Ιδέες δώρων για το φίλο Επέτειος

Μια επέτειος είναι μια ειδική περίσταση, όταν τα ζευγάρια γιορτάζουν το χρόνο που έχουν περάσει με το άλλο. Συνήθως, μόνο οι άνδρες αναμένεται να δώσουν τα δώρα ή να κάνει κάτι ιδιαίτερο για τις φίλες τους για την επέτειό τους. Ωστόσο, δεν υπάρχει πάγιος κανόνας γι ‘αυτό, και ακόμη και οι γυναίκες θα πρέπει να λαμβάνουν την προσπάθεια και να δώσει δώρα επετείου για τους φίλους τους για να τους κάνει να αισθάνονται καλά. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι οι γυναίκες μπερδεύονται ή τέλμα από ό, τι δώρο θα πρέπει να δώσει ο φίλος τους. Εδώ είναι μια λίστα με ιδέες δώρων ότι ο φίλος σας σίγουρα θα αγάπη.

Ιδέες δώρων για το φίλο για την επέτειο
Το πρώτο πράγμα που μπορεί να έρθει στο μυαλό σας, ενώ σκεφτόμαστε ένα δώρο για το φίλο σας ρούχα και αξεσουάρ. Αν και, αυτές είναι καλές ιδέες για δώρα, έχουν γίνει πολύ συχνές και γι ‘αυτό θα ήταν καλύτερα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Ενώ η σκέψη για ένα δώρο για το φίλο σας, κάνετε μια λίστα με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ένα καλό προβάδισμα για να καταλήξει σε μια ποικιλία από δώρα επετείου για το φίλο σας.

Αθλητισμός Αξεσουάρ
Αν ο τύπος σας είναι ένα πλήρες αθλητικό πρόσωπο, gifting τον αθλητικό αξεσουάρ θα ήταν μια μεγάλη επιλογή για δώρο. Για παράδειγμα, αν ο ίδιος είναι εντελώς τρελός για το γκολφ, θα είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι για να λάβετε ένα νέο σετ γκολφ ως δώρο. Δίνοντας τον εισιτήρια για το αγαπημένο του παιχνίδι θα είναι επίσης μια θαυμάσια ιδέα.

Ηλεκτρονικές συσκευές
Ένα άλλο πράγμα που είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ τα περισσότερα παιδιά είναι ηλεκτρονικά gadgets. Αν και αυτή η ιδέα για δώρο είναι ακριβό, έχετε πολλές επιλογές για να επιλέξουν από σε αυτή την κατηγορία. Μια τηλεόραση LCD, ηχοσύστημα, κινητό τηλέφωνο, iPod, εξαρτήματα για να πάει με το laptop, κ.λπ. είναι μερικές από τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για εσάς. Μπορείτε να την έρευνα στο διαδίκτυο ή να πάρετε τη βοήθεια ενός άλλου αρσενικού φίλο να βρει για τις τελευταίες ηλεκτρονικές συσκευές.

Αναδιοργανώσουμε ντουλάπα του
Δεδομένου ότι έχετε τον γνωστό για αρκετό διάστημα τώρα, μπορείτε να πάρετε με ασφάλεια τον κίνδυνο της αναμόρφωσης ολόκληρη ντουλάπα του γι ‘αυτόν. Αγορά του τις τελευταίες τάσεις, τα οποία είναι διαθέσιμα σε έκτακτοι, και ημι-τυπικές. Πάρτε τον choicest των πουκάμισα, μπουφάν, κασκόλ, καπέλα, παπούτσια και. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα που αγοράζετε για αυτόν είναι τα πράγματα που είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε και τη φθορά. Ή αλλιώς αυτό θα είναι μια πλήρης σπατάλη των χρημάτων. Μια καλύτερη επιλογή θα ήταν να τον ρωτήσω απλά για να σας συνοδεύει για μια συνεδρία ψώνια, όπου θα ξεχωρίσω τα ρούχα που ο ίδιος προτιμά.

Βιβλία και Τέχνης
Αν ο φίλος σας ένας άπληστος ενθουσιώδης της τέχνης, της λογοτεχνίας και του πολιτισμού; Αν ναι, μια ιδανική επιλογή θα ήταν να τον δώρο βιβλία των νέων συγγραφέων ηλικία, ότι είναι ήδη λιώνει για να πάρει στα χέρια του. Πάρτε τον για μια έκθεση τέχνης, ή να αγοράσετε τον ένα «Do It Yourself» βιβλίο για τη ζωγραφική και τα είδη της τέχνης.

Creative δώρα επετείου για το φίλο
Εκτός από αυτά τα δώρα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μερικές δημιουργικές δώρα για το φίλο σας στην επέτειο σας. Το καλύτερο πράγμα για δημιουργική δώρα επετείου είναι ότι δεν είναι μόνο ο φίλος σας θα αγαπούν την προσπάθεια που έχετε πάρει, αλλά θα πρέπει να τον εαυτό σας απολαμβάνοντας ενώ εργαζόταν σε αυτό πάρα πολύ.

Photo Collage
Ένα από τα καλύτερα δημιουργικό δώρο επετείου για τους άνδρες θα είναι να κάνει ένα κολάζ φωτογραφιών. Συγκεντρώστε όλες τις φωτογραφίες σας μαζί και να κάνουν ένα κολάζ με τη βοήθεια της εφαρμογής Photoshop. Βάλτε το σε ένα κομψό πλαίσιο και δώρο για τον εραστή σας.

