είναι απλά ότι πολύτιμο; Μπορείτε να είστε δημιουργικοί με πολλούς τρόπους για να καταλήξει σε μοναδικές ιδέες δώρων για το φίλο σας.

; Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά;

Τώρα αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα δώρα γενεθλίων μου. Ποιος είπε ότι πρέπει να βγούμε για να του δώσει ένα καλό δώρο γενεθλίων; Αν είναι η αγάπη που εσείς οι δύο μετοχή, τότε γιατί να μην του δώσει αυτή την αγάπη για τα γενέθλιά του; Ρύθμιση μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι, φέρνουν στην σαμπάνια και τη μουσική. Γίνε ο τρόπος με τον οποίο σας αρέσει να είναι και να μοιραστούν την ημέρα του έρωτα. Τίποτα δεν θα φέρει τις δύο από σας πιο κοντά από ό, τι αυτό το δώρο – το δώρο της αγάπης. Ναι, είμαι βέβαιος ότι σχεδίαζαν αυτό σε όλη τη διαδρομή! Έτσι, αντί να κουράζει τον έξω με το κόμμα και τα δώρα, απλά να του δώσει το πιο ότι κάθε γυναίκα μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος τον εαυτό σας,. Παραδοθείτε τελείως ο ένας στον άλλο και να απολαύσετε τις στιγμές στην αγκαλιά του άλλου.

Τα γενέθλιά του είναι ιδιαίτερη για τους δυο σας, γι ‘αυτό μην φοβάστε να δείξει δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες σας. Εάν έχετε συλλογιστεί πάνω από να εγκαταστήσει κάτω με τον ίδιο, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τη λήψη του άλμα και να βρεθώ το ερώτημα σε αυτόν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, καθώς και. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινής και αυτός είναι ευτυχισμένος! Τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους. Αυτό είναι που υπογράφει! Ευχηθείτε από μένα, όπως καλά!

Μοναδικά κούπες καφέ
Όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα ιδέες δώρων
Δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 20
Μεγάλες ιδέες δώρων για τους λάτρεις της γυμναστικής
Ιδέες δώρων επετείου για Αυτόν
Καλή δώρα για το φίλο
Δώρα κηπουρικής
Δωρεάν δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα
40ης επετείου Δώρα για Γονείς
Σπιτική ιδέες δώρων Χριστουγέννων
Δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά

Leave a Reply