Ιδέες δώρων για τη μαμά και τον μπαμπά

Οι γονείς σου είναι σαν τον Θεό, επειδή θέλετε να ξέρετε ότι είναι εκεί έξω και θέλετε να εγκρίνει τη ζωή σας, ακόμα να καλέσετε τους μόνο όταν είστε σε μια κρίση και την ανάγκη κάτι -. Chuck Palahniuk

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που οι γονείς μας κάνουν για μας και υπάρχει τόσο λιγότερο ότι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε γι ‘αυτούς, την αγάπη τους εξακολουθεί να παραμένει αμετάβλητη και άνευ όρων από ποτέ. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που αγόρασα ένα δώρο για τη μητέρα μου. Ήταν απλά μια φθηνή τσαγιέρα, την οποία έδειξε σε όλους τους φίλους και τους γείτονές της. Θα μπορούσα να δω την λάμψη της αγάπης και της υπερηφάνειας στα μάτια της, στην οποία αναφέρεται ότι τα παιδιά μου εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για μένα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος θα εκτιμήσουν πραγματικά αυτό το είδος του ένα δώρο, το οποίο επίσης με τόσο ενθουσιασμό. Έμεινα με τον τρόπο που αντέδρασε και πιστεύω ότι κάθε γονιός θα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Για κάθε γονέα παιδιά τους είναι τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχω δώσει πολλά δώρα για τους γονείς μου και προσπαθώ να δώσω κάτι που είναι χρήσιμο και μερικές φορές τα πράγματα που θέλετε να αγοράσετε. Βασίζομαι στη μνήμη μου από τις συζητήσεις μας και να προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε για ένα τέτοιο πράγμα ότι ένας από αυτούς που αναφέρονται και ήθελε να αγοράσει, αλλά δεν έχουν. Γι ‘αυτό προσπαθήστε να πάρετε αυτό το συγκεκριμένο πράγμα όπως ένα δώρο. Όλοι εσείς δεν μπορεί να το κάνει τόσο εδώ είναι μερικές από τις ιδέες για δώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ενώ αγοράζοντας δώρα για τους γονείς σας.

Μοναδικές ιδέες δώρων για τη μαμά και τον μπαμπά

Αν θέλετε να δώρο τους κάτι λεπτή και όμορφη αυτή τη φορά μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι των εξατομικευμένων σετ φλάουτο που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Είναι κατασκευασμένα συνήθως από κρύσταλλο και επάργυρα μεταλλικά και έρχονται στο σχεδιασμό της καρδιάς με τα ονόματα χαραγμένα στις καρδιές, αν και μπορείτε πάντα να πάτε για κάτι άλλο από εσάς έχετε μια διαφορετική ιδέα. Μπορείτε να πάτε για δύο φύλλα ή τα χέρια ενώνει.
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μοναδικό δώρο τότε πάμε για ένα στρέμμα του δαπέδου Ειρηνικό Ωκεανό ή ένα στρέμμα γης στο φεγγάρι ή την Αφροδίτη. Αυτές είναι μοναδικές ιδέες δώρων, τα οποία είμαι βέβαιος ότι οι γονείς σας θα αγαπάμε ως δώρο αν και αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την πραγματική έννοια του όρου.
Οι γονείς συχνά δεν μου αρέσει για να ασκηθείτε στο γυμναστήριο, έτσι μπορείτε να πάρετε τους μια Gazelle Edge στο σπίτι, το οποίο θα τους βοηθήσει να πάρετε ένα συνολικό σώμα workout και να τους κρατήσει σε φόρμα και πρόστιμο. Θα ενισχύσει τους μυς και επίσης να βοηθήσει να πάρει κάποια καρδιαγγειακή άσκηση, η οποία είναι σημαντική καθώς μεγαλώνουμε.
Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε κάτι που θα έχει νοσταλγία και γλυκές αναμνήσεις που σχετίζονται με αυτό, όπως καθορίζονται από πολλαπλές ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών, όπου μπορείτε να βάλετε τις εικόνες της παιδικής ηλικίας σας και οικογενειακές φωτογραφίες ή μια ειδική εικόνα που εσείς ή οι γονείς αρέσει ιδιαίτερα για κάποιο λόγο.
Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε ένα λεύκωμα για τον μπαμπά και τη μαμά σας και να διακοσμήσετε με τις ημερομηνίες και τα δώρα και εικόνες. Θα δείξει ζεστασιά και φροντίδα.

Η κύρια ιδέα πίσω δίνοντας ένα δώρο είναι να εκφράσετε την αγάπη σας και τη φροντίδα για το πρόσωπο και δεδομένου ότι οι γονείς είναι ήδη ειδική μπορείτε να αγοράσετε κάτι απλό και γλυκό, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό πάντα.

Μεγάλη Δώρα για Mom
Πρώτη Ιδέες δώρων επετείου για Αυτόν
Ιδέες δώρων επετείου για Αυτόν
2 δώρων επετείου Έτος
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά
Πώς να κάνει Χειροποίητα δώρα
Κορυφαία δώρα Χριστούγεννα 2012
Εύκολο Δώρα για να βγάλουν
Συναισθηματική δώρα γενεθλίων για έναν καλύτερο φίλο
Καλάθια δώρων διακοπών
Δώρα για τη μαμά για να είναι

Leave a Reply