Εξατομικευμένη Ημερολόγιο
Μια άλλη ιδέα θα ήταν να γίνει ένα ετήσιο ημερολόγιο με τις φωτογραφίες σας μαζί για κάθε μήνα. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τις ειδικές ημερομηνίες, όπως την ημέρα που συναντήθηκαν, την πρώτη φορά που βγήκε μαζί, την πρώτη φορά που φίλησα, κλπ. Αυτό θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη δώρο.

Αυτό είναι το τραγούδι μας
Αν ο τύπος σας αρέσει να ακούτε μουσική, gifting τον ένα CD μουσικής θα ήταν μια υπέροχη ιδέα. Κάντε μια λίστα με τα τραγούδια που του αρέσουν και να τα αντιγράψετε σε ένα CD. Μπορείτε να κάνετε αυτό το πραγματικά ξεχωριστό καταγράφοντας ένα μήνυμα στη φωνή σας μετά από κάθε τραγούδι.

Άτακτος για σας
Πάρτε όλα τα primmed και αυθάδης για τον εραστή σας, με περιποίηση τις αισθήσεις του. Αφεθείτε σε ορισμένα έλαια μπάνιου και μασάζ, να τα πάρουν έτοιμα για μια βραδιά γλυκιά αποπλάνησης. Δώστε του μια αργή και διαρκή μασάζ σώματος και πάρουμε τα πράγματα από εκεί προς τα εμπρός. Ελάτε μαζί και να απολαύσετε ένα ωραίο και ευχάριστο δείπνο, που συνοδεύεται με ορισμένες βασικές αφροδισιακά. Κρασί και τα κεράσια είναι ένας μούστος. Αν έχετε μαρτίνι, εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να δοκιμάσετε μερικά. Μην ξεχάσετε να περάσετε σε κάποια ελκυστικά εσώρουχα για ειδική περίσταση.

Σπιτική δώρα επετείου
Εάν έχετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα ακριβά δώρα, μπορείτε να σκεφτείτε από σπιτικά δώρα επετείου για το φίλο σας.

Ψήστε κάτι γλυκό και πικάντικο
Εάν είστε ένας καλός μάγειρας, ψήνουν μια τούρτα ή μερικά μπισκότα και σοκολάτες στο σπίτι. Τυλίξτε τα σε διακοσμητικό χαρτί και δώρο στον τύπο σας. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε και να ψήνουν κάποια νόστιμα πιάτα για αυτόν, αν απολαμβάνει πραγματικά και δεν είχε την ευκαιρία να πάρει μερικά για τον εαυτό του. Ένα καλάθι του eatables θα κάνει μια υπέροχη λιχουδιά. Επειδή, ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του.

Σκέψεις μου Σχετικά με εμάς
Μια άλλη επιλογή για ένα σπιτικό δώρο κάνει ένα λεύκωμα που απεικονίζει την ιστορία της σχέσης σας. Εάν είστε καλοί στο γράψιμο, αρχίζουν το λεύκωμα με ένα ποίημα αγάπης. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για τα ποιήματα αγάπης στο Διαδίκτυο, αν η ποίηση γραφή δεν είναι το φόρτε σας. Γράψτε για τη στιγμή που συναντήθηκαν, την αγάπη σας γι ‘αυτόν, αλλά και κοσμούν το βιβλίο με φωτογραφίες. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα χαριτωμένα δώρα επετείου για έναν φίλο.

Καλάθι δώρων
Καλάθια δώρων θα είναι επίσης ένα μεγάλο δώρο επετείου για φίλους. Γεμίστε το καλάθι με διάφορα πράγματα όπως CD μουσικής, ένα μπουκάλι σαμπάνια, σοκολάτες, μπισκότα, είδη προσωπικής φροντίδας, κτλ. Γεμίστε τα καλάθια με όλα τα είδη των ανάμικτες πράγματα, γραφική ύλη, αξεσουάρ και διακοσμητικά.

Προσαρμοσμένη Δώρα
Μπορείτε να πάρετε κατά παραγγελία ή αυτοσχέδια, μπλουζάκια, t-shirts, καπέλα, ζώνες, παπούτσια και έκανε γι ‘αυτόν. Μπορεί να έχουν προσαρμοσμένες άρθρα, που μπορεί να χρησιμοποιήσει για την καθημερινή τους σκοπούς που μπορεί να έχουν ένα υδατογράφημα από μια φωτογραφία των δυο σας μαζί. Μπορείτε να παραγγείλετε απλά για κάτι καλό σε απευθείας σύνδεση, αν τρέχετε σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα και δεν μπορεί να κάνει το χρόνο για την κατασκευή δώρα από το μηδέν.

Απλά επικεντρωθεί σε συμφέροντα τύπος σας και σίγουρα θα βγει με πιο συναρπαστικά δώρα. Ένα δώρο είναι ένας τρόπος για να εκφράσω πόσο πολύ αγαπάτε το φίλο σας, έτσι αυτή η έκπληξη επέτειο του με ένα μοναδικό δώρο και να απολαύσετε την ημέρα περνώντας χρόνο με το σύντροφό σας.

Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 40
Καλάθια δώρων διακοπών
Φτηνές δώρα γενεθλίων για τους άνδρες
Δωρεάν δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα
Παραδοσιακά 50α δώρα γαμήλιας επετείου
Μοναδικά δώρα για το φίλο
Εξατομικευμένη Δώρα για τους άνδρες
Δώρα Gag για 60α γενέθλια του
Εξατομικευμένη Δώρα για τους εκπαιδευτικούς
Δώρα γενεθλίων για Her
Ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν πάντα

Leave a Reply