Ιδέες δώρων γενεθλίων για Sister

Έτσι είναι αγαπητέ γενέθλια της αδελφής σας και είστε τρελός ψάχνουν ένα τέλειο δώρο για εκείνη! Λοιπόν, οι άνθρωποι που δεν έχουν αδέλφια σίγουρα θα αναρωτιούνται γιατί είναι δύσκολο να αγοράσει ένα δώρο για τον αδελφό σας, τον οποίο γνωρίζετε τόσο καλά. Λοιπόν, αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα! Ξέρετε αδελφή σας πολύ καλά, και γι ‘αυτό ξέρετε πώς αυτή είναι επιλεκτικοί. Θυμάστε τις εκφράσεις της, όταν πήρε ένα δώρο που νόμιζες ότι ήταν τόσο τέλεια! Μόνο για να βρούμε την επίπληξη σας για την αγορά κάτι πολύ ακριβό, γιατί μετά από όλα αυτή είναι η μία από τους οποίους έχετε δανειστεί χρήματα μέχρι τώρα. Θα πρέπει να πάρετε κάτι της που είναι κυριολεκτικά τέλειο, κάτι που θα κάνει το πρόσωπό της λάμπει αμέσως!

Μοναδικά δώρα γενεθλίων που μπορείτε να δώρο αδελφή σας

Μια ειδική κούπα
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα 21ης ​​ιδέα για δώρο γενεθλίων για την αδελφή. Καφέ ή το τσάι είναι ότι ένα πράγμα που σχεδόν κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τουλάχιστον μία φορά σε μια μέρα. Και στην ηλικία των είκοσι ένα, το ένα τείνει να πίνουν περισσότερο καφέ απ ‘ότι συνήθως, λόγω των επαγγελματικών εντάσεις και όλα, είναι σίγουρο ότι θα πιείτε τον καφέ πιο συχνά! Έτσι, gifting μια μοναδική κούπα καφέ της είναι μια σοφή ιδέα. Αλλά η κούπα θα την δώσει, δεν θα πρέπει να είναι κάθε κούπα, θα πρέπει να είναι μια εξατομικευμένη μοναδική κούπα. Υπάρχουν φορτία τρόπους για να προσαρμόσετε μια κούπα, ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να πάρει φωτογραφίες της τυπωμένο πάνω του. Επιλέξτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της, ξεκινώντας από την παιδική της ηλικία μέχρι τώρα και στη συνέχεια να πάρει τους τυπωμένα σε μια όμορφη κούπα καφέ! Μπορείτε να γράψετε ακόμη και ένα χιουμοριστικό μήνυμα στην κορυφή. Μπορείτε επίσης να σας φωτογραφία και η αδελφή σας για την κούπα και να γράφουν, «για καλύτερη αδερφή του κόσμου», κάτω από την κούπα. Υπάρχουν μερικές κούπες φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται μόνο αν κάτι ζεστό χύνεται σε αυτό, μπορείτε να την έκπληξη με αυτό το εξατομικευμένο δώρο, το οποίο έχει μια αφή της μαγείας!

Κιτ έκτακτης ανάγκης
Όλοι μας αντιμετωπίζουμε κάποια ή τα άλλα είδη έκτακτης ανάγκης κάθε τώρα και τότε, μερικές φορές αυτό είναι ένα έκτακτης ανάγκης δρόμο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι μια επαγγελματική ευκαιρία. Αλλά το κουτί πρώτων βοηθειών, σας ζητώ να δώρο είναι μια συναισθηματική εξάρτηση έκτακτης ανάγκης! Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές, όταν τα κορίτσια αισθάνονται συγκλονισμένοι, είτε με την ευτυχία ή τη θλίψη. Αυτές οι συναισθηματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι πιο συχνές στην κρίσιμη ηλικία των 16 έως 18. Έτσι, η ιδέα είναι να δώρο ένα σετ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης των συναισθηματικών, μπορείτε να κάνετε αυτό το πακέτο στο σπίτι μόνη της. Απλά ρίξτε μια ωραία πλαστική ή μεταλλική θήκη, η οποία έχει πολλά διαμέρισμα και προσθέστε τα πράγματα όπως τα καλλυντικά, σοκολάτες, αρώματα, ελβετικό μαχαίρι, παραμάνες, κόλλα, μια φωτογραφία της οικογένειας, ένα βιβλίο αστείο, κλπ., σε σύντομο προσθέσετε όλα τα πράγματα που μπορεί να έρθει βολικό και την κάνει ευτυχισμένη!

Καλάθι δώρων
Αν νομίζετε ότι μόνο δώρο είναι λίγο πολύ λιγότερο για sis σας, δώρο της basketful δώρα! Θα βρείτε έτοιμα καλάθια δώρο γενεθλίων για τις αδελφές στην αγορά. Μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε από αυτό ή ακόμη και να κάνουν ένα στο σπίτι μόνη της. Απλά πάρτε ένα μικρό καλάθι και προσθέστε τα πράγματα των συμφερόντων της, όπως το αγαπημένο κλασικό βιβλίο της, ένα ρολόι, φρέσκα λουλούδια, σπιτικά μπισκότα, κλπ., με την καλάθι δώρων. Περισσότερα τέτοια δώρα είναι: α gag T-shirt, ένα κιτ επιβίωσης, ψεύτικο μανίκια τατουάζ, κλπ. Αυτά μπορεί επίσης να προστεθεί στο καλάθι!

Διάφορα
Εκτός από τα παραπάνω δώρα, μπορείτε επίσης να δώρο ένα ωραίο φόρεμα, κάτι σαν ένα ωραίο φόρεμα βράδυ ή ένα μικρό μαύρο φόρεμα, αν δεν το έχουμε ακόμα. Τσάι από βότανα, spa πιστοποιητικό, πιστοποιητικό ψώνια, κοσμήματα, κ.λπ. είναι μερικά άλλα έτοιμα δώρα που μπορείτε να της δώσει. Σπιτική δώρα έχουν μια προσωπική επαφή με τους, οπότε αν είστε καλός μάγειρας είτε ή ένας καλός καλλιτέχνης, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας κάτι και να το παρουσιάσει στην αδελφή σας, που σίγουρα θα αγγίξει.

Προσθέστε τη δημιουργικότητά σας με αυτές τις ιδέες για να κάνετε δώρο το πιο εξατομικευμένη και της γεύσης της, γιατί, μετά από όλα είναι εσείς που ξέρετε το καλύτερο της!

Ιδέες δώρων για ηλικιωμένους
Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας
Λουλούδια Ημέρα της Μητέρας και ιδέες δώρων
Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Πράσινο Ιδέες Δώρων
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη μαμά
Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Δίνοντας χρήματα ως δώρο
Δώρα γενεθλίων για τους ανθρώπους που έχουν τα πάντα
Ιδέες δώρων για 2 Year Old Boy
Δώρα γενεθλίων για τους νεαρούς άνδρες

Leave a Reply