Ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν πάντα

Ε: Λοιπόν, τι έχετε κάνει για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα;
Α: Ένα κουτί για να το θέσουμε όλα τα μέσα

Εντάξει εντάξει … αστεία χώρια. Αλλά σοβαρά, πώς μπορεί κανείς να έρθει με ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα; Σκέψου, σκέψου. Αριθμός Εντάξει, το κλειδί είναι να κοιτάξουμε πέρα ​​από το προφανές. Μια κανονική ανάλυση θα αποκαλύψει ότι σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, μας «να αγοράσει» λίστα είναι πάντα σε άνοδο. Ποτέ δεν weans, έτσι δεν είναι; Στη συνέχεια, όμως αυτή είναι η ιστορία μας. Ποιες είναι οι ιστορίες αυτών των γυναικών που έχουν τα πάντα; Πάρα πολλά χρήματα και την πλήξη, νομίζω. Λοιπόν; Εμείς τσίμπημα το πρόβλημα δικαίωμα εν τη γενέσει τους και να καταλήξουμε σε κάποιες ιδέες δώρο γενεθλίων για τις γυναίκες που φαίνεται να έχει τα πάντα Αυτό είναι ό, τι. Αλλά πώς; Ακολουθήστε το παράδειγμά μου.

Δώρα για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα

Συνήθως, όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε υλιστικά. Σωστό: Έτσι, η δουλειά μας είναι να σκέφτονται πέρα ​​από το προφανές και να φτάσει για κάτι που καλά, «τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν». Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που εννοούσα νωρίτερα όταν είπα «κοιτάξουμε πέρα ​​από το προφανές». Εδώ είναι μερικές ιδέες για δώρα που μπορείτε να εξετάσετε.

Αιτία Εγγραφείτε
Γιατί δεν μπορείτε να εγγραφείτε για μια αιτία; Όπως και με ΜΚΟ ή οποιαδήποτε τέτοια παρόμοια οργάνωση. Αυτές οι οργανώσεις πραγματοποιούν εκτεταμένες εργασίες και να βοηθήσει την υποστήριξη αρκετών αντάξια αιτίες της κοινωνίας. Όταν βοηθήσει με αυτές τις καλές πράξεις (και δεν εννοώ οικονομικά), θα δουν πόσο υπέροχο αισθάνεται να βοηθήσετε. Θα τους βοηθήσει να φτάσετε στο επίπεδο βάσης και να δούμε ποιες είναι οι λιγότερο τυχεροί άνθρωποι από ό, τι οι ίδιοι περάσει. Δεν θα πρέπει μόνο τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο τυχεροί είναι, αλλά θα εκτιμήσουν επίσης γενναιοδωρία τους πολύ περισσότερο μετά.

Pet to Love
Δώστε τους μια μαζεμένος κουτάβι ή ένα γατάκι. Και ίσως όχι τα ακριβά φυλές, αλλά ίσως … κατά προτίμηση, ένα αδέσποτο. Είναι ένα από τα πιο γλυκά πράγματα και ποτέ δεν έχει σημασία πόσο πλούσιος είσαι, ένα κατοικίδιο ζώο είναι πάντα ένα μεγάλο δώρο.

Μαγειρέψουν ένα γεύμα
Εξατομικευμένα δώρα είναι πάντα το καλύτερο. Μαγειρέψτε ένα γεύμα της ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Ναι, ίσως έχει μαγειρεύει γκουρμέ, αλλά εδώ είναι το πώς μπορείτε να τους ξεπερνούν. Προμηθεύονται κάθε μία από τις συνταγές της παιδικής ηλικίας της, ότι είναι απολύτως αγαπούσε ως παιδί και στη συνέχεια να κάνουν τον εαυτό σας. Αυτή θα αγαπούν τη γεύση της συνταγής της παιδικής ηλικίας της, αυτό θα την πάρει πίσω στο χρόνο, και αυτή θα είναι απολύτως πάτωμα που έκανε γι ‘αυτήν. Win-Win.

