Ιδέες δώρων για το φίλο

Ενώ υπάρχουν πολλά συστατικά που πηγαίνουν στην διατήρηση μιας υγιούς σχέσης, δώρα βοηθήσει να κρατήσει τα σπινθήρες ζωντανός. Gifting δεν χρειάζεται να περιορίζεται σε γενέθλια και επετείους, αλλά μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις εποχές του χρόνου. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα καλύτερα δώρα είναι αυτά τα απροσδόκητα! Όταν σκεφτόμαστε για τις ιδέες δώρων για το φίλο, τα ρομαντικά δώρα (λουλούδια, σοκολάτες, κλπ.) ότι οι γυναίκες αγαπούν δεν είναι πιθανό να ανάψει την ίδια απόλαυση στο άτομό σας. Σε μεγάλο βαθμό, οι άνδρες αρέσει δώρα χρησιμότητα. Κάτι που χάνεται ή κάθεται αρκετά πάνω σε ένα τραπέζι κατά πάσα πιθανότητα θα φαίνεται σαν μια σπατάλη των χρημάτων.

Απολαύστε ένα χόμπι
Ενώ αυτό είναι παρόμοιο με το τελευταίο, δεν χρειάζεται να κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας. Δώρα που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία μπορεί να είναι τόσο απλή ή εξωφρενικές, όπως θέλετε να είναι. Αν ο τύπος σας αρέσει πεζοπορία ή κάμπινγκ, θα μπορούσατε δώρο του μια σκηνή, υπνόσακο ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο στρατοπέδευσης. Αν του αρέσει σπορ περιπέτειας, ένα φανταστικό δώρο θα είναι μια εμπειρία αιωροπτερισμός ή βόλτα με αερόστατο. Αν αυτός είναι ένας ενθουσιώδης αγωνιστικά, δώρο του ένα 3 γύρο Προκριματικά Εκτέλεση ως επιβάτης σε ένα NASCAR ή μια ευκαιρία για να πάρει πίσω από το τιμόνι και να λάβει ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για μια περιστροφή. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής γι ‘αυτόν.

Gadget
Gizmos είναι ασφαλές ιδέες σας δώρο. Αν θέλετε να χαλάσει σάπια φίλος σας, κάποιο από αυτά τα gadgets θα επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα: το iPhone, το iPod Touch, Panasonic TCPV10, το Nintendo DSi, ή της Alienware MX17. Άλλες επιλογές είναι ένα φορητό DVD player, ένα πολύ καλό σύνολο ακουστικών ή ένα δροσερό σύνολο των ομιλητών. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για αυτό το δώρο και να το κρατήσετε απλό με αντικείμενα, όπως μια αλυσίδα κλειδί USB ή iPod Cable Kit. Αν ο φίλος σας αρέσουν τα παιχνίδια βίντεο, νέα παιχνίδια ή κάθε άλλη συναφή προϊόντα θα πρέπει να είναι ένα χτύπημα με αυτόν.

Κάτι Ρομαντικό
Ενώ οι εξατομικευμένες κούπες αρκετά τρέχει από το μύλο, μια πιο πρωτότυπη επιλογή είναι εξατομικευμένα μποξεράκια. Μπορείτε να πάρετε ένα «Αγαπώ (το όνομά σας)” τυπωμένο πάνω τους ή οποιοδήποτε άλλο μήνυμα που θα επιλέξετε. Εξατομικευμένη δώρα, όπως αυτά είναι μεγάλες επιλογές δώρων επετείου για το φίλο σας. Αν και η ιδέα του καθενός για το τι είναι ρομαντικό διαφέρει, θα ήθελα να περιλαμβάνει μια μπλούζα που έχει το λογότυπο αγαπημένη ομάδα του σε αυτό. Μερικά άλλα στοιχεία που είναι «πρωτότυπη», αλλά άρεσε από τους περισσότερους άνδρες είναι τα γυαλιά ηλίου και τα ρολόγια.

Συλλέκτες Αντικείμενο
Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας φίλος, ένα στοιχείο συλλεκτών αυτού του είδους θα είναι το τέλειο δώρο. Δημοφιλή επιλογές είναι κάθε σπάνια memorabilia αθλήματα, όπως κάρτες και φωτογραφίες. Άλλες επιλογές είναι σπάνια νομίσματα, γραμματόσημα, βιβλία κόμικ, κλπ. Οτιδήποτε είναι περιορισμένη έκδοση μπορεί να χαρακτηριστεί ως συλλεκτικά αντικείμενα. Αν είναι σε φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι μια σειρά από εκτυπώσεις των εικόνων που λαμβάνονται από το αγαπημένο του φωτογράφου. Να πάρει αυτό το δώρο δεξιά θα εξαρτηθεί από το χρόνο σας βάλει σε αυτό. Θα πρέπει να διεξάγει κάποια έρευνα για το τι στοιχεία που μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Ενώ αυτές οι ιδέες δώρο θα πρέπει να χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης, μόνο είστε σε θέση να καταλήξει σε ένα δώρο που θα πραγματικά αγαπούν και αγαπάμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσουν προσοχή στα πράγματα που λέει και είναι σίγουρο ότι θα πάρει μερικές συμβουλές. Αν θέλει πραγματικά κάτι ένας φίλος έχει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλέσετε τον φίλο και μάθετε πού μπορείτε να τον πάρετε ένα παρόμοιο. Εναλλακτικά, αν έχετε ακούσει να λέει ότι θέλει ένα συγκεκριμένο άλμπουμ, το βιβλίο ή το εργαλείο, για να πάρει το ‘αυτόν θα είναι το τέλειο δώρο. Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα εξατομικευμένο δώρο ή χειρονομία να πει «σ ‘αγαπώ».

100 Σπιτική ιδέες δώρων
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά
Δώρα Gag για 60α γενέθλια του
Εξατομικευμένη Δώρα για τους άνδρες
Ιδέες δώρων γενεθλίων για Sister
5 Έτος ιδέες δώρων επετείου
Δώρα γενεθλίων για τους φίλους
Φτηνές Καλάθια δώρων
Ιδέες δώρων για 2 Year Old Boy
Ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια του μπαμπά

Leave a Reply