Ταξίδι μνήμης λωρίδα
Ίσως κάνει ένα σωρό παγκόσμιες περιοδείες. Ίσως Αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα ταξίδι πίσω στην παιδική της ηλικία. Όχι, με μια μηχανή του χρόνου. Εδώ είναι τι κάνετε, να μεριμνήσει για ένα ταξίδι στη γενέτειρά της, το σχολείο, την πρώτη εργασία, αν είστε σύζυγος ή ο φίλος τότε ο τόπος όπου θα πληρούνται και όλα τα άλλα μέρη που έχουν συναισθηματική αξία που μπορείτε να σκεφτείτε. Στη συνέχεια, την έκπληξη κάνοντας ένα ταξίδι έξω από αυτό. Θα αυτή η αγάπη ή θα μου αρέσει!

Spas
Καμία γυναίκα δεν είναι πολύ πλούσιος, ή έχει πάρα πολλά χρήματα ή πράγματα που δεν θέλουν να ένα ταξίδι στο σπα. Απλά στείλτε συσκευασία της για ένα Σαββατοκύριακο για κάποια TLC και περιποίηση. Ο Παράδεισος

Φίλοι και Περισσότερα
Πως θα επανασυνδεθεί με την όλη την παιδική της ηλικία ή τους φίλους κολέγιο. Πάρτε όλοι τους πάνω και να σχεδιάσουν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτη από όλα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι περισσότερο σαν ένα κόμμα λήθαργο από μια σαμπάνια που προκαλείται από την υψηλή κοινωνία να συναντηθούν. Σχέδιο από ταινίες, πάρκα αναψυχής, spa, βραδιές καραόκε και ό, τι άλλο.

Αγαπημένες τηλεοπτικές
Σπιτική δώρο; Καταγράψτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές της, ειδικά αυτές που τρέχουν σε παιδική ηλικία της και να παρουσιάσει μια στοίβα τους σε αυτήν. Δεν θα είναι μια μεγάλη έκπληξη;

Οι Funnies
Δεν έχει σημασία τι ηλικία σας, το πόσο πλούσιος είσαι, ή η ποσότητα των πραγμάτων που έχετε στην κατοχή σας, δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετά από τα Funnies. Μια συλλογή από αστεία δώρα είναι πάντα, πάντα ευπρόσδεκτοι. Φέρνει μαζί του το δώρο του γέλιου, που είναι πολύ πιο πολύτιμα από ό, τι οποιοδήποτε ακριβό δώρο, δεν νομίζετε; Έτσι τι περιλαμβάνει αυτό το «δώρο Funnies»; Τίποτα που θα κάνει να γελάσει, φυσικά. Αυτό εξαρτάται από άτομο σε άτομο, αλλά μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να πάρετε επάνω; Gag δώρα, T-shirts με αστεία εισαγωγικά, αστεία χαλάκια εξώπορτας, μία συλλογή από κόμικς, over-the-top σεξουαλική δώρα όπως σουτιέν καραμέλα και αστεία μαγνήτες μήνυμα.

Άλλες επιλογές

Εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν κάποιες ιδέες για δώρα άλλοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Δώστε ένα καλάθι δώρο που έχει μια ποικιλία από τα αγαπημένα της δώρα.
Το πιστοποιητικό δώρο είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα για όταν βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να την πάρει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να επιλέξει τι θέλει και είστε από το γάντζο.
Συντάξτε ένα άλμπουμ φωτογραφιών από όλες τις εικόνες της, ως ένα ωραίο δώρο φωτογραφία. Απλή και γλυκιά.

Είναι οι δείκτες αρκετά για μερικές ιδέες για δώρα; Εγώ σίγουρα το ελπίζω. Έτσι, σχετικά με τον προγραμματισμό που κάτι σωστό από την καρδιά και είμαι βέβαιος ότι θα το αγαπούν, δεν το θέμα αυτό.

Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα
40α δώρα γενεθλίων
Ιδέες καλάθι δώρων
Sweet Sixteen δώρα για τα κορίτσια
Φτηνές Ιδέες γενεθλίων για τον
Δώρα για τα κορίτσια που έχουν τα πάντα
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Ρομαντικό δώρα για το φίλο
20η Επέτειος Δώρο
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 50
Creative δώρα γενεθλίων

Leave a Reply